perjantai 22. helmikuuta 2013

Granaattiomenaa kasvoille

Helouhelou!!
Nyt vihdoin taas vähennystuubi-asiaa, mutta täytyy kyllä ensin sanoa kauniit kiitokset teille ihanille lukijoille!
Oon hymy huulissa lukenut kommentteja, joita ootte tuohon edelliseen arvonta-postaukseen kirjoitelleet, hitsi miten voikaan tulla niin hyvälle mielelle!!! :')
Vastaan varmasti jokaiselle vielä tarkemmin huomenna :). Ootte te ihania kyllä <3 Täytyy teitä palkita useammin arvonnoilla taas, jos/kun alkaa tavaraa kertymään varastoon :D!
Muutenkin ajattelin huomenna vähän sellaista höpöttely-postausta tehdä, kun tässä on ollut viime aikoina oma pää niin täysi sekalaisista ajatuksista, että täytyy vähän kirjoittamalla yrittää saada tähän kaaokseen jotain selvyyttä :D.

Mutta vihdoin muutama sananen seuraavasta loppujasta:
Eli sain käytettyä tämän Avonin Naturals-sarjan Protecting Pomegranate Face Scrub kasvokuorinnan.
Tämä oli aika lailla samanlainen kuin aiemmin myynnissä ollut ja käyttämäni hunaja-manteliöljy kuorinta. Tuoksu ei ollut tässä mielestäni kovinkaan voimakas, mutta tunnistin kyllä selvästi granaattiomenan, tosin pienellä teollisella vivahteella, joka ei onneksi mua liikaa häirinnyt.
Kuorintateho oli tässä, samoin kuin tuossa aiemmassa kuorinnassa, hitusen liian hellävarainen omaan makuuni, mutta kyllä mulle jäi silti erittäin positiivinen fiilis tästä, kun tätä oli niin miellyttävä käyttää :). Ja tosiaan kuivalle ja herkälle iholle olisi varmasti teholtaan sopiva, ehkä hieman liiankin kuoriva.
Naamionakin toimi yllättäen ihan ok:sti, kun kokeilin muutaman kerran!
Vaikka tuon edellisen kuorinnan kanssa sanoin, etten hommaisi uudelleen, niin kyllä mä voisin tätä tuubin taas ostaa ja käyttää silloin, kun haluan vain hellävaraisempaa kuorintaa :).
Muuten, Zuzzurullona-blogin Novakin on tästä muutaman sanasen kirjoittanut :).

Mä oon tässä samalla syönyt ja katsonut Voicea. Tulin kotiin vähän ennen kahdeksaa, kun menin töistä suoraan hierontaan. Olinkin jo todella hieronnan tarpeessa, tuo mun vasen käsi alkaa kohta sopimusta sanoa irti kaiken tämän pipetoinnin kanssa...
Huomenna pitäisi vielä käydä töissä paperihommia tekemässä vaihteeksi. Ensin mietin, että olisin ottanut päiväkirjani mukaan tänne kämpille, mutta sitten kauhistuin, etten todellakaan aio tänne "rauhan satamaan" töitä tuoda ennen kuin on ihan pakottava tarve... Siitä ei olisi enää paluuta :p.
Nyt olenkin täällä taas omassa seurassa, kun Mr. Insinööri lähti kattien kanssa maalle. Jospa saisin nukuttua vihdoin edes herätyskellon soittoon, kun viime aikoina katit eivät ole todellakaan antaneet edes siihen asti nukkua, vaan alkaneet metelöidä ½-1h ennen herätystä -.- .
Mutta höpöttelen huomenna enempi, kun tulen töistä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit