maanantai 4. helmikuuta 2013

Kaaoksen keskellä plussailua

Heissan taas!!
Pahoittelut, etten eilen kirjoitellut, ei vaan ollut mitään mahdollisuuttakaan sille :/.
Ikeaan lähdettiin 10 aikaan aamulla ja oltiin takaisin 6 aikoihin illalla. 7 aikaan piti lähtä viemään meidän vanha sänky äitini luo uuden tieltä ja puoli 9 aikaan oltiin takaisin kämpillä, jolloin alettiin uutta sänkyä kasaamaan, että päästään nukkumaan...

Tämän näköinen meillä oli makkari, oikeassa reunassa uuteen sänkyyn tullut runkopatja :D.
Mutta saatiin me sänky kasaan yhteispelillä, se oli pedattuna puoli 12 aikaan yöllä :D. Itse pääsin nukkumaan sitten 12 jälkeen, kun piti iltatoimet tehdä ja syödäkin vähän.
Mutta kyllä oli mukava nukkua uudessa sängyssä! En herännyt jäykkänä tai lihaskipuisena :).

Keittiössä oli tällainen kaaos, tuon vasemman puoleisen lipaston tilalle ostettiin uusi ja vähän pienempi lipasto, se odottaa vielä tuolla lattialla.
Sänkyynkin pitää vielä koota pääty tänään :).

Mutta loppuneen esittelyn sijaan laitankin tähän loppuun tänään haetun Avonin 2.jakson tilauksen:

Pikkuinen laatikko vain tuli tällä erää ja itselleni tilasin seuraavanlaista:

Kuvastoja, karvanpoistoainetta (ei sisälly tähän vähennysprojektiin), kynsihoito, EdP-minisuihke, näytekokoinen BB-voide ja kasvopesuaine iltaan ensimmäiseksi vaiheeksi kaksoispuhdistukseen. Tuoksunäytteet tuli kaupan päälle, yhden jätän itselleni ja kaksi muuta annan asiakkaille :).

Mielestäni hyvin hillitty tilaus ja kaikki oli tarpeeseen... No okei, ehkä tuo EdP ei olisi ollut välttämätön, mutta olen sitä jo monta jaksoa katsonut ja nyt oli niin halpa, niin viimein oli pakko hyödyntää se :).

Mutta nyt lähden syömään ja sitten auttamaan Mr. Insinööriä tuon sängyn päädyn kanssa. Huomenna sitten loppuneiden listaus tälle kuulle alkaa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit