maanantai 10. tammikuuta 2022

Clionadh Cosmetics Black Friday 2021 -tilaus

Hellou!
Tulikin taas pieni paussi, kun ei tuosta ensimmäisten päivien tiheämmästä postaustahdista oikein hartiat tykännyt :/. Täytyy siis ottaa opiksi ja yritän testailla ja tasoitella tahtia!
Purkkeja on alkanut loppua nyt hyvään tahtiin, mutta katsotaan ensin tämä Tammikuun, toivottavasti ainoa, plussa eli viime vuoden ainoa Black Friday-tilaukseni.
Sehän siis on Clionadh Cosmetics luomivärit <3.

Tuttuun tapaan tilaus tuli todella hyvin pakattuna ja edelleen, vaikka Clionadhilla on tilausmäärät räjähtäneet tuhansiin, tilauslistoihin kirjoittavat käsin jokaiselle tilaajalle tuon henkilökohtaisen kiitoksen <3.
Tämä on se yksi syy (monista), miksi rakastan yhä enemmän indie-merkkejä.
Mukana oli myös tarra ja sitten tuollainen feikki-tatuointi. Ai hitsi, tuli heti mieleen tuon nähdessäni lapsuuden aikaiset feikki-tatuointi kuvat <3.
Tilauksen tein 20.11. ja paketti oli 29.12. haettavissa postista.
Oma tilaukseni postikuluineen maksoi noin 80e, alvit noin 19e ja postikäsittelymaksu 2,90e.

Uutuutena oli mukana nyt myös suositun Stained Glass Collection-luomivärien checklist eli tuohon voi merkitä, mitkä sävyt ennestään omistaa. Tuossa on nyt mun kaikki tähän mennessä omistamani sävyt (myös tämän tilauksen sävyt ovat mukana).
Tosin tämän vuoden aikana uusia sävyjä julkistetaan lisää yli 40 eli uusivat myös tuon checklistin laajennuksen jälkeen ^_^.
Huomasin nyt myös, että nettisivujen listaukset Glitter-sävyjen kohdalla on eri... Tai hetkinen, oon varmaan lukenut tuota listaa väärin, kun olen katsonut vain rivit ylhäältä alas... Luulin, että tuo Series 2 jatkuu 3.sarakkeeseen, mutta nyt taisin tajuta, että Glitterit ovatkin tuossa ylhäällä keskimmäinen ja viimeinen sarake :D. Olenkin tehnyt väärin mun paletin, mutta nooh, ei se ole niin vakavaa :D.

Mitä Insta-stooreja olen katsonut, niin monilla on lista täysi, mutta itse olen tarkkaan pyrkinyt valikoimaan haluamani sävyt. Tietysti olisi unelma omistaa koko kokoelma, mutta olen viimein oppinut, ettei siinä ole järkeä (eikä taloudellisesti mahdollista), joten muutamat pitkään pohditut ja vertaillut sävyt ovat tässä.
Muutama sävy löytyy vielä toivelistalta ja ne varmasti jossain vaiheessa hankin, mutta kiire ei ole. Saapahan näistä nykyisistä nauttia kunnolla :D.

Yhteensä 9 luomiväriä lähti mukaan ja tykkään ostaa alesta nuita SGC-sävyjä, koska ovat arvokkaita normaaliin hintaan. Nyt sai 15% alen eli se on aina eteenpäin.
Lisäksi ostin 2 hyväntekeväisyys-sävyä (nämä ei ole alessa, koska kaikki tuotto menee 100% hyväntekeväisyyteen) ja 1 normikokoelmassa olevan sävyn muistaakseni -25% alella.

Tässäpä ensin nuo circle-pannut!
* 66.5ºN Collection, Iceberg (minty-blue base and a slight gold shift)
* Charity shade, NIC No. 1 (A shimmering, cool toned plum metallic)
* Charity shade, BrittBritt (A smokey brown base with pink, red, and gold glitter)

Charity shades:
"The Perfect Neutrals Collection is inspired by the Black Lives Matter movement and the perfect "neutral" for each member of our Clionadh Cosmetics team.
100% of profits will be split and donated to the following two organizations:
True North Aid - "True North Aid is dedicated to serving and supporting northern Indigenous communities in Canada through practical humanitarian support."
The Black Queer Youth Collective - "Providing opportunities and support to Black LGBTTQ+ youth in Toronto, Ontario since 2017."

Näköjään nuo hyväntekeväisyys-sävyt ovat nyt BrittBritt:iä lukuunottamatta loppuunmyyty ja käsittääkseni eivät enää tule tekemään näitä. Muistaakseni 2 kertaa restockasivat nämä.
Yhden sävyn olisin vielä nuista kaikkiaan 6 sävystä halunnut, mutta se oli tilausta tehdessä jo loppuunmyyty.

Ja sitten siihen pääasialliseen tilauksen syyhyn eli mitä lähti tällä kertaa Stained Glass-kokoelmasta mukaan?
Sävyt kameralla otettu, salamalla ja ilman, lämpimän sävyisen lampun alla.

Ja tässä vielä puhelimella otettu yksi kuva.
Mä en todellakaan osaa kuvata näiden todellisuutta, koska pitäisi olla useampi lamppu eri suunnissa saadakseen kaikki sävyt näkyviin. Jumalaisen kauniita nämä on <3.
En ottanut nyt myöskään swatch-kuvia, mutta yksi meikkikuva on alla!
Eli tilaamani sävyt:
* Hybrid multichrome, Tapestry (a grey base with small glitter particles that shift blue-indigo-violet)
* Glitter multichrome, Kaleidoscope (a semi-sheer pink base with small/medium glitter particles that shift lime-turquoise-blue-pink)
* Vibrant multichrome, Heirloom (a teal green base that shifts gold-green-turquoise)
* Vibrant multichrome, Bloodline (a burgundy-berry base that shifts gold-green-turquoise-blue-purple)
* Glitter multichrome, Abrasion (a semi-sheer burgundy base with large glitter particles that shift turquoise-indigo-violet)
* Deep Iridescent multichrome, Vermilion (a light, warm tan base that shifts pink-orange-gold-lime)

Näistä kaikista uusista olen tähän mennessä ehtinyt testata vain 3 sävyä, kun en ole meikannutkaan nyt viimeisiin päiviin. Uni ja loikoilu vienyt voiton joka päivä, tänään sain taas meikattua, mutta näitä en käyttänyt.
Paketin saatuani jo vuoden vaihteessa tein uuden vuoden meikin näillä, kun halusin kokeilla jo vähän :D.

Tämä on puhelimella otettu kuva.
Pohjalla on musta The Body Shopin rajauskynä ja päällä:
* Ulkoluomi: NIC No.1
* Sisäluomi: Bloodline
* Kulmaluu: Sunbeam
* Alaluomella Urban Decay Full Spectrum paletin sävyjä, mutta en enää muista mitä

Edelleen jaksan hehkuttaa näitä multichrome-luomivärejä, kun sävy muuttuu täysin riippuen, mitä laittaa pohjalle ja millainen valaistus on, nyt tuossa Bloodlinessa tuli esiin kulta-vihreät sävyt ^_^.

Ja tässä viimeisenä sitten mun tämän hetken Clionadh Cosmetics -kokoelma pikaisesti salamalla otettuna, magneettipaletti myös heiltä (SGC-jättipaletti).
Oon saanut peräti 2 pannua näkyviin viime vuoden aikana (Ray isompi ja Sunbeam vieressä mini-pannulla). Tuo pyöreä Eucalyptus-sävy mureni, mutta murut ovat mulla tallessa käyttöä varten.
Nyt mulla on vähän väärä järjestys noissa SGC-sävyissä, kuten selitin tuolla checklistin kohdalla, mutta onneksi tarvitsee vain 2 sävyä vaihtaa :D.

Tällaista tänne tällä kertaa! Nyt kun on plussat tunnustettu, niin voidaan alkaa käymään loppuneita läpi!
Huomenna mulla jatkuu taas työt, niin katsotaan, millaisia aikatauluja mulla sitten on!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä niin nättejä kaikki!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ja voin lämpimästi suositella <3.
    Ihanan helppojakin käyttää!

    VastaaPoista

Suositut tekstit