perjantai 12. syyskuuta 2014

Vaihteeksi Avonia ja Hää-hömppää

Heipsan taas!
Nytpä ajattelin esitellä tilaamani Avonin 12.jakson tuotteet! Täytyy sanoa, että olen aika ylpeä itsestäni ^_^.

Nyt ei ole pakettikuvaa, sillä paketissa oli kamaa vain minulle :p. Ja tällaista sieltä löytyi!
Eli jaksojen 13 ja 14 kuvastot (5kpl/jakso), meikki-/väri-opas, Secret Fantasy Midnight EdT-näyte, himoitsemani Glimmerstick-rajauskynä vaaleassa Pearly-sävyssä ja ilmaiset ale-asustekuvastot.
Lisäksi tilasin Mr.Insinöörille hilseshampoon, mutta en kuvannut sitä, kun ei tullut omaan käyttöön :).
Eli rajauskynä ja tuoksunäyte olivat itselleni, hyvin hillitsin :D !!!

Noh, selasinpa nuo seuraavat kuvastot tietysti läpi ja tein taas Tahtoo-listat niistä, mutta kehitystä huomaa selvästi näistäkin! Ennen mulla ei meinannut mahtua tuolle paperille yhdelle sivulle edes yhden jakson tahtoo-tuotteet!!!
Nyt mahtuu 2 jakson haluamiset ja tilaakin jäi reippaasti :D.
Ja muutamat noistakin sain oikeastaan järkeiltyä itselleni, ettei mun tarvitsisi todellakaan tilata niitä, kuten 14.kuvaston Naturals Viikuna-Vanilja-setti.
Suihkugeeli-postauksessa varmaan näittekin, niin olin siirtänyt käsisaippuaksi viikuna-vanilja-kylpyvaahdon... Eli jos en täysin tykännyt siitä, niin jotenkin tuntuu, ettei tuo Naturals-sarjan vastaavakaan ole sen parempi...
Yritän nyt pitää pääni tämän kanssa :D.
Katsotaan, miten näiden kanssa käy sitten lopulta :).

Tänään oli töiden jälkeen pientä haipakkaa, oli nimittäin jälleen mekon sovituksen aika :).
Nyt olin saanut MP:ltä lainaan hänen vanne-alushameen ja kyllä se vaan taikoi ryhdin takaisin mekkoon samalla, kun jaloille jäi ihanasti ilma-tilaa <3.
Kyllä mä vaan rakastun tuohon mekkooni kerta kerralta enemmän <3 !!!
Seuraava sovitus on taas 2 viikon päästä ja siihen olisi sitten etuhelmaa lyhennetty sentin verran, miehustaa "suoristettu" (vähemmän sweet heart-muotoa), bling blingiä alustavasti lisätty helmaan ja miehustaan ja päällys-tylliä reippaalla kädellä vähennetty/kavennettu sivuilta, että tulee mekon merenneito-malli paremmin esiin :).

Sovituksen jälkeen päätin käydä kysymässä ja varaamassa koemeikki ja -kampausajan sekä hääpäivän aloitusajan WellHottarille. Päivä oli toki varattu jo silloin huhtikuussa, mutta nyt oli paremmin työvuorolistat jo tiedossa, niin pystyi tarkat kellonajat varaamaan :D.
Koekampaus ja -meikki ovat sitten 22.12. aamusta, kuulemma noita ei kannata liian aikaisin tehdä, että on sitten tuoreessa muistissa varsinaisena juhlapäivänä.
Siinä ei nyt sitten jää paljoa vaihtoaikaa, jos ei olekaan tulokseen tyytyväinen, mutta kyllä mä uskon, että kaunista jälkeä saavat aikaan, ainakin MP:n häämeikki ja -kampaus olivat todella kauniit :).

Sitten kävin myös Jörö-Jukassa varaamassa hiusten värjäysajan, kun netissä ei ollut vielä nähtävillä sen uuden vuoden viikon varauslistoja.
Nyt olisi sitten alustavasti varattuna 30.12. aamupäivälle värjäys Annelle, jota mun vaki-kampaaja Maria suositteli, kun hän itse jäi äitiyslomalle. Alustavasti siksi, kun eivät täysin satavarmoja olleet, onko Anne maanantain vielä lomalla ja tulee tuolloin tiistaina, vai miten. Lupasivat ilmoittaa heti, jos tuleekin este :). Nyt täytyy toivoa, että kaikki menee putkeen tuon suhteen!

Eilen kävin ystäväni Sinan luona kylässä ja katsottiin läpi Applen-koneella olevan iPhoto-ohjelman korttipohjat. Sieltä löytyikin 7 kivaa vaihtoehtoa, joihin mahtuu tekstiäkin hyvin. Ainoa vaan, että ne vaatii joitain kuvia, joten pystytään ottamaan pohjista jokin vain, jos ehditään saada kihlajaiskuvat itsellemme ennen Janican lokakuun lomaa. Ottaen huomioon, että kuvauspäivä on 25.9., niin siinä ei jää montaa päivää aikaa...
Onneksi on sitten vielä reilut 30 vaihtoehtoa Vistaprintin sivuilla ja niihin ei tarvitse kuvia :D.
Niissä vaan taitaa sitten tekstin määrä olla rajallinen... Täytyy vielä perehtyä asiaan paremmin, kun tietää, millainen teksti/runo tulee olemaan :).
Sain eilen viimein katsottua ja luettua läpi yhden Naimisiin.info-forumin "kutsun teksti"-ketjun, jossa oli sivuja 47 kpl... Jospa se runosuoni nyt alkaisi sykkiä vähitellen :D.

Mitäs vielä... Niin ja tänään sain kysyttyä myös Huovisen Leipomosta alustavaa aikataulua hääkakun tilaukselle ja suunnittelulle, se olisi sitten marraskuun "to do"-listalla... Pitäisi ostaa sitten muutama maistiais-kakkukin ennen lopullista päätöstä, kunhan nyt keksii vaihtoehtoja muutaman :D.
Oi voi, hieman kyllä tuntuu alkavan jonkin asteinen ahdistus nousevan pintaan nyt, kun koko ajan lisää asioita muistuu mieleen, mitä täytyy muistaa tehdä...
Hyvällä mallillahan nämä asiat ovat, mutta en vaan osaa selittää tätä fiilistä...
Kun nyt Mr.Insinöörikin sanoisi jotain mielipidettä asioihin, niin sekin auttaisi helpottamaan omaa ahdistusta, mutta kun miehet... Huoh...

Tänään sitten lisäksi selvisi, että työhommissa pitäisi toisen osatyön labra-hommat saada jouluun mennessä tehdyksi... Omat näytteeni olen sekvenssejä lukuunottamatta tehnyt, mutta toisen väikkäri-tekijän näytteiden osalta labrat ovat melko kesken vielä ja kun meidän näytteistä tulee yhteinen juttu, niin autan näissä labrahommissa nyt, että ne valmistuu ajoissa. Meillä onkin suunnittelu-palaveri nyt maanantaina klo 7 miten jaetaan hommat... Noh, kyllä tämä tästä sutviintuu!
Viikonloppuja täytyy varmaan taas alkaa enemmän tekemään sitten, mutta toisaalta odotan innolla, että pääsen jälleen kunnolla labraan. En yhtään tykkää kirjoitustöistä, joita nyt oon tehnyt, joten ennemmin olen kyllä labrarottana :).
Mutta oonpahan lisäksi saanut nyt kyseltyä omaan seurantaryhmääni jäsenet, vaikka sekin vaati melko monta sähköposti-viestiä... Seuraavaksi niille pitäisi saada hyväksyntä UniOGSissa... Sekin sitten on ensi viikon hommana...
Äääh, alkaa nyt ajatukset kiertää kehää, joten parempi lopetella höpöttelyt tältä erää :D.
Tällaisia juttuja siis täällä ollut viime päivinä!
Palataan viikonlopun aikana vihdoin loppuneisiin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit