lauantai 20. syyskuuta 2014

Hedelmiä Väsyneelle Kropalle ja Kuiville Huulille

Niskaa jumittaa ja väsyttää...
Mutta sainpas viime yönä katsottua läpi kutsukortti-tekstejä ja tänä aamuna piti sängyssä makoillessa kirjoittaa kännykän muistioon ylös mieleen tulleita sananparsia :D.
Näköjään tuo runosuoni alkaa itsellänikin pikku hiljaa taas sykkimään, kun tarpeeksi monta yötä runomuotoisia tekstejä lueskelee :p.
Nyt onkin hyvä tähän väliin taas esitellä pari loppunutta ennen kuin painun meikkaamaan, meillä olisi meno Mr.Insinöörin serkun MV:n synttäreille :). Saapa nähdä, jaksaisiko kaupungille vielä illan päälle lähteä... Huomenna täytyy kyllä jaksaa kuitenkin Body Jamiin ja Combatiin!!
Oon nyt huomannut, että mulla on aamulla huomattavasti parempi olo (ei niin tukkoinen tai hikinen), jos edellisenä päivänä oon käynyt salilla hikoilemassa :o. Eilen kävin töiden jälkeen Sh'Bamissa ja taas tänä aamuna oli väsymystä lukuunottamatta (valvoin siis puoli 1 asti niiden tekstien kanssa) lähes normaali olo! Täytyy kyllä seurailla tätä tilannetta!

Sain tuossa alkukuusta käytettyä viimein taas huulirasvan ja se oli tämä Avonin vanha Color Trend-sarjan Fruit Shine Lip Balm Pineapple.
Tämä oli käytössä tässä työpöydällä ja kyllä tämä yllättävän hyvin kosteutti huulia, vaikka koostumukseltaan olikin tuollainen kiiltomainen. Ehkä 1-1½ tunnin välein piti levittää uusi kerros.
Tuoksu ja maku oli makean esanssinen ananas, ei mikään suosikki, mutta ihan mielellään käytin.
Ihan tyytyväinen olen, että aikoinaan ostin kokeiluun!

Nyt on käytössä sitten olohuoneessa kaksi rasvaa; samainen Fruit Shine-puikko mansikan tuoksulla on olkkarin pöydällä ja Peppy Galoren Nurse Peppy Passion Lip Balm on työpöydällä.
Tässä työpöydän ääressä ollessa on tullut nyt enemmän tuota Peppyä käytettyä, ehkä pitää vuorotellen vaihdella noiden paikkoja, niin kuluvat molemmat tasaisen varmasti :).

Toisena loppuneena oli myöskin Avonin tuote, 100ml Naturals-sarjan Nourishing Indulgence Rose & Chocolate Fragrance Spritz vartalosuihke.
Tämän sarjan setin ostin viime vuoden puolella (vai oliko se jo tänä vuonna...) pienellä varauksella, sillä en todellakaan ole ruusun tuoksun suurin ystävä.
Mutta turhaan pelkäsin, sillä ei tämä mun nenään tuoksunut lähellekään perinteiseltä ruusulta. En osaa selittää tuoksua, mutten kyllä kovin selkeää suklaankaan tuoksua havainnut...
Tätä oli ihan miellyttävä suihkia, eikä tässä mielestäni alkoholikaan tuoksunut yhtä voimakkaasti, mitä yleensä tuoksuu näillä Naturals-suihkeilla... Tai sitten nenä on jälleen tottunut siihen tuoksuun :D. Pitäisi varmaan ostaa joku alkoholiton versio välillä käyttöön, ettei hajuaisti turtuisi :).
Ihan kiva oli kokeilla ja käytän tämän perusteella mielelläni vartaloemulsion pois, mutta tuoksu ei lemppareihin yltänyt eli en ostaisi lisää tätä kuitenkaan.

Nyt pääasialliseen käyttöön on lähtenyt seuraava Naturals-suihke, mutta välillä toki käytän myös omistamiani kahta Victoria's Secretin suihkeita :).
Tästä suihkeesta tulee juttua varmaan vuoden lopulla, katsotaan, miten riittoisaa tämä sitten on :).
Vai innostunko enemmänkin VS:n suihkeita käyttämään... :D

Mutta nyt painun meikkailemaan, niin palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Apua, mullaki on jossain jemmassa ainakin yksi tuollainen Avonin puikkomuotoinen huulirasva, tuoksua en muista (joku punainen hylsy se taisi olla) =D Voi että, tuo käyttöösi ottama kroppasuihke kiinnostaa, mä aikoinaan katoin ko. tuoksusarjaa, mutta tilaamatta jäi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuita Color Trendin huulirasvoja on kyllä ollut jos jonkinmoisia :D.
   Vesimelonin tuoksuinenkin mulla on joskus ollut ,mutta en muista hukkasinko sen joku kerta, kun ei ole nyt osunut silmiin mistään... :D

   Poista
 2. Siis ei tuoksusarjaa, vaan ko. Naturalsin sarjaa ko. tuoksussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :).
   Juu, tuo appelsiini-inkivääri on kyllä kivan tuoksuinen!
   Ei ihan lemppareiden joukkoon yllä, mutta oikein miellyttävä käyttää :).

   Poista

Suositut tekstit