keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ihka ensimmäinen...

Arvonta blogissani :D.
Päätinpä sittenkin tähän väliin laittaa tämän arvonnan, kun ei nuita purkkeja vaan lopu, että olisi jotain järkevämpää kirjoiteltavaa...
Mutta pari purkkia saan tämän myötä pois varastosta, kun taas vaihteeksi kuuntelin järkeänikin etsiessäni jotain lisää tuohon sen kynsilakan lisäksi.
Eli tällaiseen pieneen pakettiin päädyin:

- Avonin Nailwear Pro+ Kynsilakka sävyssä Inspire 12ml (sain kaupan päällisenä edellisen tilauksen mukana, normaali hinta 10e, tarjouksessa 4.jaksossa osta yksi ja valitse toinen hintaan 0.95e)
- Avonin Anew Vitale silmänympärysgeelivoide 15ml (tämä oli viime tilauksessa ostamassani kokeilupakkauksessa, normaali hinta 18e, tarjouksessa 4.jaksossa 12e), tämä on tarkoitettu noin 25-30-vuotiaille
- Avonin Naturals Vadelma-Hibiskus vartaloemulsio 200ml (tämä oli viime tilauksessa ostamassani saman sarjan setissä, normaali hinta 6e, tarjouksessa 4.jaksossa 3,95e)
- Dermosilin Granaattiomena käsisaippua 240ml (tämä oli viime joulun aikaan ostamassani setissä yhdessä käsivoiteen ja huonetuoksun kanssa, setin hinta oli 21,50e)
- Dermosilin Primo Vihreä tee vartalovoi 50ml (tämä oli viime joulun aikaan ostamassani setissä yhdessä kahden muun minivoiteen kanssa, setin hinta oli 12e)
- Avonin BB-voide näytteet sävyissä Nude ja Ivory (ostin itselleni alun perin viime tilauksessa kaikkien 5 sävyn näytteet, hinta 0.25e/kpl)
- Avonin Anew Vitale spf25 päivävoide näyte (tuli ilmaisena viime jaksossa, normaalisti voidenäytteet maksaa noin 0.40e/kpl)
- Avonin Sensuelle Eau de Parfym tuoksunäyte (tuli ilmaisena viime jaksossa, normaalisti tuoksunäytteet maksaa noin 0.50-0.70e/5kpl)

Päätin tosiaan luopua tuosta silmänympärysvoiteesta ja vartaloemulsiosta, kun mulla on silmille 2 avaamatonta voidetta ja niitä vartaloemulsioitakin löytyy "muutama". Sitten päätin ottaa mukaan tuon minivoiteen ja saippuan, kun minivoiteita jäi ne 2 muuta varastoon ja tuo granaattiomena mulla on jo käsivoiteena käytössä. Saanpahan pikkuisen vähemmäksi varastoja :D.
Tuotteet ovat muuten avaamattomia, ainoastaan kynsilakasta avasin tuon pahvikotelon kuvausta varten ja vadelma-hibiskus-voidetta avasin sen verran, että nuuhkaisin tuoksua. Minivoiteessa on muovikalvo avaamaton korkin alla eli siitä en tiedä edes tuoksua :).

Sitten sääntöjä...
Mietin, miten tämän toteuttaisin ja tulin siihen tulokseen, että ihan vaan yksi arpa ilman mitään lisäarpa-juttuja :).
Ja koska tämä on tällainen pikkuruinen blogi, niin haluaisin, että tämän voittaisi mieluiten joku lukijani, eikä kukaan pelkästään arvontoja etsivä. Tiedän kuitenkin, että moni varmasti lukee tätä myös anonyyminä eli anonyymit voivat myös osallistua, laittakaa nimimerkki mukaan :).
Ja jotta hieman varmemmin tämä menisi todennäköisesti lukijalleni, niin vastaa seuraaviin:
- Mitä kautta luet blogiani?
- Kerro minusta jokin asia, jonka olen paljastanut blogissani?
- Miksi olet jäänyt lukemaan säännöllisesti (tai säännöllisen epäsäännöllisesti) blogiani?
Sitten lopuksi yleisesti olisi kiva saada jotain pientä palautetta tai ehdotuksia blogin suhteen, jos tulee jotain mieleen :).
Arvonta-aika olkoot 28.2.13 klo 21 asti.
Sähköposti mukaan (voi olla esim. muotoa: maija piste meikäläinen [ät] gmail piste com, jos pelkäätte roskaposteja tai vastaavaa).

Olihan tarpeeksi monimutkaisesti selitetty :D ??!!?
Suoritan arvonnan 1. tai 2.3. joko "nimilappu hatusta" tai jos on hirrrveä osallistumisryntäys, niin voisin kokeilla random.orgia apuna :). Ja jos ei tule kuin yksi osallistuja, niin tällöin palkinto on tietysti hänen :D.
Kiitos ja anteeksi, palataan ehkä huomenna taas asiaan, jos jaksan vielä illalla 9 jälkeen kirjoitella combatin jälkeen :).
Miumoi <3

33 kommenttia:

  1. Oijoi, kivoja tuotteita. Kelpais mulle hyvinki noi kaikki :D

    Mutta niin, kysymyksiisi:
    -Seuraan blogiasi bloggerin ja blogilistan kautta
    -Meillä on yhteinen lempparibändi, Sentenced. Lisäksi sulla on kaks ihanaa kissaa joista ainakin toinen on aika usein kuvissa mukana :D
    -Syitä miksi jäin blogiasi seuraamaan: Asutaan samassa kaupungissa, sulla on sulosia kisuja ja ja ja.. ainaki luulen että noi oli ne alkuperäset syyt :D

    Ja sun blogi on kiva, mutta ois kiva lukia enemmän juttuja sun kisuista :)

    Sähköposti on meppu83@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ^_^.
      Minäkin haluaisin tehdä enempi juttuja meijän kateista ja julkaista kuvia, vaan kun ne pirulaiset ei oo koskaan sillon paikalla, kun haluaisi kuvia ottaa ja sitten kun ne jotain hauskaa tekee, niin heti kun saan kameran käteen, niin tilanne onkin jo ohi :D.
      Mutta teen ihan varmasti juttua aina, kun vaan on mahdollisuus!

      Poista
  2. En osallistu arvontaan, mutta luen blogiasi bloglovinin kautta ja alun perin kiinnostuin blogistasi, koska kirjoitat hyvin ja on mukava lukea juttuja tutkijan arjesta & väitösprojektista (itsekin sellaista aloittelen). Myös kosmetiikkajutut kiinnostaa. Kiitos mukavasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi mukavasta kommentista!
      Tsemppiä sullekin väikkäriprojektiin, se tie ei tule olemaan helppo :D.

      Poista
    2. Juu, mulla on tiedossa tällä hetkellä vuodeksi töitä ja oon jo nyt miettinyt, että mitähän mistään tulee.. :D Ei sentään yhtä paljon labratöitä ollut, kun on gradulaisia tekemässä niitä. Kemia on mun ala, niin labrajuttuja mullakin. :)
      Kosmetiikkajutuista Oriflamen ja Dermosilin tuotteet muuten kiinnostaa eniten, niitä kun on itsellänikin. :p

      Poista
    3. Oijoi, kemiasta tulee kylmiä väreitä :D.
      Ei ole pitkään aikaan tarvinnut muistaa muuta kuin konsentraation laskemisen, niin kaikki muu kemian "osaaminen" on lähes unohtunut :D.
      Mutta hieno homma, että ainakin vuodeksi on töitä! Toivotaan, että jatkuu sen jälkeenkin ja että sulla on motivaatiota myös jatkaa sitä :D.

      Jos tulee tuttuja tuotteita purkkeja vastaan täällä arvosteltavana, niin laitahan kommenttia, kun muidenkin mielipiteitä on aina kiva kuulla! :)

      Poista
  3. Vooi, just kaikkee mitä multa puuttuu;) Pakkohan se on kokeilla onnea!
    -Seuraan bloggerin kautta.
    -Siiristä<3 kertoilet blogissa silloin tällöin, oikeestaan hyvin usein, niin ja Neffistä:)
    -Taisin tulla joskus täältä lukemaan jotain juttua kissoista ja sittemmin jäin seuraamaan samaa asiaa sekä toivotonta(:D) kosmetiikan vähentämisyritystäsi:)

    tanjak686@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissoista haluaisin enempikin tehdä juttuja, mutta varsinkin Siiri ei meinaa antaa kuvauttaa itseään, niin meinaa olla hieman haastavaa :D.
      Tämä vähennysprojekti tosiaan tuntuu välillä ihan toivottomalta, mutta jospa se joskus voitoksi kääntyy ;D.

      Poista
  4. En myöskään osallistu arvontaan mutta kommentoimpa silti.blogista taisit mulle mainita aikanaan ja päivittäin oon käyny lukemassa sitä.enitenhän mua kiinnostaa sun kuulumiset,kosmetiikkajutut on vaan plussaa.blogisi on hieman helpottanu eroikäväö kun ei aina ehditä tiheään näkemään.;-)toivon että blogisi jatkuu samantyylisenä ettei muutu vaan tuote-esittelyiksi niinkuin monet muut blogit.kisuista on aina mukava lukea.niin iloinen oon että muutkin on löytäneet sun blogin.tsemppiä arvontaan,onnekas on kyllä se joka voittaa (muutama itseä kiinnostava tuote on joukossa),itse jättäydyn jääviyteen vedoten pois (vaikka arpomallahan voittaja selviää) ja siksi että tiedän että tuo kynsilakka jää mulla käyttämättä.:-)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti pysyy samantyylisenä tämä blogi, tämän vähennysprojektin lisäksi kun tämä toimii myös omien ajatusteni selvittelypaikkana :D.
      Ja kyllä arvontaan saa tututkin osallistua :D.

      Poista
  5. Tämähän oli kiva idea! 8)

    - Mitä kautta luet blogiani?
    Seurailen Bloggerin kautta.
    - Kerro minusta jokin asia, jonka olen paljastanut blogissani?
    Ekana tuli mieleen se, että oot samaa mieltä mun kanssani siitä Oriflame kuorivasta palasaippuasta! :D Hahah.
    - Miksi olet jäänyt lukemaan säännöllisesti (tai säännöllisen epäsäännöllisesti) blogiani?
    Kiva saada lukea mielipiteistäsi Oriflamen & Avonin tuotteita, kun niitä tilailen itekkin. Lisäksi muiden ihmistä arkielämästä lukeminen on kivaa ajanvietettä. (;

    Toivottavasti kelpaa arvontaa vaikken laita spostia. :/ Kun en saa aikaseksi tehdä sellaista spostia jossa ei olisi koko nimeä kokonaisuudessaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se saakelin "kuoriva" saippua :D.
      Ja kelpaa kyllä arvontaan, minä huhuilen sitten jos sinua onni potkaisee :).

      Poista
  6. - Luen bloggerin kautta
    - Ainakin se että myyt avonin tuotteita.
    - Tilaan itsein avonilta usein tuotteita ja luen mielenkiinnolla arvostelujasi niistä! :) Ja blogi vaikuttaa muutenkin tosi kivalta vaikka olen lukenut tätä vasta vähän aikaa.

    ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :).
      Ja jätähän sinäkin kommentteja postauksiin, jos tulee tuttuja tuotteita vastaan, muidenkin mielipiteitä on aina mahtava lukea :)

      Onkohan tuo sinun mailiosoitteesi pääte com eikä fi ?? Yleensä hotmailin osoitteet on com-päätteisiä niin ajattelin tämän varmistaa :).

      Poista
  7. Kiva että arvontaidea sai kannatusta! :)

    - Luen blogia bloggerin kautta
    - Kerrot blogissa jumpista joissa käyt ja tunnen itseni aina tosi laiskaksi niitä lukiessa...
    - Tykkään seurata blogista varastonkulutus/täydennyslukuja (ja selitellä itsellekin hyviä tekosyitä että miksi voi ostaa lisää jotain vaikka sitä olisi jo varastossa). Loppuneiden tuotteiden esittelykokemusten perusteella olen joskus tainnut eksyä ostamaan jotain itsellekin kokeiluun :)
    -Blogissa on juttua monipuolisesti kosmetiikasta, liikunnasta ja arjesta, toivoisin että sama linja jatkuisi.

    *Varjoista kuiskija*, spostin saat tarvittaessa fb:n kautta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin iloisesti yllättynyt, että näinkin moni on tähän osallistunut :D!!
      Eikä tarvitse laiskaksi itseään tuntea :D. Välillä tuntuu menevän mullakin liikkumiset täysin penkin alle...
      Onpas kiva kuulla, että olen innoittanut ostamaan jotain kokeiluun :o !!
      Ja ihan varmasti tämä yleinen häröily jatkuu täällä :D.

      Poista
  8. - Seuraan blogilistan ja muiden blogien linkkien kautta
    - Ainaki lähet kesällä Turkkiin ja sun äiti on/on ollut siivooja :)
    - Kiva lukea tuotekokemuksia, muuten blogien lueskelu on ollu mulle ajanvietettä..
    Sulla on kiva tapa kirjoittaa ja jotain samaa kai sussa ku mussaki (pessimisti ei todellakaa pety) ;)
    Jatka samaa rataa ja lisää kisukuvia! :)

    -sonja
    (ja sit "ku" mä voitan (;D just), ni voin laittaa sulle sähköpostia, sama syy kuin Kirkupöllöllä..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista ^_^.
      Samalla radalla ja vähän radan reunallakin jatketaan, kateista tulee varmasti kuvia aina, kun saan niitä otettua (joka on oikeasti noiden kanssa ihan helkkarin haastavaa, kun toinen ei halua olla kuvattavana ja toinen ei meinaa pysyä paikallaan :D).

      Poista
  9. Voi eiiii, onpas herkullisia tuotteita tarjolla! :P Mä osallistun arvontaan, siitäkin huolimatta, että mulla on kaikennäköstä purkkia jo kotona. Mut hei! Noista en oo mitään kokeillu! Eikös se oo tarpeeks pätevä syy osallistua? ;)

    - Bloggerin kauttahan mä tätä blogia luen, toisinaan myös googlettelen.
    - Ekana tulee mieleen tämä meidän JT Beauty Outlet -farssi (btw, en oo vieläkään saanu pakettiani...), ja paljastit maksaneesi pakettisi seurantakoodista. ;) Käytät myös paljon kuorintoja! :D
    - Olen kosmetiikan takia tätä alkanut lukea ja jäänyt lukijaksi. Minua kiinnostaa kaikki kosmetiikkatestailut, erityisesti edulliset merkit. Avon ja Oriflame on myös alkanut kiinnostaa, itselläni on hirmuisen vähän kokemusta heidän tuotteistaan. Ja olet niin ihanan lukijaystävällinen, aina jaksat vastailla minunkin kommentteihin, vaikka ei tunnetakaan. :)

    mari_s_02@yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aina erittäin pätevä syy osallistua, jos ei ole ennestään tuotteita kokeillut ;D.
      Voihan hitsi tuon sun paketin kanssa, mikä ihme siellä JT:ssä mättää :( !!! Sun pitää varmaan astetta kovempaa mailia sinne laittaa, josko sitten alkaisi jotain tapahtua :/.
      Ja tietystihän mä kommentteihin vastaan, kun joku kommenttia mulle laittaa, sehän tässä bloggaamisessa on yksi parhaimpia puolia :).
      Hitsi, kun en ole sinun(kaan) blogia ehtinyt lukemaan hetkeen, mutta toivottavasti tämä elämänrytmi jossain vaiheessa hellittää, niin saisi enempi sitä omaa vapaa-aikaakin :).

      Poista
    2. No siis sain sieltä JT:ltä mailia viimeksi 5.2. että paketti on lähtenyt matkaan... Katotaan kuinka käy! Tai en jaksais ihan hirveesti enää katella mutta josko se ens viikolla sitten tulis??
      Heeiii... mä en postannu vissiin kuukauteen mun omaan blogiin joten no hätä, et oo menettäny mitään! :D

      Poista
    3. No just.. Onhan tässä taas aikaa kulunut, jos se 5.2. on jo lähtenyt uudelleen matkaan... Toivotaan, että ensi viikolla tulisi!
      Jaahas, sullakin kiirettä pitänyt, ettet ole blogia ehtinyt päivittää :D. Hyvä tietää, ettei sitten ole montaa postausta jäänyt lukematta :D.

      Poista
  10. Moi, mie oon mieleltäni 20-30, joten tänne vain se silmänympärivoide, sun muut :)). Luen tätä,niinkuin olet huomannut, säännöllisesti!!!, koska tää on niiiin kaukana mun jutuista, että se on jo ihan hauskan absurdia :) En ole koskaan omistanut silmänympärivoidetta, täytän 50vee... ois ehkä jo aika.. :)), met kurkitaan utelijaina mitä kaikkia ihmeellisiä purkkeja ylipäätään voikaan olla olemassa. Eli JOS voitetaan, niin tarpeeseen tulee. (todella.., sanoo Blackie..)
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikä on vain numeroita, pääasia on se, minkä ikäinen on mieleltään ^_^.
      Ja täältä niitä purkkeja tosiaan löytyy, mukavaa että nyt on alkanut kiinnostaa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö :D.
      Tsemppiä arvontaan ja rapsutuksia kateille ^_^.

      Poista
  11. helena.taanila@gmail.com
    (unohtui tuosta edellisestä..)
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
  12. - Mitä kautta luet blogiani?
    Googlen.
    - Kerro minusta jokin asia, jonka olen paljastanut blogissani?
    Sinulla on fyysisiä haasteita. Luulen että blogin nimi pohjautuu siihen taustaan.
    - Miksi olet jäänyt lukemaan säännöllisesti (tai säännöllisen epäsäännöllisesti) blogiani?
    Pidän sinusta. Pidän työtäsi mielenkiintoisena ja lähestymistapaasi kosmetiikkaan maanläheisenä. Tykkään kuvistasi ja kissoistasi!
    Sitten lopuksi yleisesti olisi kiva saada jotain pientä palautetta tai ehdotuksia blogin suhteen, jos tulee jotain mieleen :).
    Pysy tuollaisena :) Kirjoitathan jatkossakin työstäsi.

    t. Kisu

    kksuom "se merkki" gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista ^_^!!
      Ja ihan varmasti töistäkin tulee lisää juttuja, sen verran on välillä aina verenpaineet koholla sen takia ;D.

      Poista
  13. Moimoi :) Onpas kiva palkinto, joten osallistutaanpa!
    Luen blogiasi blogilistan kautta, oon pitänyt sitä kätevimpänä tapana. Muistaakseni eksyin joskus aiemmin jo blogiasi lueskelemaan pari kertaa ennenkuin keksin tuon blogilistan ja aloin seuraamaan säännöllisemmin. Itseäni kiinnostaa kosmetiikka ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa (ja välillä jutussa mukana vilahtelevat kissat tottakai plussaa :D)
    Jaa, kelpaakohan paljastukseksi, että muistan sun maininneen useampaan kertaan että käyttämäsi kuorinnat ei ole tehoiltaan oikein olleet riittäviä, tai siis että tykkäät kuorivammasta (tujummasta?) tavarasta..? :) No, se on ainakin jäänyt mieleen :)
    Blogisi on kyllä oikein kiva tällaisenaankin, mutta jos ehdotusta heittäisin, niin itse tykkäisin yhteenvedoissa kuvasta, jossa olisi kaikki tuotteet.. visuaalinen ihminen kun olen, heh :D

    re.ku@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva aina kuulla, että joku pitää mun kirjoitustyylistä, välillä itsestä tuntuu, ettei saa oikein kunnolla itseäni ilmaistua :D.
      Ja kyllä kelpaa paljastukseksi ja ihan oikein meni; mitä kuorivampi, sitä parempi ;D.

      Ja kiitos tuosta yhteenveto-kuva ehdotuksesta!!!
      Olen joskun itsekin miettinyt, että jotain niistä yhteenvedoista puuttuu, mutta jostain syystä ei vaan ole mieleen tullut tuo kokonaiskuva, vaikka esim. Ostolakossa-blogissakin on aina yhteiskuva :D. Hidas sytytys ;).
      Minäpä yritän muistaa tämän maaliskuussa, nyt helmikuun purkit oon ehtinyt heittää roskiin, niin yhteiskuvaus ei onnistu :).
      Muistuttelehan mua, jos ei ala kuvaa näkymään :D.

      Poista
  14. Nonii, osallistutaanpas sitten =)

    Mietin et mikäs ihme se onkaan mitä kautta luen sun blogia, mutta kait se on sitte Bloggerin kautta kun oot siellä listoillani ja sitä kautta aina tuun lukemaan =D

    Tää paljastus on pahempi, siis mitä nyt kukakin ajattelee paljastuksista ;) Mutta, mieleen tuli ainakin se et sulla on toinen silmä lähestulkoon sokea ja toisen käden kanssa sulla on ongelmia. En tiedä oonko ennen sanonut tätä, mutta mun mielestä oot sisukas sissi! =)

    Oon jäänyt lukemaan blogiasi koska blogisi on hyvä ja tokihan saman kaupungin asukin jututkin kiinnostaa =)

    Mä en kyllä pysty sanomaan mitään parannusehdotuksia koska tykkään blogistasi tällaisenaan, jatka siis samaan malliin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös sulle ihanasta kommentista ^_^.
      Tsemppiä arvontaan!

      Poista
  15. Menipäs viime tippaan tämä osallistuminen, piti osallistua melkein heti kun tämä alkoi, mutta sitten se unohtui. Hyvä, että muistutit uusimmassa postauksessa.
    -Luen bloggerin kautta
    -Olet paljastanut ainakin käyttäväsi tosi paljon kuorintoja jos vertaa minuun joka jaksaa vartalon kuoria ehkä kerran kuussa jos sattuu muistamaan :D
    -Jäin lukemaan blogiasi, koska se on aika samankaltainen kuin omani eli loppuneiden tuotteiden esittelyä ja ne ovat mielestäni juuri kiinnostavimpia aiheita kosmetiikkablogeissa :)

    meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy muistaa seuraavan arvonnan aikaan muistutella useammin :D. Oli kyllä suunnitelmissa, että olisin aiemminkin muistutellut, mutta kun tuo bloggerikin temppuili, niin ehti kaiken ketutuksen keskellä unohtua :D.
      Peukut pystyyn arvontaan :).

      Poista

Suositut tekstit