lauantai 6. syyskuuta 2014

Ensimmäinen, mutta Viimeinen!!

Nyt oon saanut taas aloitettua purkkien tyhjennyksen, niin sama sitten aloittaa myös postaukset :).

Tämän kuun ensimmäinen loppunut on hyvinkin tuttu tuote täällä eli Klippoteket Dry Shampoo.
Klippoteket-tunnisteesta löytyy jo tästä höpötyksiä. Tämä oli viimeinen varastoissani ollut pullo. Tätä on tullut Hulluilta Päiviltä hamstrattua, mutta luulen, että nyt ei tule hetkeen tätä ostettua. On iskenyt täysi kyllästyminen :D.
Hyvä tuote tämä oli mun hiuksille ja teki mitä halusinkin, mutta kun on tullut myös muita kuivashampoita käytettyä, niin ehkä tämä ei sitten kuitenkaan ole se "paras"... Tällä hetkellä Batiste-kuivikset on mulle vielä parempia plus se, että niissä ei ole sitä hemmetin kilikutinta, joka herättää puoli taloa aamuisin :D. Se on ehkä suurin miinus ollut nyt viime aikoina tässä Klippoteketissä.
Kyllä mä tätä ostan taas lisää jossain vaiheessa, mutta nyt taitaa tulla paussi :).

Nyt otin seuraavaksi kokeiluun viime keväänä (muistaakseni?!) Hulluilta Päiviltä ostamani TreSemmé-kuivashampoon ja samalla käytän myös vaihteluksi Lushin kuivista silloin, kun siltä tuntuu :).
Juttua tulee tästä pullosta ehkä ensi kuussa (toivottavasti :D).Tänne ei tämän kummempaa, nuha edelleen meinaa aamuisin saada otteeseensa, tukkoista oloa ja väsyttää :/... Tekisi kyllä mieli huomenna käydä kokeilemassa salilla, että miten vaikuttaa oloon, mutta katsotaan, ottaako väsymys taas vallan... Tuntuu, että ehkä se töiden jälkeen olisi helpompi mennä, kun on muutenkin liikenteessä... Ehkä se tästä :)...
Mutta esittelen huomenissa taas seuraavan loppuneen ja sitä en ole aiemmin käyttänyt :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit