maanantai 3. tammikuuta 2022

Pannu-projekti 2021 Lopputulos

Hellouuu!
Oon ollut nyt aika tehokas kuvien ottamisen ja niiden muokkaamisien kanssa, niin olisi tämän postauksen lisäksi myös parin muun kuvat odottamassa kirjoittamista ^_^.
Katsotaan siis nyt, mikä oli Vuoden 2021 Pannu-projektini lopputulos!
Tästä postauksesta näette alkutilanteen, niin voitte vertailla :D.

Kuvien järjestys on sama, mikä alkutilanteessa.
Sain siis odotetusti käytettyä Avonin meikkivoiteen pois.

Paesen pannuun sain pressattua lisää luomivärejä, kun tuon aloituskuvan jälkeen taisi mennä pari kuukautta kun mulla lipsahti pannu kädestä pöydälle ja kyseinen sävy meni rikki :D. Onneksi kansi oli paikallaan!
Tuohon oon nyt pressannut ihonsävyisiä luomivärejä I <3 Makeup Chocolate Rose Gold paletista, J* Blue Blood paletista (2 sävyä) ja Too Faced Chocolate Bon Bons paletista (josta kuvaa tuonnempana).
Käytän siis edelleen silmänalusten tummuutta hälventämään eli joka kerta, kun meikkiä teen, on käytössä.

Dermosilin Brow Triosta sain käytettyä korostussävyn luomivärinä pois ja erittäin hyvälle mallille sain myös kulmasävyt. Tätä käytin aina arkimeikeissä. Viikonloppuisin ja vapaalla meikatessa käytin ABH kulmapalettia sekä kyniä ja yhden kynänhän sain myös käytettyä loppuun!
Oon siksi tästä edistyksestä tyytyväinen, vaikken saanutkaan loppuun käytettyä, vielä ;).

Ensimmäinen pari kasvopaleteista!
Nyt oon ottanut yksittäisten sävyjen käytöstä luvut ylös :D.

Too Faced Peach Glow:
Korostussävy 23 kertaa
Puna 25 kertaa

Aurinkopuuteri 23 kertaa
Olen ihan tyytyväinen tähän, kun ottaa huomioon määrän, joita mulla on näitä tuotteita.
Ja näistä huomaa, että pannutus ei todellakaan ole helppoa kasvotuotteiden kohdalla!

Essence korostuspaletti:
Ruskea 21 kertaa
Punainen 30 kertaa
Vaaleanpunainen 41 kertaa
Vaaleanpunaiseen sain pannun näkyviin muistaakseni 27.käyttökerralla.
Ruskeasta tuli pannu näkyviin, kun olin luomille laittamassa sitä ja se murenikin yllättäen! Sain ne murut käytettyä luomivärinä parina käyttökertana ^_^.
Tästäkin huomaa, ettei pannun saaminen ole helppoa, kun tämä paletti oli jo toista vuotta mukana projektissa! Onneksi ei tullut ostettua lisää näitä ja järki on alkanut tulla päähän, että ei tarvitse kaikkia korostuspuutereita omistaa, vaikka kuinka kauniita olisivat :p.

Ja sitten vielä lisää poskipunia ja korostuksia!
Tälle Fixyn magneettipaletille sain uuden ulkonäön, kun uudelleen pressasin The Body Shopin bronzerin (oikea yläkulma), The Balm Manizer Sisters minipaletin (vasen ylä) ja Urban Decayn korostuspaletin (vasen keski), josta ruskea sävy ei kestänyt pressausta ja laitoin sen kesällä eteenpäin, kun ruskeaa löytyy ihan liikaa :D.
Ei tuo vaaleanpunainenkaan oikein kestä ja oon koko ajan joutunut jauhetta laittamaan talteen purkkiin, kun sävyä käytän.

Mutta pannu-projektissa olleiden sävyjen käyttömäärät:
Frankenblush poskipuna 32 kertaa
Colourpop korostuspuuteri 30 kertaa
Avon Marimekko uudelleen pressattu korostuspuna 37 kertaa

Ei tullut pannuja näkyviin ja tuntui, ettei tuohon Colourpopin korostukseen tullut mitään käytön jälkeä...
Nuo kaikki 3 ovat kyllä tosi pigmenttisiä eli paljoa ei tarvinnut laittaa näkyvän lopputuloksen saadakseen. Siksi kai käytön jälkiä ei tullutkaan, saati pannuja näkyviin :p.
Kyllä nämä on nyt antanut kunnon oppia siihen, ettei tarvitse korostus-/punatuotteita ostaa vähään aikaan lisää (tai siis koskaan enää :D), kun tällä kokoelmalla kyllä saa tehtyä tarvittavan :D.

Viimeisenä sitten luomiväripaletit!
Sleek-paletti 23 kertaa
TF Chocolate Bon Bons 29 kertaa
Urban Decay Full Spectrum 27 kertaa
J* Blue Blood (ei kuvassa) 17 kertaa

Kuvat ei ole täysin samanlaiset, niin vertailu alkuun on vähän haastavaa, mutta kyllä mä tuohon Sleekiin sain kivasti kulumaa ja käytin myös todistettavasti Full Spectrumiakin :D.
Blue Blood koki muodonmuutoksen, kun siitä sain laitettua 5 sävyä eteenpäin Kaarna Finlandille. Nyt sitäkin on tosiaan vähän kivempi käyttää, kun toimimattomat sävyt on pois silmistä.
Bon Bonsista tosiaan käytin tuota vaaleaa sävyä uudelleen pressaukseen Paesen pannuun, mutta sen laskin vain 1 käyttökerraksi :D.
Vaikkei pannuja nyt käytössä tullutkaan, niin oon tyytyväinen, että sain huomioitua näitä paletteja.
Ja oppia tuli lisää matkaan eli edelleen luomivärien ostoa yritän hillitä tänäkin vuonna, kun ihan tarpeeksi laaja kokoelma niitä tosiaan löytyy (ja ne multichromet on siis poissuljettu tästä päätöksestä :p).

Nyt hoksasin, että unohdinkin ottaa sen yhteiskuvan viime vuonna pannutetuista yksittäisistä luomivärisävyistä, vaikka aioin sen katsoa!
Laskin nyt tuossa kännykässä olevista kuvista, että 14 luomiväripannua sain näkyviin vuonna 2021! Olen ylpeä, vaikkei ne kuuluneetkaan tähän itse projektiin :D.

Tällaista siis täällä, mitäs mieltä lopputuloksesta?
Sain tuossa päivällä päätettyä ja kuvattua tämän vuoden pannu-projektin tuotteet, niin voisin seuraavaksi sen postailla tänne ^_^. Muutamat tutut tuotteet jatkaa tänäkin vuonna, mutta uusiakin mahtuu mukaan.
Höpötellään niistä ja muista suunnitelmista sitten kyseisessä postauksessa lisää!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä! Nää projektit vaatii kyllä kärsivällisyyttä. Taisin saada viime vuonna yhden aurinkopuuterin ja poskipunan loppumaan ja highlighter yks highlighter voi loppua alkuvuonna. Ja yhden aurinkopuuterin nakkasin menemään. Luomivärejä taisin pannuttaa 20. Tänä vuonna taidan keskittyä kuluttamaan loppuun sävyjä. Äkkiä kyllä kyllästyn samoihin paletteihin..Mutta tuleepa mietittyä useamman kerran ennen kuin kokoelmaa kasvattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meikit vaatii kyllä _erittäin_ paljon kärsivällisyyttä :D.
      Mutta sullakin oli tosi hyvä vuosi pannutuksen kanssa, onneksi olkoon!
      Sehän siinä on, että pitkään samaa käytettynä kyllästyminen pääsee herkästi iskemään. Siksi lyhyemmät projektitkin on käteviä, kun kierrätys on nopeampaa, eikä täten ehdi niin nopeasti kyllästyä ^_^.

      Itsekin kantapään kautta alkanut oppia tuon, ettei ehkä tästä enempää kannata kokoelmaa kasvattaa ennen kuin entisiä on saanut kulutettua :D.
      Ja onneksi oon löytänyt Instan maailmasta sen Franken-sävyjen teon, niin pystyy sävyjä yhdistelemään uusiksi (ja samaahan toki voi suoraan luomillekin tehdä) ^_^.
      Se Fixyn korjauskitti oli kyllä loistava ostos itselleni myös, vielä vaan pitää opetella enemmän eri binder-nesteiden käytöstä eri laatuisiin sävyihin uudelleen pannutuksessa (matta vs. shimmer), mutta tässä sitä opettelua tapahtuu koko ajan ^_^.

      Poista

Suositut tekstit