sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vapaa Mies ei kelvannut minulle

Jotenkin yllättää, miten olen saanut nyt käytettyä pois paljon pärstävärkin puhdistusaineita suhteellisen lyhyen ajan sisällä... Välillä tuntuu, että niitä vain kertyy ja kertyy tuonne kaappiin, eikä ne koskaan kulu :D. Mutta seuraavan putsarin esittelyä siis:

Eli sain käytettyä pois tämän kesällä Helsingin reissulta kokeiluun ostamani (kiitos monien hehkutusten) Freemanin Pear Facial Refining Cleanser puhdistuksen, jota käytin siis yleensä iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena sekä myös yläkropalle/selkään ehkäisemään finnien tuloa. Siksi tämä varmaan kului näinkin nopeasti :).
Mutta siis... Oon aika pettynyt! Ehkä odotukset oli liian korkealla, kun olen lukenut tästä paljon ylistäviä kommentteja. Niin kuin sanoin jo Lushin putsarin esittely-postauksessa, niin tämä ja se yhdessä eivät saaneet meikkejä pois mun naamalta, mutta suurin syy siihen oli varmasti tuo Ultrablandin toimimattomuus. Tämähän ei ole sinällään meikkien puhdistukseen tarkoitettu.
Mutta en pitänyt tästä yksinäänkään, kun kokeilin. Tuoksu ei miellyttänyt yhtään ja en kyllä tunnistanut päärynän tuoksua, vaan omaan nenääni tuoksui vain jokin esanssisen teollinen tuoksu, josta en saanut mitään otetta. Lisäksi tämä kyllä kuivatti ihoani, joten tämä ei taida olla enää nykyiselle ihotyypilleni sopiva putsari, tämä kun kuitenkin sitä salisyylihappoa sisältää.
Kropalle tämä tuntui sopivan ehkä paremmin finnien ehkäisyyn itselläni :p.
Noh, tulipahan testattua ja jätän tämän vastaisuudessa hyllyyn. Naamioita haluaisin kuitenkin Freemanilta vielä testata, ainakin sen mansikka-suklaan, vai mikä se nyt oli :).

Nämä Oriflamen putsarit lähtevät nyt seuraavaksi käyttöön, tuo palasaippua taitaa mennä todennäköisesti kropalle käyttöön... Mun nenän repeily on mennyt nyt siihen pisteeseen, että yksi kohta alkaa jo verta vuotaa kasvojen pesun jälkeen :/... Jospa tuo Amazonia olisi vähän rauhoittavampi putsari naamalle ja nenälleni...

Nyt mä ajattelin vielä tälle viikkoa tehdä sellaisen harvinaisuuden, että jumppaan täällä kotona :D !! Olin varannut ensin Balancen tälle päivää, mutta bussit menee niin surkeasti sunnuntaisin, että joutuisin lähtemään 1½ tuntia ennen jumpan alkua ja vielä keskustasta kävelemään kilometrin Satsille ja takaisin... Nääh, ei vaan houkutellut :D.
Suunnittelin pomppivani tanssipelin tahtiin tunteroisen ja tekeväni sitten jonkinlaisen keskikroppa-treenin (se Rantakunto!) ja sen jälkeen kunnon venyttelyt! En muistakaan, milloin viimeksi oon edes kunnolla venytellyt, tässä mun pitäisi vielä kunnolla tsempata! Tosin töissä joutuu pientä taukojumppaa hartioille tekemään vähän väliä, joten siinä on edes vähän kehitystä tapahtunut...
Mutta huomenna ei sitten tule postausta, kun olen töissä sen kepeät noin 16h (klo 9.00-01.00 ajan), olettaen, että se mun työkaveri saa sen näytteen illalla, joka pitää sitten heti käsitellä :D.
Palataan mahdollisesti tiistaina iltasella asiaan, jos jaksan silloin spinningissä ensin käydä töiden jälkeen, kun jumpat jää huomiselta väliin :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ihan peruskamaa tuo munkin mielestä on,kaikesta hehkutuksestaan huolimatta.Ihan ok,varsinkin tykkään meikittömän päivän putsarina iltasella.

    En itsekkään haista kovin päärynäistä tuoksua,hyvin esanssinen makeahko vivahde siinä tuoksussa on,muttei se nenää mitenkään hivele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tosiaan saanut hihkumaan ilosta tasajalkaa...
      Mulla tuo tuoksu tökki sen verran, että välillä ihan ärsytti käyttää tuota :/.

      Poista
  2. Mullakin kuivatti loppupeleissä kasvoja niin että "unohtui" kaappiin pullo puolillaan.. :/ voisinki ottaa mallia ja käyttää loput vaikka selänpesuun, jos siinä toimis paremmin..
    eli ei tullu suosikkia tuosta mullakaan, liikaa odotuksia taas kenties?! Mutta jos jotain hyvää ni on se ainaki pirun riittoisaa, kestäis naamapesussa varmasti yli vuoden (mulla ainaki "puolikas herne" riitti kerralla).
    Reipasta maanantaivuoroa! ;)
    -sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, odotukset taisi olla liian korkealla itellänikin...
      Ja tuossa selän/yläkropan pesussa ihan ok kamaa, jos meinaa finnejä niille alueille tulla. Saapahan nopeasti käytettyä pois, kasvoille sitä ei tosiaan tarvinnut kuin ihan järjettömän vähän :D. Mulla olisi pelkällä kasvokäytöllä kestänyt varmaan jotain 2 vuotta :D.

      Poista
  3. Höh, mä kans muistan lukeneeni hehkutuksia tuosta Freemanista ja oon aatellu et joskus pitäis kokeilla. Mutta, vaikka mulla on kasvoilla epäpuhtauksiaki, niin en kyllä tykkää kuivattavista putsareista =( Voihan olla silti et sorrun joskus tuohon ja onneksi sen voi käyttää sitte vaikka kropalle jos naama ei tykkää =D

    Mähän oon liikunnallisesti laiska ja oon ajatellutkin et pitäs alkaa jumppailemaan vaikka kotona. Pitäisi vaan ottaa itseä niskasta kiinni =P Ja huh, tsemppiä töihin, ei oo turhan lyhyt työpäivä tiedossa..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo oo ainakaan kuivuuteen taipuvaiselle iholle kovin ideaali tai ainakaan talviaikaan käytettäväksi, kesällä ehkä voisi toimia... Tosin mulla ei enää nykyisin tunnu hirveästi kesäisinkään rasvoittuvan iho, kuivan suuntaan alkaa siirtyä...
      Mutta kropalle käy ihan hyvin, jos ei naama tosiaan tykkää :D.

      Itselläkään ei hirveän hyvin toimi tuo kotijumppailu, mutta tuo mun tanssipeli (In the Groove) on ihan hyvä motivoija :). Mutta enempi nuo ryhmäliikunnat mulla perseelle potkii :D.
      Mielenkiinnolla odotan, miten sitä huomenna jaksaa töissä kellon ympäri :D. Tekemistä kyllä on vaikka muille jakaa, että siitä ei ainakaan ole kiinni :).

      Poista

Suositut tekstit