keskiviikko 20. marraskuuta 2019

L’Oreal Smooth Sugars Glow Scrub Face Scrub

Heissan!
Vielä löytyy kansiosta näitä yksittäisiä loppuneita tuotteita, niin käydään niitä läpi odotellessa, että muutama purkki tässä vielä tulee loppumaan. Parempi esitellä saman tuoteryhmän tuotteet sitten aina yhdessä postauksessa :).

Kuun alussa ennustepostausta tehdessäni yllätyin hieman, että tämä 50ml L’Oreal Smooth Sugars Glow Scrub Face Scrub kasvokuorinta oli jo aika lopuillaan. Oli jotenkin huomaamatta tullut käytettyä tätä saunan yhteydessä ja kuun vaihteessa sitten todella kiinnitin huomiota, että tässähän todella paistaa jo pohja, eikä tuotetta olekaan enää moneen käyttöön jäljellä.
Tämä oli niitä keväisiä Tampereen Hullut Päivät-ostoksia olleessaan ihan kohtuullisessa tarjouksessa muistaakseni 7e paikkeilla.
Tässä meni siis vajaa 8kk käyttää pois, mutta toki pitää taas muistaa tämä meillä oleva 2 kerroksen ja 2 suihkun käyttö ja nämä ostamani L’Oreal-kuorinnat olivat kellarin kylppärissä.

Tämä L’Oreal Smooth Sugars Glow Scrub oli koostumukseltaan tuo ruskean värinen sokerikuorinta ja petyin tähän kyllä aika raskaasti.
Ei ollut oikein kuoriva, sillä sokeri suli ennätysnopeasti kasvoille.
Mä kun oon kaikissa kuorinnoissa se, joka rakastaa todella karkeita kuorintoja eli jos olet samanlainen, niin tämä ei ole sinunkaan juttusi.
Herkemmälle ja vähemmän kuorivuutta vaativalle voi olla kokeilun arvoinen!
Käytinkin itse tätä sitten lopulta vain saunanaamiona ja mielestäni suojasi kasvoja kuumuudelta. Kasvot eivät siis muistuttaneet samalla lailla punaista tomaattia poskista kuin ilman.
Kivan pehmeäksi tämä myös jätti ihon.

Siitäkin tosin tulee myös miinusta, että ei huuhtoutunut kasvoilta kovin helposti, koska käyttäessä kasvovettä vanun kanssa, vanu oli ihan ruskea pyyhinnän jälkeen. En sitten tiedä, olisiko kasvoja tarvinnut pyyhkiä kasvovedellä, mutta varsinkin meikkipäivinä haluan olla varma, että kasvot puhdistuvat hyvin. Meikittöminä päivinä tuo ei varmaan olisi välttämätöntä, mutta saunassa käydessä sitä haluaa kuurata itsensä kunnolla, kun iho on pehmeä ja ihohuokoset auki lämmön vaikutuksesta :D.
Mutta en siis tule tätä ostamaan enää uudelleen, koska parempia kuorintoja löytyy itselleni ja suhteellisesti hieman halvemmalla :).

Vaan mulle tuli positiivinen yllätys tuossa pari tuntia sitten: mun Bette Box on haettavissa \o/. Ei tosin pakettimaatista vaan postipisteeltä, mutta kuitenkin se on vihdoin odottamassa hakua! Käyn sen varmaan huomenna hakemassa, kun käyn ensin viimeiset tavarat toimistolta siivoamassa. Pitäisi myös puukuormakin purkaa...
Katsotaan siis, ehdinkö huomenna kirjoittaa tänne vai meneekö perjantaihin. Toki eihän se sisältö ole teille mikään yllätys enää tässä vaiheessa kuukautta, mutta pitäähän se esitellä, kun kaikki aiemmatkin boksit olen täällä esitellyt :D.
Eli palaillaan asiaan todennäköisesti sen boksin tiimoilta pian!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit