torstai 18. syyskuuta 2014

Goodbye Nina...

Nytpä vaihteeksi pääsen esittelemään taas seuraavan loppujan!

Se on aina mukavaa, kun saa hajuveden loppumaan ja varsinkin, jos on saanut sellaisen käytettyä ihan hajuvesi-käytössä, eikä pelkästään vessatuoksuna :).
Silti täytyy myöntää, että surullisin mielin käytin pois tämän 30ml Nina Ricci Nina Eau de Toilette tuoksun kun huomasin, että tämä on loppumaisillaan...
Fragrantican mukaan tämä kuuluu kukkais-hedelmäiseen kategoriaan, jossa ensituoksussa on Lime ja Sitruuna, sydäntuoksussa on Karamellisoitu Omena, Praliini, Vanilja, Pioni ja Moonflower (mikä lie suomeksi??) ja pohjalla tuoksuu Omenapuu, Valkoinen Seetri ja Myski.
Käytin tätä lähinnä spesiaali-tilanteissa, kuten juhlissa, Mr.Insinöörin kanssa "treffeillä" ollessa tai kun muuten vaan halusin tuntea oloni hyväksi tai kohottaa itsetuntoani. 3 vuotta sitten tämä on ollut aika lailla puolillaan eli melko hitaasti olen tätä kuluttanut :). Mitään tekemistähän hitaasti kulumiselle ei ole niillä parillakymmenellä muulla hajuvedellä, joita olen myös käyttänyt...
Nyt ei vaan mieli antanut periksi käyttää tätä vain silloin tällöin, kun huomasin, että saisin tämän tehokäytöllä kuukauden sisään käytettyä pois :D.
Rakastan tätä tuoksua ja aion ihan varmasti ostaa uudelleenkin! Täytyy vain katsoa, jaksanko alkaa nettikaupoista etsimään halvemmalla vai odotanko Hulluja Päiviä ja kotiutan taas tämän pienemmän pullon kotiin (yleensä ainahan tämä on ollut siellä tarjouksessa).
Onneksi on tässä odottelu-aikana muitakin kivoja hajuvesiä kaapissa :). Saa nähdä, muodostuuko jokin niistä taas spesiaali-tilanteiden hajuvedeksi :).
Onko teillä jotain tiettyä hajuvettä, jota käytätte vain tietyissä tilanteissa?

Mä alan taas muutaman päivän tauon jälkeen noita kutsukortti-pohjia katsomaan ja niihin kutsu-tekstejä, jos saisin jotain runon tynkää vihdoin aikaiseksi. Mr.Insinööri sai oman suosikkinsa valittua niistä mun reilusta 30 vistaprint-vaihtoehdosta, joten pitää itse vielä käydä ne läpi kertaalleen ennen kuin päätetään, mikä on lopullinen pohja :D.
Mutta pisteet nousi kyllä korkealle, kun hän sai oikeasti valittua noista oman suosikkinsa <3. Suoraan sanottuna pikkuisen epäilin, että mitähän kommenttia niistä tulee ja onko se vaan, että "kaikki on hyviä, päätä sä" :D. Kyllä se osaa yllättää edelleen näin lähes 10 vuoden jälkeenkin ^_^.
Tässä myös pyörittelen päässäni, pitäisikö jo laittaa sähköpostia niistä kukkakimpuistakin sinne sikkikukat.fi-sivustolle, saisi senkin stressin aiheen pois mielestä :).
Olisi vaan kiva, jos olisi selvä visio kimpusta mielessä, mutta kun google-kuvia on jotain 30kpl kansiossa, niin ei viitsisi liittää kaikkia sähköpostin mukaan :D. Toivotaan, että pää hieman selkenee tässä :).
Mutta palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mulla on useampikin tuoksu, jota käytän vain tietyissä tilanteissa.. Pääosin mulla menee tuoksujen kanssa kuitenkin todella kausittain se tuoksuttelu. Jos muutaman kuukauden ajan suihkin erityisen paljon yhtä tuoksua, tulee siitä tuoksusta mieleen kyseinen ajanjakso. Yksittäisiä tapahtumia ei välttämättä tule mieleen, mutta se yleisfiilis siihen aikaan. Tosin nykyään taidan suihkia kaikkia niin paljon miten sattuu, ettei ehdi edes tulla sitä monen kuukauden käyttöä yhtä putkea. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse normaalisti vaihtelen päivittäin tai muutaman päivän välein tuoksua :).
   Mutta sitten muutamat tuoksut ovat tiettyjen tilanteiden tuoksuja, esim Avonin Jet Femme Holiday:ta tulee suihkittua yleensä vain lomalla ollessa :D.

   Poista

Suositut tekstit