tiistai 5. helmikuuta 2013

Lush-rakkauteni loppui :(

Tänään on ollut väsymys jotain ihan järkyttävää! Oli sen takia pakko jättää jopa spinning väliin, kun tuli välillä erittäin epämiellyttävää tunnetta rintaan, ei varmaan ole sykejumppa kovin hyvä asia tällä hetkellä :/.
Kauan tätä univajetta kroppa onkin jaksanut, joten varmaan nyt alkaa tulla stoppi sille.
Tämän takia olenkin ihan iloinen, ettei mun seuraavasta loppuneesta tarvitse paljoa kertoa:

Sain nimittäin tämän Lushin Snowshowers Shower Jellyn käytettyä käsien pesussa tehokäytössä. Piti viimein tämä käyttää pois, kun olen tämän jo 2011 ostanut :)
Tästä olenkin jo tilauksen jälkeen tehnyt pienen hehkutuspostauksen, johon ei hirveästi ole lisättävää :D.
Rakastin tuoksua, rakastin tämän hyllyvää olemusta, rakastin ihan kaikkea! Tämä ei myöskään kuivattanut ihoa samalla tavalla, mitä normaalit palasaippuat.
Harvemmalla käytöllä tämä pysyi melko kiinteänä, mutta käsipesu-käytössä pehmeni melko nopeasti ja alkoi helpommin repeillä pieniksi paloiksi. Sen takia tästä ei jäänyt murustakaan jäljelle.
Vaikka tuossa hehkutuspostauksessa uhkasin, niin en tilannut silloin tätä lisää, mutta enpä tilannut viime joulunkaan aikaan :o !! Kyllä mulla on ajatusmalli alkanut hiljalleen muuttua näköjään!! Mutta siis voisin kyllä iloisin mielin tätä ostaa uudelleenkin!

Nyt on sitten kiinteäksi käsisaippuaksi lähtenyt käyttöön vuorostaan Oriflamen Discover-saippua... Tästäkin sitten enempi juttua, kunhan joskus loppuu (toivottavasti maaliskuussa :D).

Vaikka muuten olikin päivä vähän väsynyttä, niin piristi sentään jälleen lomasuunnitelmien jatkuminen, nyt on kohdekin muuttunut edellisestä maininnasta :D.
Nyt olisi ykkössijalle kiilannut tällainen Turkin kohde! Jos ei mitään "parempaa" enää löydy, niin tuolla taidetaan sitten juhannuskin viettää täydellä hoidolla... Tulisi ainakin pientä vaihtelua siihen normaaliin ja perinteiseen vesi-/räntäsade-juhannukseen +10C:ssa :D.
Hitsi, ei vaan jotenkin pysty vielä uskomaan, että tänä kesänä mä taidan päästä ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti ulkomaille aurinkolomalle ja vielä Mr. Insinöörin kanssa eli se olisi myös meijän ensimmäinen yhteinen kunnon loma, ilman kissoja!! Mä varmaan uskon sen vasta sitten, kun ollaan paikan päällä :D. Tässä kun ehtii kaikki asiat mennä täysin perseelleen ennen kesäkuuta, pessimisti ei pety :p.
Onneksi haaveilla saa ja se auttaa jaksamaan tätä nykyistä, kiireistä arkea :).
Mutta jälleen olisi syönnin aika, joten palataan taas huomenna seuraavan loppuneen kera, olettaen että selviän hengissä hieronnasta!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Oi, Turkki!!! ♥___♥ Suosittelen sitä niiiin lämpimästi!!! Aivan järjettömän ihana paikka, AIVAN IHANA... Itse olin Alanyassa, joka on enempi "turistiystävällinen" mutta varmasti myös Antalya on kiva ja se on plussaa että kone lentää helsingistä suoraan Antalyaan niin ei tartte sitte enää matkustaa kentältä bussilla montaa tuntia.. :) Saanko mä esittää pienen tuliaistoiveen? ;D Arvaat varmasti mihin liittyy.. :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on vielä se iso plussa, että tuo lentää myös suoraan Oulusta Antalyaan eli ei tarvitse edes ensin Hellsinkiin lentää!!
   Ja tuo olisi All exclusive-matka, niin käsitin, että myös kuljetus huvilalle kuuluu (kaiken muun lisäksi) hintaan :).

   Juu, voit sä listaa sitten pistää tulemaan, kunhan tuo lähtö ensin varmistuu :D. Jospa sitä vähän shoppailemaankin jaksaisi sitten auringossa löhöämisen lisäksi ;).

   Poista
  2. Voi vitsi miten mahtavaa!! :)) Ja tosiaan turkkiin kestää lentää se 3h 25min niin ei edes paha lentomatka! :)) Oon niin kateellinen! :3

   Poista
  3. No mä en vielä uskalla liikaa hehkuttaa :D. Ehtii tässä puolen vuoden aikana tapahtua vaikka ja mitä :D.
   Mutta aivan mahtavaa tuonne olisi päästä, mä kyllä tällä hetkellä kaipaan niin paljon aurinkoa!

   Poista
 2. Hyvä ratkaisu juhannukseksi, Turkissa ainaki takuuvarmasti aurinko paistaa.. ;) Ite käyny kans alanyassa ja sidessä ni suosittelen maata kyllä. Paikallinen ruoka aivan must, ja gelato-jätski ja kaikki katukeittiöt...mmm.. :D
  ja lähtö tehty kyllä helpoks jos kotikylästä pääsee kohteeseen suoraan, täältäki käpykylästä joutuu aina ensin hgiin matkata (5h junalla), huoh...

  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla positiivisia kokemuksia, niin helpottaa tällä ensikertalaisella sitten lähteä matkaan :D. Onneksi mukana on sitten myös muita, kokeneempia matkailijoita, niin en ole hätää kärsimässä :D.

   Tuo on kyllä kaikista tympeintä, kun aina pitää lähes poikkeuksetta Helsingin kautta matkustaa :/. Tässä onneksi kävi näin hyvä tuuri, että suora lento "kotoa" kohteeseen ja takaisin :).

   Poista
 3. Nazar lentää Turkkiin seitsemästä kaupungista Suomessa, kannattaa vilkaista sattuisko joku niistä kuudesta muusta olemaan lähempänä kuin Helsinki ;)

  -MN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Nazar pitää varmaan muutenkin pistää muistiin vastaisuuden varalle :).

   Poista

Suositut tekstit