lauantai 2. marraskuuta 2019

Kristallipallo-katsaus Marraskuu 2019

Heissan!
Sainpas purkit kuvattua tähän ennustamiseen :D.
Miten voikaan olla ihmisellä näin kaksijakoiset fiilikset?! Eilen tosiaan puhuin vähän siitä, kuinka tämä nykytilanne toisaalta ahdistaa, kun en pysty enää samaan tapaan piiloutumaan purkkien taakse, kun on paha olla. Samaan aikaan tänään katsellessani tätä postausta varten mahdollisia loppuvia purkkeja, niin tuli taas ihan älyttömän innostunut fiilis, että jeeee, mulla toivottavasti loppuu jälleen paljon tuotteita ja tästä kuusta tulee uusi miinuskuukausi!
Mun pitäisi varmaan pohtia syvällisemmin itseni kanssa, mistä loppujen lopuksi saan sen paremman olon kosmetiikan kanssa. Onko se juttu uusien purkkien ostaminen, uusien tuotteiden tutkiminen, omien varastojen tutkiminen, nykyisten tuotteiden käyttäminen, purkkien kuluttaminen loppuun, meikkaus, meikkien pannuttaminen...??
Mä en haluaisi, että olo olisi näin kahtia jakautunut tämän homman kanssa... Tai sitten mun pitäisi vaan oppia kohdistamaan ajatukset tilanteiden muuttuessa aina toiseen juttuun. Ennen ilo on tullut uusien tuotteiden ostamisesta, nyt pitää kohdentaa se sama ilo ja fokus loppuviin tuotteisiin...

Äääh, eipä tästä ajatussotkusta ota kukaan selvää, en edes minä itse :D. Unohtakaa tuo alku ja käydään asiaan eli niihin mahdollisiin tässä kuussa loppuviin tuotteisiin!

Hiustuotteita sain peräti näin ison kasan aikaiseksi!
Jälleen tässä on vaihtoehtoja myös sen mukaan, missä suhteessa tulee käytettyä kellarin kylppäriä ja keskikerroksen suihkua.
Kuivashampoita on 3 ja Biozellin mini loppuu varmasti. XXL-Batiste on ehkä puolillaan, ruusukulta-versiota oon pari kertaa käyttänyt. Näiden käytön suhteen taistelee omat mielihalut eli haluanko tuuheampaa lopputulosta, vai pelkästään puhdistusta :).
Hoitoaineita on 3 täysikokoista ja 2 minikokoa, 1 molemmista ryhmistä on kellarissa.
Luultavasti kylmien kelien jatkuessa käytetään enemmän keskikerroksen kylppäriä ja näin ollen saan siten mahdollisesti pois ainakin pari täysikokoista pulloa.
Shampoista yritän keskikerroksessa käyttää nuo pari minikokoa, toiseen olen jo vettäkin joutunut laittamaan.
Katsotaan lisäksi, saisinko tuon Balmain-suihkeen käytettyä, kun siinä on vajaa puolet jäljellä.

Tässä on sitten kropalle tarkoitetut tuotteet.
Voiteet ovat tällä erää aika varmoja loppuvia, koska niissä ei ole enää moneen käyttökertaan. Terre d'Oc on jaloille ja mango kropalle. L'occitanen minin otan mangon tilalle käyttöön sitten.
Dermosilin 500ml suihkugeeli on nyt käsisaippuana ja edelleen aika painava, mutta epäilisin sen olevan jo puolillaan. Yleensä olen saanut kulutettua 250ml kuukaudessa nestemäistä käsisaippuaa, niin siksi ajattelisin tuon loppuvan kuukauden aikana.
Rituals-vaahto riippuu saunomiskerroista ja 100ml Planet Spa-öljy kylpykerroista, siinä on ehkä 2 kertaan vielä öljyä jäljellä (noin 60-70ml ehkä). Varmaan pystyisi loput laittamaan yhteen kylpyyn, jos haluaisi kunnolla kosteuttavuutta, tosin sitten mulla ei enää ole oikein mitään kosteuttavia juttuja laittaa kylpyyn...
Vai toimisiko kroppaöljyt tässä käytössä?? Mullahan olisi niitä ainakin pari minikokoa tuolla kaapissa odottamassa. Myös yksi kiinteä vartaloöljypalakin löytyisi vielä... Kuumaan veteen luulisi liukenevan, kun on niitä kiinteitä kylpysuliakin esim. Lushilla...
Antakaa vinkkejä tai kertokaa kokemuksia, jos olette kylpyveteen käyttäneet tuollaisia tuotteita!
Todennäköisesti mun on pakko kokeilla nuita joka tapauksessa, kun kylpyvaahdot eivät hirveästi kosteuta ihoa ja niitä mulla on vain jäljellä enää tuolla :D.
Dermosil-kuorinta on tuossa ehdolla, se on siis kellarissa käytössä. Katsotaan taas, mikä on kylmyystilanne kuukauden aikana :D.
Mini-suihkareiden (YR ja Oriflame) uskoisin aika varmasti loppuvan, ovat keskikerroksessa käytössä!

Kasvotuotteita löytyi vähemmän, mutta joukossa on yllätyksiä myös!
Sweety-kasvovesi tuli siis lokakuun Bettestä ja kuten vähän näette, se on puolillaan jo :D. Uskaltaisin tämän takia ennustaa sen loppuvan viimeistään kuun loppupuolella. Sen esittelyssä avaan sitten enemmän, miksi näin nopeasti kului loppuun!
Koska matkoille en tosiaan pitkään aikaan enää pääse, niin päätin viime kuussa ottaa normaaliin käyttöön tuon Whamisan mini-kavoveden. Riittoisa tapaus, mutta katsotaan miten käy!
Bio2You ja Vichy rasvoja aion käyttää vuorotellen nyt yövoiteina, varovaisen toiveikas olen niiden suhteen.
Mini-naamioita (Elemis ja Filorga) käytän saunassa kasvoja suojaamassa eli taas saunomisen määrästä riippuu, kuinka paljon kuluu. Filorga on kevyemmän tuntuinen, joten pitää yrittää tarttua pelkästään siihen nyt ensimmäisenä :).
Fourth Ray Beautyn öljyä käytän kaulan ja dekolteen alueelle runsaammin. Se on myös riittoisa pullo, mutta kokeillaan!
L'Orealin kasvokuorinta yllätti edellisellä käyttökerralla, kun pohja alkoi todella paistamaan. On kellarissa käytössä ja jos nyt ainakin kahteen otteeseen siellä saunon tai suihkuttelen kuukauden aikana, niin sitten se loppuu :D.
Puhdistusbalmi on enemmän vaihtoehtona tässä mukana, sillä purkki on vielä noin puolillaan. Jos nyt runsaammin meikkailisin ja innostuisin tätä enemmän käyttämään 1.vaiheen putsarina, niin mahdollisuus loppumiseen on olemassa.

Viimeisenä sitten tällainen jämäkuva.
Peiteaine unohtui kasvotuote-kuvasta ja taas se, että jos nyt innostun enemmän meikkailemaan, niin saan tämän viimein pois.
Tuota Avonin Scentini-tuoksua päädyin viime kuussa käyttämään runsaammin ja koska se on jo noin vähissä (on 30ml pullo) sekä vanha, niin aattelin ottaa myös osin vessatuoksuksi käyttöön.
Samoin koska tuo rakkaalta Katrilta lahjaksi saamani 10ml mini-Essence-tuoksu on noin vähissä, niin yritän myös sitä käyttää enemmän hajuvetenä ja vessatuoksuna.

Puuuhhh, tässäpä nämä oli!
Lähden siis marraskuussa yrittämään 14 täysikokoisen ja 18 minikokoisen vähennystä.
Lisäksi kokeilen, jos saisin tuoksunäytteitä pitkästä aikaa vähemmäksi ja ehkä voisin myös yhden kangasnaamionkin kuluttaa pois.
Vaikuttaisi tulevan aika kiva kuukausi, kun en edelleenkään pysty oikein mitään ostamaan tilalle.

Plussaa ei siis ole tulossa Bette Boxin lisäksi muuta näillä näkymin, MUTTA se monta kuukautta odottamani Clionadh Cosmeticsin Stained Glass-kokoelman restock on vihdoin tulossa!!
Nimittäin maanantaina ja itse asiassa se menee aikaeron takia täällä Suomessa vasta puolen yön jälkeen tiistain puolelle eli valvomista luvassa :D.
Tämän olen jo pitkään aikonut itselleni sallia ja se saa olla synttäri-, joulu- ja valmistujaislahja itseltäni itselleni :p.

Minustahan ei siis ole enää tohtoria tulossa, kun homma kosahti keväällä ja mulla meni hermot lopullisesti sen myötä (plus tämä taloudellinen tilanne romahti). Nyt oon sitten epätoivolla odottanut infoa, miten käy lisensiaatintutkinnon suhteen. Alkaa hieman ärsyttää, kun tämä homma vaan venyy ja venyy, sillä yliopisto ei ilmeisesti arvosta lisensiaatintutkintoa yhtään (pois lukien tietysti lääketieteen-/hammaslääketieteen lisensiaatit -.-). Oon siis jo kesäkuussa laittanut kaikki vaaditut lippulappuset sekä lisurityön eteenpäin ja ne ovat käyneet 2 kokouksessa, vaan ei kuulu mitään...
Mutta aion todellakin palkita itseni kaiken tämän p*skan sietämisen jälkeen ja nuo Clionadhin luomivärit saavat olla se palkinto, saan sitten tutkinnon vielä tänä vuonna tai vasta ensi vuonna.
Jos olisin väitellyt, niin olisin hankkinut itselleni kauan haaveilemani Balmuirin viltin palkinnoksi, mutta kun sitä ei nyt tapahdu ja rahatilanne on mikä on, niin nuo luomivärit ovat paljon halvempi vaihtoehto :D. Ja lisäksi, mä nyt vaan tarvitsen kaiken mahdollisen värin elämääni :p.

Clionadhilla on kuitenkin edelleen käsittelyaika sen 20 arkipäivää, joten saan luomivärit aikaisintaan joulukuussa ja nyt on ilmeisesti se postin lakkouhkakin ilmassa eli saa nähdä, saanko luomivärejä sitten koskaan...
Eli plussaa ei ole ainakaan tässä kuussa tulossa tosiaan Betten lisäksi. Ja Betteen mulla ei mene nyt rahaa edes sitä maksamaani 13.90e, koska oon ottanut pisteillä marraskuun boksin. Saman aion tehdä myös joulukuun boksille, kun pisteet riittää vielä siihen. Käytän siis nuo 2kk boksirahat Clionadhin luomiväreihin :p.

Okei, tässä oli tämän hetken kosmetiikkasuunnitelmat kuluvalle kuulle!
Onko teillä tulossa paketteja tai pannuttelua tai mitä kosmetiikkasuunnitelmia teillä nyt onkaan?
Mun pitää varmaan esitellä seuraavaksi täällä taas varastoja, kun loppuneita ei ymmärrettävästä syystä vielä ole ehtinyt tulla :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Miulle tulee Boxycharm, puoliso tilasi joululahjaksi Essien -kalenterin, Sokokselta tilasin sen uuden Jeffree Star X Shane -minipaletin :D Onneksi tuo mahdollinen Postin lakko ei kerkeä Boxycharmiin vaikuttamaan, kun se tulee myöhään kuitenkin.

    Ja koska nyt ne nosti hintaa 25 $, niin saa nähdä koukkaako jatkossa aina tullin kautta, joka hidastaa vielä enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tyhjin käsin et sinäkään jää tässä kuussa siis :D.
      Saa nähdä, miten tuo posti liikkuu ja tuleeko uusia lakkouhkia lisää vielä :/.
      Tuo tulliin jääminen hidastaa kyllä myös monella päivällä, varsinkin jos ei pysty seuraamaan paketin kulkua, vaan pitää odottaa sitä ilmoituslappua monta päivää :(.

      Poista
  2. Ymmärrän hyvin ton kaksijakoisuuden, varsinkin kun elämäntilanteet muuttuu. On siinä tunnetyötä ja uudelleenkasaamista tehtävä, jos rakkaan harrastuksen kaikille puolille ei enää riitäkään esim. rahaa tai aikaa. Itelläkin kaksijakoinen olo, kun ennen nautin monien tuotteiden runsaasta omistamisesta ja kuluttelusta, mutta nyt minimalismi ja ympäristöarvotkin on alkaneet kiinnostaa, niin huomaan jatkuvasti, että kosmeharrastukselta meinaa pudota pohja pois ja omatunto kolkuttaa. Ehkä se keskitie vielä joskus löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mullakin on alkanut tietyllä tapaa tulla ähky, kun tuntuu, että koko ajan joku merkki lanseeraa uusia meikkejä, luomiväripaletteja ym.
      Olenkin pikku hiljaa alkanut oppia sen, että vaikka oon alkuun todella innoissani ja ihastunut ja tahtoisin kaikki jutut, niin sitten kuitenkin olen hengittänyt hetken aikaa.
      Siinä sitten järjellä käynyt kriittisesti läpi jonkun uuden luomiväripaletin sävyt ja odottanut, että joku tekee vaikka instassa dupe-postauksen (tämä on yksi todella mahtava blogi: https://ourbeautycult.com/
      Instagramissa nämä ovat angelamarytanner ja colourpopcult).
      Monesti sitten huomaankin, etten himoitse kuin paria sävyä paletista, niin ei ole järkeä koko palettia hankkia eli en enää mene tunteiden mukaan niin paljoa.
      Nyt siis päädyinkin niihin Clionadh Cosmeticsin multichrome-luomiväreihin, koska sellaisia mulla ei ole ennestään ^_^.
      Todellakin tämä on tasapainoilua ja opettelua tässä uuden tilanteen edessä, mutta uskon kyllä, että vähitellen se kultainen keskitie alkaa löytyä ^_^.

      Poista

Suositut tekstit