maanantai 26. marraskuuta 2012

Hillitty Avonin tilaus

Jälleen olen tyytyväinen omaan tilaukseeni Avonilta, vaikka paketti olikin iso ja näytti tältä:

Tai paketti oli kyllä iso, mutta se oli täysi vain puoleksi :D. Ilmeisesti nuo eivät mahtuneet astetta pienempään boksiin. Oma tilaukseni näytti tältä:

Ensi vuoden ensimmäisen jakson kuvastot, pingviinimuistio jääkaapin oveen, muki, johon voi kirjoittaa, uusi Luxe-sarjan puuteri (sopivasti tänään loppui edellinen) ja kultainen rajauskynä !! Sitten lisäksi tilasin yhden pikkuisen joululahjan ystävälle :). Mulla taitaa jäädä tästä tilauksesta jopa muutama eurokin käteen :D. Olen todellakin tyytyväinen!

Niin ja ilmaisena tuotteena oli argan-öljy-hiusnaamio, ihan mielelläni testaan tämänkin (ja tästä pitää laittaa näytteet asiakkaille jälleen). Sitten oli meikkivoidenäyte ja tuoksunäyte myöskin mukana, tuoksun laitoin yhden asiakkaan kassiin :).

Mutta nyt lähden syömään ja järjestämään tavarat kassiin, että saan huomenna toimittaa osan eteenpäin. Huomenna tulee sitten se eilen lupaamani seuraavan loppuneen esittely :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Kivoja beauty-tuotteita, varsinkin tuo argan-öljy-hiusnaamio kuulosta kivalle, se tuo muistoja mieleen Marokosta, josta toin aikoinaan matkatuliaisina argan-öljy-juttuja, jotka oli siellä tosi kova sana! Ja kultainen rajauskynäpä sopiikin sesonkiin ;)
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen kokeilin tuota naamiota ja ihan positiivinen tunne jäi :). Täytyy katsoa muuttuuko mielipide, kun on useamman kerran käyttänyt :).

      Poista
  2. Kerrohan Luxe-puuterista kokemuksia kun niitä kertyy.
    Olen vähän haaveksinut sarjan viisikon hankintaa,on aika herkku värejä.Ja jos olisi parempia kuin Avonin nelikot.
    Mä en jostain syystä niiden kanssa ole sinuiksi tullut.Moni tykkää,mutta en voi siihen kuoroon yhtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ilman muuta kerron :).
      Sen verran nyt pystyn sanomaan, että tuo rasia on epäkäytännöllisen iso ja vaikea saaha auki (ainakin mun yhdellä kädellä) :/. Ulkonäöltään on kyllä ihanan yleellisen näköinen pakkaus.
      Puuteria en ehtinyt kokeilla vielä tänään, mutta meikkivoide-näyte vaikutti yhden kokeilun perusteelta sellaiselle, että jos mulla ei noita meikkivoiteita ennestään olisi, niin voisin pullon ostaa käyttöön :).

      Oon itekkin huomannut muutamassa nelikossa, että yksi sävy saattaa olla turhan hileinen ja huonopigmenttinen :/. Pääosin ovat itselläni kyllä pelittäneet, joten en kadu että omistan niitä tällä hetkellä...ööö... lähemmäs 10 :D.
      Melkein tekisi mieli ostaa jokin noista Luxe-paleteista kokeiluun myös...

      Poista

Suositut tekstit