sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lisää purkkeja ja mekko-juttuja...

Joo, oli tosiaan tullut pari pakettikorttia viikolla ja eilen haettiin ne sitten postista. Tällaista sieltä sitten tuli:

Tein tilauksen Eve-verkkokauppaan ja kosmetiikkaakin halusin tilata. Ziajaa olen halunnut kokeilla jo tovin, kun merkistä (ja itse asiassa tästä Evestäkin) olen lukenut Pumpulipupun blogista.
Niinpä yritin kuitenkin järkeä käyttää tilauksen kanssa ja ostoskoriin lähti vain käsi- ja jalkavoide (kumpikin on 80ml) :).

Yllätyksekseni mukana oli myös ilmaisena tuotteena huulivoide! Tämä oli todella mukava yllätys :). Mutta syy, miksi tein tuonne alunperin tilauksen oli tämä:

Ihastuin näihin Kaipaus-kaulakoruihin ja hajuvesi-addiktina tämä oli pakko saada ostaa :D.

Mukana oli myös käyttöohjeet korulle.
Näiden lisäksi tilasin yhden joululahjan ystävälle :).

Toinen paketti oli sitten mun Lushin joulu-tuotetilaus. Kyllä näköjään kohtuullisen nopeasti paketti tulee myös Royal maililla (tilaus jäi alle 1kg :D).
Tilaukseen lähti Ponche-suihkugeeli 100g, Popcorn-huulikuorinta, Mr. Punch-saippua, Sandy Santa-kuorinta ja Let the good times roll-kasvoputsarimömmö.
Mietin pitkään North Pole-saippuan kanssa, tilaanko molemmat värit, mutta sitten päätinkin kokeilla, josko saisin ne näytteinä ja mie sain ne :).
Yllätysnäytteenä sain sitten lisäksi Superbalm-hiuspohjan hoitoaineen.
Eilen kokeilinkin kaikkia muita paitsi saippuoita ja hyvä ensifiilis näistä jäi. Ainoastaan Sandy Santan tuoksu ei ollut omaan nenääni kovin hyvä, oli vähän sellainen tunkkaisen yrttinen...
Let the good times roll oli aivan ihanan tuoksuinen ja suoraan sanottuna tekisi mieli ostaa saman tien toinen purkki pakastimeen :D. Tämä oli vaan yllättävän kuoriva puhdistusaineeksi, joten varmaan kuorintana tätä tulee enempi käytettyä :).

Olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen tilauksiini ja siihen, että pysyi näinkin hyvin hallinnassa :). Vielä olisi JT Beauty Outletin, Avonin ja Oriflamen tilaukset tulematta :p. Saa nähdä kuinka paljon mennään plussalle vielä :D.

Mutta hei, mä löysinkin Chic Moniquen sivuilta kuvan alkuperäisestä mekosta, jota sitten muokattiin:
Eli se on tuollaista metallisen hohtavaa siniviolettia kangasta ja tuo muokkautuu niin, että vyötäröltä leikattiin tuo "vyö" pois ja siitä tuli taakse lipare nyöritystä varten :). Tuo oli tosiaan kokoa 36 eli vetoketju ei mennyt kiinni asti, niin päätettiin mustalla satiininauhalla tehdä nyöritys taakse, niin tulee vähän korsettimainen vaikutelma, kun luitakin tuohon lisätään. Säätövaraa tulee nyörityksen ansiosta lisää 5cm.
Lisäksi kaula-aukkoa avarretaan parilla sentillä, niin pystyy paremmin kaulakorun laittamaan kaulaan. Vyötärölle tulee 5-6cm:n kaistale mustaa kukkapitsi-vyötä ja helmaan tulee 3-4cm mustaa tylliä vilkkumaan, helmaa siis lyhennetään hieman :).
Laitan varmaan mustan huivin tuon kanssa lisäksi, pakkasta kun on luvannut vihdoin ensi viikolle.
Hillittyä, mutta kuitenkin sitä omaakin tyyliä löytyy :).
Ja ei pitäisi olla toista samanlaista mekkoa!!

Mistäs mieltä ootte tilauksista tai mekosta?? Täysin kauheaa vai ihan onnistunutta ?? :D
Tässäpäs tämän päivän höpöttelyt. Huomenna taas loppuneiden esittelyt jatkuu :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Onpas tyylikäs mekko! Tosi upea! Laitahan sitten kuvaa kanssa muokatusta versiosta.. :) -K

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tykkäisit Ziajoista!

    Tuo kaakaokäsivoide on aivan oma lempparini, ihana tuoksu. Jalkavoidetta en ole kokeillut, enkä myöskään huulivoidetta, joten mielenkiinnolla odottelen käyttökokemuksiasi. :)

    Onpa tyylikäs mekko, toivon myöskin kuvaa lopullisesta versioista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan vuoden alussa otan käyttöön tuon jalkavoiteen, todennäköisesti myös käsivoiteenkin eli niistä tulee juttua varmasti suhteellisen pian :).
      Ja mekosta tulee valmiina varmasti kuvaa :).

      Poista
  3. Onpa kaunis mekko,siitä tulee kyllä sun tyylinen.:-D ja varmasti tulee käyttöä sulla sille jatkossakin kun on kuitenkin ajattoman näköinen (outo ilmaisu). Itekin mielenkiinnolla odotan että pääsen testaamaan sitä lushin tuotetta. Uudet tuotteet on kyllä piristäviä! Mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo kaulakoru..oikein houkuttelevia uusia juttuja oot hankkinut.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Joo, varmasti tulee useasti tuota käytettyä, ainakin karonkka-juhlissa :D.
      Mä muuten avasin sitä sun purkkia sen verran että nuuhkaisin tuoksua, kun siitä oon lukenut netistä aika ristiriitaisia kommentteja :D. Ihan mielenkiintoinen tapaus oli kyllä, saat kertoa mulle sitten käyttökokemuksia :).
      Ja kyllä vaan, uudet tuotteet ja uudet merkit varmasti piristävät mieltä!

      Poista

Suositut tekstit