sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lähes täydellistä

Haudihou!
Näin se on tämäkin viikonloppu päättymässä... Mukavaa on ollut, vaikka katteja ja Mr. Insinööriä onkin jo ikävä :). Harmittaa vaan, kun tuo kroppa meinaa olla niin jumissa, ettei täysirentoutuminen ole onnistunut :/. Sitten tänä aamuna ennen kahdeksaa heräsin siihen, että vasen sierain oli täysin tukossa ja täynnä kuivunutta verta... En tiedä mikä tuossa on nyt vialla, kun viimeiset pari viikkoa enempi ja vähempi verta vuotanut :(. Täytyy toivoa, että alkaisi rauhoittua vihdoin...
Mutta mennäänpäs taas seuraavaan loppuneeseen:

Minulla iltakäytössä ollut L'oréalin Perfect Clean Detoxifying Foaming Gel kasvoputsari loppui.
Käytin tätä kasvojen lisäksi myös rintakehään ja selkään, kun finnejä taas niihin puskenut viime aikoina urakalla...
Vaikka oli sekaiholle tarkoitettu, niin tämä ei mielestäni kuivattanut ihoani pahemmin, vaan jätti sen puhtaan ja erittäin pehmeän tuntuiseksi, varsinkin jos käytti sitä "kuorivaa" tyynyä lisäksi :D.
Erittäin riittoisaakin tämä oli, sormen pään koon verran riitti hyvin puhdistamaan naaman ja kaulan. Kasvovesilappuunkaan ei isommin meikkijämiä jäänyt. Tuoksu oli sellainen, hmmm... aika neutraali, raikas muistaakseni. Sen suhteen ei itselläni ollut mitään ongelmaa.
Erittäin pätevää ainetta mielestäni, eikä kaduta, että ostin tämän Ostolakossa-hehkutuksen innoittamana. Voisin mielelläni ostaa uudelleen ja kokeilla vaikka tuota vaaleanpunaista versiota vuorostaan. Tuon kumityynyn jätin edelleen käyttööni :).

Seuraavaksi ajattelin ottaa iltakäyttöön tämän kesällä ostamani Freemanin päärynä-putsarin. Käyttelen varmaan iltaisin myös nyt aamukäytössä olevaa Avonin Solutions-putsaria, että saan senkin loppuun kulutettua nopeammin :). Katsotaan millainen tämä sitten on!!
Onko kukaan muu käyttänyt tuota L´oréalin puhdistusta? Tykästyittekö?

Jooh, eipä mulla taas tämän enempää, huomenna jälleen jatkuu :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mulla on vakkarikäytössä tuo Lorkun putsari.Nyt keltainen versio.Olen tykkäillyt tosi paljon.Puhdistustehot on kohillaan ja kuorinta just sopivaa päivittäiseen käyttöön.Taatusti jatkan sen törpön kanssa pitkään.Ei ole hinnaltaankaan paha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota oranssia/keltaista kuorivaa versiotakin olisi kiva kokeilla jossain vaiheessa :).

      Poista
  2. Nuo Freemanin tuotteet on kyllä ihanan tuoksuisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä olen kaupoissa testereitä nuuhkinut, niin kivoilta ovat tuoksuneet :). Mielenkiinnolla odotan tuon päärynäputsarin käyttöä :).

      Poista

Suositut tekstit