lauantai 29. tammikuuta 2022

Viimeiset Loppuneet, Tammikuu 2022

Heissan!
Nyt on ensi kuulle työaikataulu selvillä ja työn täyteistä tulee olemaan kiireellisten hommien kanssa!
Siksi nyt rykäisen kerralla tämän viimeiset loppuneet purkit ja huomenna laitan yhteenvedon.
Maanantaina mulla on taas juurihoitoyritys esilääkkeen ja ilokaasun kanssa, niin en sen jälkeen ole kykenevä mihinkään :p.
Sitten loppuviikko menee pidemmillä päivillä ja todennäköisesti siten menee koko helmikuu.
Eli postailutahti tulee pysymään erittäin vähäisenä ja painottuu viikonloppuihin. Jospa edes ennusteet ehtisin tehdä joku ilta ensi viikolla :D.
Mutta katsotaan nyt ne loppuneet!

Ensiksi käsituotteita eli sain tämän jo suhteellisen pitkään olohuoneessa käytössä olleen 125ml Dermosil Oat Hand Cream käsivoiteen käytettyä.
Oon tykännyt tästä Kaura-sarjasta, kun tuoksu on kiva.
Itse käsivoiteen tehot ei ihan pahimmille -20C pakkasille riittänyt pienellä määrällä ja mullahan nyt ensimmäistä kertaa rystyset kuivui ihan karheaksi. Sain ne kuitenkin kuntoon, kun aloin tosissaan holvaamaan käytössä olevia käsivoiteita, olin rasvausta jostain syystä vähän myös laiminlyönyt...
Kevyempään käyttöön voisin ostaa joskus uudelleen, kun saan ensin varastot tyhjäksi.

Päädyin ottamaan seuraavaksi varastosta käyttöön olkkariin tämän samankokoisen Dermosilin erikoiserän käsivoiteen, vaikka 30-50ml rasvoja löytyy ihan älytön määrä... Ne ovat kuitenkin kätevämpiä sitten töihin, yöpöydälle ja tähän tietokonepöydälle.
Ehkä tässä kevään aikana saan käytettyä vielä tietsikkapöydällä ja töissä olevat rasvat :D.

Ja mitäpä kuukausi olisi ilman loppunutta käsisaippuaa (tai suihkugeeliä) :D.
Loppunsa kohtasi nyt tämä 500ml Gunry Carambola Liquid Soap nestesaippua.
Kyllä näistä huomaa, että ovat halpaa tavaraa, sillä tämä oli melkoisen vesimäistä, jolloin osa saippuasta ehti aina viemäriin valua kädeltä. Ei siis lopulta kovin isoa säästöä tule.
On myös selvästi kuivattavampi kuin monet muut käsisaippuat, mikä oli aika tuskaa niillä kunnon pakkasilla...
Voin mä näitä kuitenkin tilata uudelleen aina silloin tällöin Matsmartista/Fiksuruualta, jos pitää saada jokin summa täyteen, mutta vartavasten en ostamalla osta.
Kookos-pullo odottaa käyttöään vielä.

Päätin nyt, että käytän näitä muita varastossa olevia saippuoita ja se kookos-Gunry tulee käyttöön kesällä.
Tämän pullon jälkeen aattelin ottaa täyttöpumpun vaihteeksi käyttöön, niin saan taas vanhempia suihkugeelejä käytettyä nopeammin pois.

Sitten taas ilon tanssahduksia, kun kroppavoidekatastrofi pieneni jälleen tämän 200ml Avon Naturals Escape Coconut & Starfruit Body Lotion vartaloemulsion loputtua.
Näitä Naturals-voiteita on tullut kulutettua eri tuoksuissa vuosia ja nämä on ihan hyviä kevyitä rasvoja, mutta eivät sovi talveksi juuri sen takia.
Mun on nyt vaan käytettävä nuita rasvoja järjestyksessä vanhemmasta lähtien, niin en voi ottaa vuodenaikaan sopivaa rasvaa käyttöön. Täytyy vaan näitä lotrata sitten enemmän enemmän :D.
Odotan sitä päivää, kun tuolla kaapissa on enää 2 rasvaa käytettävänä...
Mutta nyt olen saanut käyttöön jo 2020 parasta ennen-päivällä olevan rasvan (2019 on pari tuubia myös vielä käytössä) eli hitaasti, mutta varmasti tämä etenee :p. Jospa tänäkään vuonna ei uusia rasvoja tulisi kaappiin, niin saan tilanteen jo aika hyvälle mallille. Jalkarasvoinakin nyt nuita kulutan samalla :).

Lisää vanhempia tuotteita käytetty!
Kasvoseerumejakaan mulla ei enää kaapissa tosiaan ole sitä It's Skinin hyaluronihappo-seerumia lukuunottamatta (öljymäisiä löytyy 2 Lumenen + Mossan kasvoöljy), niin viimein sain näitä näytteitä käytettyä.
Ensin loppui tämä 2018 eleven-kalenterista tullut 2ml Babor Perfect Glow Ampoule Concentrates näyte-ampulli, joka oli ulkonäöltään sellaista vaaleaa kultahippuista nestettä.

Ja toissapäivänä loppui myös tämä 2017 eleven-kalenterista tullut 2ml Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion Ampoule Concentrates  näyte-ampulli.
Molempia käytin noin viikon aamuisin eli käytin liian vähän kerralla, jotta olisin mitään tehoja kunnolla huomannut.
Sopi kuitenkin meikin alle molemmat tällä käytöllä.
Hauskahan näitä oli kokeilla, mutta en tiedä raaskinko koskaan ostaa kunnollista pakkausta näistä, kun normaalit seerumit, hoitonesteet ja öljyt ovat ihan hyvin hoitaneet asiansa paljon halvemmalla :D.
Yksi ampulli (toinen joka tuli tuosta 2018 kalenterista) on vielä ja sen otan varmaan ensi viikolla käyttöön.
Otin myös peilikaappiin Lumenen ihanan oil-cocktail Valo-sarjan öljyseerumin, jota vanhassa muodossaan olen monta monituista pulloa käyttänyt vuosien aikana ja aattelin testata, miten nykyään onnistuisi käyttää meikin alle. Ennen se on kyllä ollut sen verran ravitseva ja kosteuttava, että on itselleni soveltunut vain talvisin yökäyttöön.
Joudun siis alkaa pian miettimään uuden seerumin hommaamista, ellen sitten ala hoitonesteitä kerrostamaan kunnolla iholle :D.
Niin ja unohdin, että onhan mulla vielä muutamat kangasnaamiotkin kaapissa! Saan siis sinniteltyä Hullareiden / 3+1 Päivien tarjouksiin asti noilla keinoilla :D.

Sitten loppuun parit yllätysjutut.
Tämä suht vanha Lumene 1.8ml Nordic Chic Color Correcting Pen, Brightening valoa antava korjauskynä loppui yllättäen tuossa viime viikolla.
On tullut Huhtikuussa 2018 Bette-boxista.
Käytin tämän pois silmien alle laittaen, vaikkei tämä mun mielestä kovin paljoa auttanut tummuuteen yksinään. Edelleen siis paljon muita tuotteita käytin lisäksi :D.
En osta uudelleen, oli mulle aika turha.

Viimeisenä päädyin myös rutistamaan tämän 9ml ModelCo Instant Radiance Concealer, Luminous Beige peiteaineen loput tuohon luomiväripurkkiin. Tämä tuli Helmikuussa 2021 Goodieboxista.
Niin kuin tuossakin postauksessa sanoin, niin ihan ok:sti neutraloi, kun käytti punoittaville kohdille vihreää korjaajaa ja tämä siihen päälle ennen meikkivoidetta/-puuteria.
Saan kuitenkin saman tuloksen muillakin, niin en ala etsimään, mistä tätä voisi tilata uudelleen.
Vähän nyt alkaa olla Goodieboxia ikävä, kun ei pääse uusia merkkejä kokeilemaan... Ei edelleenkään ole maksut mennyt läpi, en tiedä, mikä siinä nyt mättää :D. Noh, katsotaan ensi vuonna, kun saan uuden kortin tiedot laittaa sinne, että onnistuuko sitten :p.

Mutta tässäpä nämä oli! Ihan kiva kuukausi kyllä tuli, en voi valittaa :D.
Katsotaan kuitenkin huomenna tarkemmin, kun laitan yhteenvedot, että miten lopulta kävi ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit