sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Jääviiniä, kyllä kiitos!

Ja nyt taas seuraavaa loppunutta kehiin. Huomasinkin, että tämä olisi pitänyt esitellä ennen Yvesin kasvovettä, mutta sama kai se on, missä järjestyksessä nämä loppuneet esittelee :).

Sain siis vihdoin käytettyä tämän Lushin Iced Wine Shower Jellyn, jonka ostin vuoden 2010 joulun aikaan. Loppu palan käytin käsien pesussa, kun alkoi käydä turhan pieneksi vartalonpesuun.

Tämä on tänä vuonna myynnissä Limited Edition Retrona Britti-Lushin sivuilla ja sieltä otin tämän kuvan.
Tuollainen oranssinpunainen löllöhän se siis oli ja todella veikeä pesukaveri, monet naurut sain kun tipahti pestessä kädestä :D. Ihanan hedelmäisen tuoksuinen tapaus, pidin todella paljon tästä! Vaahtoaa ja pesee hyvin, mutta ei kuivata ihoa, vaan jättää sen pehmeäksi ja melko kostean tuntoiseksi. Riittoisaakin tämä todella oli!
Voisin kyllä ostaa lisääkin :).

Mutta jätin tämän eilen tilaamatta, kun tein joulutuote-tilauksen Lushille \o/. Tilasin vain 5 juttua ja ne oli niitä, joita ei ole aiemmin vielä myynnissä ollutkaan :). Niin ja sitten tein tilauksen Eve-verkkokauppaan, josta tilasin yhden joululahjan ja itselle 3 juttua ja tilaus lähti myös JT Beauty Outlet-kauppaan, josta tilasin muutaman minikokoisen tuotteen kokeiluun...
Niin kuin aiemmin sanoin, niin tämä kuukausi taitaa mennä reilusti plussalle, mutta onpahan nämäkin mieliteot nyt tilattu :).
Vielä haluaisin Yves Rocherilta ja The Body Shopista ostaa muutamat joulutuotteet kokeiluun, ne käyn varmaan jossain vaiheessa ihan liikkeestä ostamassa... Ja tänään tulee Oriflamen tilaus ja ensi viikolla lähtee Avonille tilaus ja sitten olisi seuraava Oriflamen ja Avonin tilaus jajajaja... Niin...
Mutta Avonilta taidan tilata vain yhdelle ystävälle yhden pikku joululahjan ja pari pakollista juttua itselleni... Okei, yhden pakollisen (ei nimittäin löydy varastoistani!) ja yhden pienen mävaanhaluanton-jutun :D. Tuo on aika hyvin, kun alunperin oli yli 20 tahtoo-tuotetta Tahtoo-listalla :D.
Mopo ei ole kuitenkaan lähtenyt käsistä, vaikka tuo siltä vaikuttaa, Evestä ja JT:stä tilasin sellaisia nopeasti pois käytettäviä juttuja eli ne eivät kauaa hyllyilläni vanhene :). Ihme kyllä pidin järjen aika hyvin päässä tilauksia tehdessä!
Mutta näistä sitten juttua, kun paketit joskus saan tänne!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit