perjantai 16. marraskuuta 2012

Vettä kasvoille

Heipsan taas!
Pikkujouluista selvitty (ei tosin ollut mitään selviämistä) ja hauskaa oli! Poskilihakset kipeytyi todellakin naurusta :D. Voin kyllä lämpimästi suositella Kalsarimiehiä ;D. Kirjoittelen vaikka huomenna enempi ja ruokakuvien kera eilisestä, nyt olisi luvassa seuraava loppunut:

Eli sain käytettyä aamukäytössä olleen Yves Rocherin Hydra Végétal Hydrating Toner kasvoveden ja täytyy sanoa, että tähän ihastuin aika hyvin!!
Iho jäi tämän jäljiltä kosteamman ja pehmeämmän tuntoiseksi eikä ihan heti ollut pakko kasvovoidetta lisätä, kun kasvoja ei kiristänyt. Verrattuna iltakäytössä olevaan Clinique 2:seen tähän kostutettuun vanulappuun yksistään ei jäänyt meikinjämiä, kun kokeilin, mutta kun lisäsin Cliniqueta, niin sitten jäi likaiseksi. Sen takia itse tykkäsin aamukäytössä ennemmin käyttää.
Tuoksukin oli omaa nenääni todella miellyttävä, sellainen makean raikas.

Muuta en oikein osaa tästä sanoa... Tykkäsin vaan tosi paljon ja aion kyllä ostaa vastakin aamukäyttöön tätä :).
Nythän otin sitten käyttöön toisen Yvesin kasvoveden, kun pyysin ehdotuksia niistä mun vaihtoehdoista. Nyt voin sanoa jo, että siitä ei tule näin mairittelevaa kommenttia....

Mutta nyt taidan lähteä syömään, kun Pumpin jäljiltä meinaan nälkäinen olla :). Sitten alan odotella taas tämän iltaista Vain Elämää-jaksoa, saa nähdä joutuuko nenäliinoja varaamaan suklaan ja siiderin lisäksi...
Postailen huomenna iltasella, sillä lähden Catherinen kanssa shoppailemaan! Catherin etsii joululahjoja ja minä yritän saada tilattua ensi viikoksi töihin apuraha-kakun ja sitten mun pitäisi löytää itselleni iltapuku !! Sain nimittäin ensimmäisen kutsuni väitöskaronkkaan tänään :D.
Meidän ryhmän yksi tutkija väittelee kuun viimeinen päivä, niin yllättäen olin kutsuttujen joukossa sitten karonkkaankin. Luulin ihan, että hän kutsuu vain ne, joiden kanssa hän on ollut läheisemmin tekemisissä tutkimustyönsä osalta, mutta näköjään hän kutsui myös muitakin :).
Mikäs siinä, mielelläni menen tuonkin vihdoin katsomaan, niin saa lisää alkaa panikoimaan, kun itse väittelen joskus 100 vuoden päästä ;D.
Periaatteessa ei tarvisi iltapukua, kun vaihtoehtona on myös tumma puku, mutta ajattelin, että jos löydän kivan pitkän iltapuvun, niin sitä voi sitten käyttää vastakin asusteita muunnellen muissa karonkka-juhlissa (ensi vuonna taitaa olla ehkä pari taas edessä, jos kutsu tulee).
Onneksi mulla on vaihtoehtona se Hulluilta Päiviltä ostamani Espritin musta mekko, niin sekin on sopiva tuonne, kun saa olla myös polvimittainen mekko :).
Katsotaan mitä löytyy, sitten saa alkaa panikoimaan seuraavaksi hiuksia!!
Mutta huomiseen!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Haa, mun pitäs kans tehdä arvostelu ilmeisesti tuosta samaisesta kasvovedestä... Tykännyt minäkin olen vaikka ensin säikähdin ainesosaluettelossa olevasta alkoholista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtuikin mainita tuo alcohol denat tuossa postauksessa...
      Itsekin mietin, kuinkahan tuo kuivattaa kun sitä sisälsi, mutta oli onneksi vasta aika pitkällä listassa, ei vaikuta varmaan niin voimakkaasti sitten ihoon :).

      Poista
  2. Erikoista, täysin sama tuote ja tossa mun purkissa lukee 'alcohol' listan kakkosena =O Onkohan muuten alcohol ja alcohol denat. sama asia? Jälkimmäistä ei tossa mun putelissa mainita. Ja heh, nyt vasta huomasin että pulloa pitäisi aina ravistaa ennen käyttöä, en minä vaan oo muistanu ravistaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... Itse olen käsittänyt, että Alcohol denat. on se kuivattava alkoholi, mutta enpä kyllä tiedä mitä tuo pelkkä alcohol sitten on :o ! Siinä ei ollut edessä mitään muuta?? Hitsi, kun ei sitä inciä tajunnut tarkemmin katsoa... :(
      Joo, mäkin itse asiassa huomasin tuon ravistelun pullon lähetessä loppuaan :D. En tosin kovinkaan monesti muistanut ravistella :D. En tiedä, mikä merkitys sillä sit on ollut...

      Poista
    2. Tossa äkkiä vilkaisin ja aika samanlaisia alcohol ja alcohol denat. on tuon incihaun mukaan. Ja mulla siinä tosiaan möllöttää listan kakkosena ihan vaan alkoholi =)

      Poista
    3. Okei :). Jälleen oppinut jotain uutta :D.

      Poista

Suositut tekstit