perjantai 15. helmikuuta 2013

Mansikkaista jugurttia vuorostaan kropalle

No niin, nyt taas luvassa muutama sananen seuraavasta loppuneesta :).
Nyt mulla taas tuntuu hidastuneen nuo purkkien tyhjentymiset, mutta onneksi tässä on vielä päiviä aikaa!

Sain siis käytettyä tämän Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry Body Scrub vartalokuorinnan ja tästä olen käyttänyt jo pari tuubia vaniljaista versiota.
Koostumukseltaan tämä ei mielestäni juurikaan eronnut vaniljasta, suhteellisen hellävarainen kuorinta (=mulle siis saisi olla tujumpi), hennon vaaleanpunertavaa kermamaista/jugurttimaista hiekkamaisilla kuorivilla rakeilla. Tuntui myös hiukan kosteuttavan, mutta ei vedä siinä lähellekään vertoja Body Shopin kuorinnoille tai Dermosilin vanilja-kuorinnalle.
Tuoksu oli tunnistettavissa mansikaksi, mutta itse pidin enempi vaniljan tuoksusta. Tässä tuoksu meni överi-makean rajan yli minulla :D. Pystyi kuitenkin ihan hyvin käyttämään loppuun, mutta tuoksu voi alkaa kyllästyttää hyvinkin nopeasti.
Voisin tätäkin ostaa lisää, vaikka vanilja onkin näistä suosikkini.

Mutta niinhän siinä kävi, että eilisen mokailut kostautui tänään töissä tuloksissa... Joudun kyseiset jutut tekemään varmaan uudelleen jossain vaiheessa, kun ei ole tuloksiin luottamista... Ja laitoin taas yhteen säätiöön apuraha-hakemusta, vaan sekin meni mielestäni täysin v**uiksi eli taitaa olla turha toivo, että olisi mahdollisuutta saada sieltä ainakaan mitään... Nyt en vain yksinkertaisesti jaksanut alkaa stressaamaan ja panikoimaan tuosta asiasta, kun tää neljän viikon väsymys huipentui tähän päivään... Se paniikki tulee sitten myöhemmin :p.

Samoin on ärsyttänyt koko päivän, kun niska ollut normaalia enemmän jumissa ja melko kipeä... Käytiinkin CorePulsen jälkeen Lidlissä ja aion korkata pitkästä aikaa (vapaan viikonlopun kunniaksi) yhden karpalo-lonkeron :D. Saapa nähdä, pysynkö hereillä Voice of Finlandin loppuun asti :p.

Ai niin ja pientä infoa tähän loppuun. Muutama oli arvontaa ehdottanut, kun pyysin vinkkejä tuolle kynsilakalle edellisessä postauksessa, niin taidan pitääkin arvonnan jossain vaiheessa :). Sain jo kokoon pari muutakin tuotetta mukaan siihen, mutta katson lisäksi vielä jotain pientä seuraavasta Avonin jaksosta. Avonin tuotteita siis olisi arvonnassa mukana :). Ensi kuun puolella tätä varmaan tiedossa, täytyy vielä kypsytellä paremmin ajatusta :D.
Mutta nyt lähden sitä Voicea odottamaan, niin palataan huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit