maanantai 19. marraskuuta 2012

Plussailua ja Lahjuksia

Niinhän se taas tuli vastaan jälleen päivä, jota syntymäpäiväksikin kutsutaan :p. Kolmatta kertaa nyt olen viettänyt 25-vuotispäivää, siinä pysytään hamaan loppuun saakka ;).
Päivä alkoi ihan kivasti, mutta iltapäivän palaveri ohjaajan kanssa latisti fiilikset, kun taas tuli itkettyä naama punaiseksi... Hävetti niin tämä oma syksyn saamattomuus, mutta onneksi saatiin asiat järjestykseen ja pääsen taas jatkamaan hommia puhtaalta pöydältä :).
Ja synttäreiden kunniaksi käytiin töiden jälkeen Swing-grilliltä ostamassa burgerit, mie otin perinteisen Kreikka-burgerin (feta-juustoa) :).
Mr. Insinööriltä sain ihanan lahjan:

Hän oli kuulemma Punaisen Ristin Kontista (kirppari) löytänyt nuo Iittalan Ballo-tuikut :). Nuo ovat siis väreiltään kirkas, omenan(?)vihreä ja koboltinsininen <3 (kiitos pimeys jälleen). Aawwss! Alkaa olla tuo meijän pikkupöytä täynnä Kivi- ja Ballo-tuikkuja :D.

Mutta tässäpä on sitten kuvaa mun 15.jakson Oriflamen tilauksesta. Sieltä tuli hiuksille talvisuihketta (ei ole enää varastossa) ja kun tuo Diamond Cellular-puhdistus oli tarjouksessa 15,90e niin pakko oli tilata vihdoin kokeiluun, kun on tullut positiivista kommenttia luettua tästä. Tarkoitus olisi ottaa tuo matkakäyttöön, kun puhdistaa myös silmämeikit ja vettäkään ei tarvitse tuon kanssa!! Tänään voisi tuota kokeilla, onko kehujen arvoinen :).
Tilasin myös kaverille pienen joululahjan ja itselle meikkisienet, mutta ne jäi jälkitoimitukseen.

Tällaista siis tänne tänään. Muuta en saa aikaiseksi, kun päätä jomottanut koko illan tuosta päiväisestä itkemisestä, plaah... Huomenna parempi päivä, toivottavasti!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Hyvää 25 -vuotis päivää ;) t. 24-vuotias (kolmatta kertaa)

    VastaaPoista
  2. Voi, voi, mutta hyvää syntymäpäivää joka tapauksessa! 25 on hyvä ikä, itse täytän myös sen aina uudelleen ja uudelleen. :)

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet onnittelut ikinuorelle =D Mulla on ollu tarkoitus käydä Kontissa, tuli mieleen noista Balloista =) 2 Balloa löytyy muuten iteltäki, mutta nyt oon kyllä tykästyny Kivi-tuikkuihin ja niitä tahtoisin lisää, ei mulla oo ku 2..tosin, on nyt tullu hankittua muunlaisia kynttiläjuttuja aika paljon joten tarvetta uusille ei olisi. Ihan vasta kävin Iittala outletissä ja sieltä nappasin kaksi välivärillistä niitä Aalto-maljakon näköisiä tuikkukippoja, maksoivat vain 6 € per kappale. Siellä oli Kivi-tuikkujakin välivärinä (sellainen vaalean turkoosi) tuolla 6 € kappalehintaan, mutta harmi kun se väri ei säväytä mua. Jatkossa pitää välillä käydä kyttäämässä josko löytyisi muun värisiä halvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, nuorena pysytään vaikka mikä olisi ;D.
      Mulla on nyt 7kpl Kivi-tuikkuja ja 5kpl Balloja :).
      Oi hitsi, kun olisi halvalla nuo tuikku-kipot :O !! Mulle kelpaisi kyllä tuo vaaleaturkoosikin, haluan kaikki värit kerätä ;D.
      Nuo Aalto-tuikutkin voisi olla ihan veikeitä !!

      Poista

Suositut tekstit