keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syyskuun Suunnitelmani Purkkien Suhteen

Purkkien kanssa olisi toki jälleen aikomus päästä miinuksille, samoin hääjututkin olisi tarkoitus saada tässä taas hivenen eteenpäin.
Mutta katsellaanpas ensin purkki-ennusteet tälle kuulle läpi:

Hiuksiin liittyviä juttuja ajattelin kokeilla nämä jutut kuluttaa.
Parit shampoot (tuttuja jo aiemmilta kerroilta) hiuksiin jätettävää ja pois pestävää hoitsikkaa, parit shampoo-hoitoainenäytteet ja kuivis. Yksi näistä onkin jo loppunut, joten hyvällä alulla ollaan :).

Sitten kropalle tarkoitettuja juttuja aattelin myös saada käytettyä.
Jumppailut ei oo vielä hyvin alkanut, joten On Duty-suihke on vieläkin vajaa... Jospa tässä kuussa lähtis nyt liikkeelle!! Toinen suihke on yllättävän riittoisa kokoon nähden, mutta josko nyt onnistaisi :).
Kroppakuorintaa varmasti kuluu, jos niin päätän, samoin nuo mini-suihkarit loppuu oikealla asenteella.

Ja viimeisenä sekalaista seurakuntaa!
Lorealin voide loppuu ihan varmasti, mutta muut ovat "toivotaan, toivotaan"-puolella, varsinkin Joikin öljyputsari (on riittoisa tapaus). Saahan sitä aina kuitenkin yrittää :D.
Ja hajuvesiä yritänkin käyttää ihan kaksin kappalein loppuun! Nina EdT:tä ei olisikaan paljon jäljellä, joten sen kanssa ollaan aika turvallisilla vesillä :).
Kuvista on unohtunut Favoran käsivoide, joka on siis töissä ja nyt, kun on tullut huomattavasti enemmän käsiä rasvattua, niin toivon saavani senkin käytettyä pian loppuun :).

Kuten näette, niin ei tule olemaan tämä kuukausi mitään purkkien ilotulitusta, mutta mulla on aikas hyvä fiilis kuitenkin. Mä uskon vakaasti, että miinuksille mennään :D.
Katsotaan sitten kuun vaihteessa, menikö ennustus täysin metsään :D.

Mutta oon tässä nyt eilen ja tänä iltana pikkuruisen edistynyt hääjuttujen suhteen vaihteeksi!
Tällä hetkellä mulla on ahdistus päällä lähinnä kutsukorttien takia... Mutta nyt oon saanut katseltua Vistaprintin sivuilta itseäni eniten miellyttävät, reilut 30 korttipohja-vaihtoehtoa word-tiedostoon. Seuraava vaihe olisi näyttää ne Mr.Insisöörille, että saa myös hänen mielipiteensä noihin vaihtoehtoihin, vai pitääkö alkaa sittenkin arskartelemaan omin käsin... :D
Tuossa FB:ssä tuskaillessani tätä asiaa, ystäväni Sina suositteli katsomaan myös iPhoto:n, jossa on ilmeisesti kivoja korttipohjia myös. Sovittiin ensi viikolle treffit, kun me ei omisteta omena-tuotteita eli täten ei ole tuota ohjelmaa. Pääseepähän näkemään tuonkin ennen lopullisia päätöksiä :D.
Sitten tänään mä jatkoin ällönlälly-biisien kuuntelua ja yritin saada biisilistaakin eteenpäin. Sainkin siitä ensimmäisen version lähetettyä MP:lle, niin hän saa sitten järjestellä spotifyssä kansioita pikkuhiljaa järjestykseen. Pitäisi tässäkin asiassa vähän komentaa Mr.Insinööriä tekemään omaa listaa, mitä biisejä haluaa sitten kuulla :D. Tosin kyllä mä uskon, että aika moni mun listaamista biiseistä on senkin mieleen, ei kuitenkaan maku niin radikaalisti eroa :).
Niiin ja kutsukortteihin aloin myös naimisiin.info-foorumilla lueskella ja laittamaan ylös kutsu-värssyjä ja runoja. Toivon, että mun oma, piiiiitkään kadoksissa ollut, runosuoni alkaisi sykkiä niitä lukiessa ja kyllä mulle yllättäen pikkuisia idean murusia tuli mieleen :).
En mä kunnon runoja todellakaan osaa kirjoittaa, mutta teini-ikäisenä tuli kyllä kirjoiteltua omaa pahaa oloa auki nimenomaan runoilla, niin ehkä se jollain tavalla saattaisi nytkin luonnistua kutsukortteihin, iloisemmalla teemalla toki :).
Tuo vain saattaa sitten rajoittaa noita vistaprintin korttipohjien käyttöä, täytyy katsoa vielä niistä, pystyykö niihin kunnon värssyjä edes kirjoittamaan...

Saapa siis nähdä, mihin suuntaan tämä tulee menemään :p!
Tällaista siis tänne tällä hetkellä!
Nyt jatkan noiden värssyjen lueskelua ja pitäisi tuonne suihkuunkin lähteä purkkeja kuluttamaan :).
Palataan taas asiaan!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Vaikkei purkkeja kuluisikaan kovin paljoa, niin se on aina lottovoitto jos saa hajuveden kulutettua loppuun ja nyt sulla on kulumassa niitä peräti kaksin kappalein, wow! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kyllä tuosta olla kieltämättä ylpeä :D.
   Mutta hieman on surullinen mieli, kun nuo tuoksut ovat olleet kyllä tosi kivoja ja sen takia ne kuluukin nimenomaan hajuvetenä käyttäen, eikä vain vessatuoksuna...
   Nooh, kyllä nuita kivoja tuoksuja on kaapissa, ei ne pääse kesken loppumaan :). Ja onneksi noitakin taitaa olla myynnissä edelleen, niin aina voi ostaa uuden :).

   Poista

Suositut tekstit