keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ripsiin taas valkokultaa

Jälleen kävi tuuri, nimittäin seuraavaakin loppunutta olen käyttänyt aiemmin!

Eli päätin nyt pistää tämän Oriflamen Giordani White Gold Volumising Mascaran roskiin, kun alkoi jo kuivua sen verran, ettei saanut enää kovin siistiä jälkeä aikaan.
Tuohon edelliseen tekstiini verrattuna, en nyt kyllä ihan samoja juttuja huomannut tällä kertaa :O !!
Mulla on ollut tämä käytössä jo viime syyskuusta asti, kun käytin tätä yhtä aikaa edellisen ripsarin kanssa, kun se ei mun hermojen kanssa pystynyt yhteistyöhön :D.
Tätä käytin siis silloin, kun halusin nopeasti ilman värkkäilyjä saada ripset kuosiin ja kyllä tämä siinä toimi mallikkaasti, eikä tämä nyt mun mielestä sotannut luomia/silmänympäryksiä mitä edellisellä kerralla. Tuuheutta myös sain ihan mukavasti, mutta kerrostamista ei tämä tosiaan kestänyt ilman paakuttamista.
En tiedä mitä, mutta jotain jäin silti edelleen kaipaamaan myös tältä ripsarilta. En ehkä ostaisi enää kolmatta kertaa, enkä tiedä onko tätä enää edes ale-sivuilla myynnissäkään...

Nyt on sitten käytössä tämä Lushin  mascara, jonka ostin kesällä Helsingin liikkeestä kokeiluun. Täytyy jo tähän sanoa, että tuo Oriflame on kyllä tähän verrattuna enempi mun makuun.
Harmi, etten ottanut tarkempia kuvia tuosta ripsillä, tästä Lushista täytyy kyllä muistaa ottaa vertailukuvat jossain vaiheessa!!

Mutta joo, selvisin hieronnastakin tänään ja ihme kyllä ei ollut selkä enää jumissa :O !! Hartiat ja niska kyllä oli, mutta ei nekään niin pahasti, mitä edellisellä kerralla :). Välillä näinkin päin !!
Huomenna tulee sitten uusi loppunut esittelyyn :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit