lauantai 3. tammikuuta 2015

Häiden fiilistelyä

Pitäähän se nyt heti tässä virallisia kuvia odotellessa jollain tavoin fiilistellä uutta vuotta ja hääpäiväämme, jos nyt mitään edes muistan siitä :D.

Tässä seuraavan päivän fiiliksiä Facessa.
Päivähän meni sitten todella ihanasti. Mulla oli WellHottarilla istuessa kampauksessa ja meikissä tosi rauhallinen ja tyyni olo, sellainen zen-tila päällä :D. JH oli mun kanssa valmistautumassa, kun hän lähti sitten kuvauksiin avustajaksi, hän oli pienen Fresita-pullonkin hommannut sinne, niin juotiin lasilliset ja myös mun yskä hellitti yllättäen sen avulla ;D.
Valokuvaajamme Janica Karastikin tuli sinne loppuvaiheessa ja saatiin otettua muutama kampaus-valmistelukuvakin :).
Sitten kun Mr.Insinööri ja loput kaasot eli R ja MP saapuivat, niin mua alkoi tosissaan jännittää, jotenkin tilanne alkoi oikeasti konkretisoitua :D. MP oli myös pikkupullon skumppaa hommannut, niin juotiin Mr.Insinöörin kanssa lasilliset ja sain taas zen-tilan hallintaani jotenkuten :).
Ollessani valmis, söin sitten ennen pukeutumista elegantisti edellisenä päivänä ostamani Subwayn tonnikala-patongin puolikkaan ja odottelin, että Mr.Insinööri ehtii ensin pukeutua.

Kun oltiin valmiita ja maksettu, suunnattiin kuvauksiin Maikkulan Kartanolle ja kuvaukset olivat ulkona :D. Onneksi pakkasta oli vain pari astetta, niin sen kyllä kesti hyvin :).
Kaikki kuvat saatiin otettua siellä pihalla, luontokin antoi parastaan kuurallaan, nousevalla sumullaan ja kirkaalla kelillä :). Innolla odotan kyllä kuvia!

Tässä on Mr.Insinöörin serkun MV:n kännykällä ottama kuva, tässä ollaan lausumassa sormuslupauksia :).
Eli alttarille pääsin, vaikka aloin itkemään heti, kun lähdettiin veljeni kanssa kävelemään ensitahtien jälkeen ja näin ensimmäiset kaverit alttarisalissa :D. Sitten sain mekon helmaa potkia koko ajan kenkien alta pois, etten kompasti siihen ja asetella hartiahuivia paikoilleen...
Kirkosta ei siis ole odotettavissa kovin tyylikkäitä kuvia, varsinkin kun jouduin suurimman osan ajasta kaivelemaan nenäliinalla nenääni ja yrittämällä estää rään vuotaminen, joka ei kovin hyvin onnistunut ollessani koko ajan itku kurkussa :D. Melko vakaviakin taidettiin molemmat olla, ainakin tuossa sormuslupausten aikana :p.
Noh, naimisiin päästiin kuitenkin :D.

Tässä vielä toinen puhelinkuva, värit ovat tosi vääristyneet, mutta onpahan jotain osviittaa, millaiselta suunnilleen näytin :).
Tuo tekoturkis-shaali whatever oli lainassa työkaverilta ja se oli todella lämpöinen ja hyödyllinen siellä ulkokuvauksissa sekä myöskin tuolla Liiterin terassi-puolella, jossa otettiin vieraiden kanssa kuvat :D.

Tässä vielä tarkempaa kuvaa minun morsiuskimpusta...

...sulhasen vieheestä...

...ja heittokimpusta :).
Nämä olivat tosiaan tilattu sieltä silkkikukat.fi-sivustolta, mutta nyt ei nettisivuille näyttänyt pääsevän... FB-sivut ainakin löytyy vielä.
Todella tyytyväinen olen näihinkin valintoihin ja varsinkin, kun nämä säilyvät ikuisena muistona ^_^.

Ja tässäpä ovat sitten sormukset viimeinkin yhdessä :). En muista yhtään, ehtikö Janica ottaa juhlissa tai kuvauksissa näistä "oikeaa" kuvaa, mutta pitää laittaa sitten, jos se löytyy :).
Eli vihkisormuksenkin suunnittelin samaan aikaan kihlan kanssa PolarKorulla ja se on 5.008g 18K kelta- ja punakultaa ja punakulta on matattu. Lisäksi siitä löytyy 1kpl 0.095 karaatin princess-hiottu sininen safiiri sekä 6kpl yhteensä 0.392 karaatin princess-hiottuja kirkkaita timantteja (2.2x2.2mm, väri G-H ja kirkkaus VVS).
Näistä tuli just sellaiset sormukset kuin halusinkin ja itseni näköiset <3.
Koko vain tosiaan jäi hieman liian isoksi, mutta se nyt vain oli riskinä, kun netin kautta suunnittelee uniikit sormukset. Molemmat ovat kooltaan 16,25mm ja todennäköisesti 16mm olisi ollut täydellinen, onneksi ei tuon isompaa eroa tullut kuitenkaan :).
Ajattelin käydä kyselemässä, olisiko mahdollista silikonin avulla hieman pienentää, kun noita ei muuten pysty pienentämään (ovat kivien alta ontot) ilman hajoamisen pelkoa.
Ja ehkä mulla sormet paksunee vielä ajan kanssa, niin varmaan noita saa olla sitten suurentamassakin :D.

Ja pöytäkorteistä tuli tällaiset, kartongissa oli siis glitter-lumihiutaleita lisäksi toisella puolella.
Ei alettu leikkailemaan ja liimailemaan korttipohjiin, vaan pistettiin nuo kartongit suoraan tulostimen läpi :D. Ihan tarpeeksi hyvät tuli, vaikka pariin korttiin tulikin vähän mustetta toiselle puolelle :p.
Ruoka oli herkullista ja vieraatkin sanoivat tykkäävänsä paljon ja syöneensä itsensä ähkyyn, jospa eivät valehdelleet ;D.
Itseäni harmitti, etten jaksanut (kiitos flunssan ja edellisten päivien mitättömän syömisen) enkä mekon takia pystynyt syömään niin paljon kuin olisin halunnut :/.
Mr.Insinöörilläkin nousi kuume siinä juhlien aluksi, niin hänelläkään ei sitten isosti ruokahalua ollut, eikä hän juonutkaan juuri mitään. Se kyllä harmittaa aika paljon, kun ruoka on kuitenkin se kallein osuus häissä, niin haluaisi itsekin siitä nauttia niin hyvin kuin pystyy... Mutta flunssa tuli, joten ei voi mitään!
Illaksi oli varattu 10 litraa mansikkaboolia ja se taisi mennä kaikki vieraiden suihin, ehdin yhden lasin itse maistaa, kun tuli kierrettyä vieraiden joukossa juttelemassa vain :D.

Hääkakkukin oli aivan ihanaa, onneksi saimme itsellemme tämän pienen kerroksen, niin saimme sitten kotona jälkeen päin nautiskella kakusta paremmin ^_^. Tämä oli siis Huovisen Leipomon Minttusuklaakakku.
Eikä meille tullut kukkia kummempia koristeita, ei taida edes löytyä kääparia mustalla hääpuvulla ellei erikseen teetä jossain ;).
Kaunis kakku oli ja niin, mä ehdin (tietysti) polkaista ensin ;D.
Nelituulialta olin tosiaan tilannut konvehteja 3 makua (Minttu, Mustikka ja Terva) ja ehdin ottaa itselleni yhdet kaikkia. Jäljelle jäi vain pieni määrä Fazerin karkkeja (Sininen, Geisha ja Pihlaja) ja 5kpl terva-konvehteja!!! Onneksi ostin itselleni silloin lisäksi vielä tryffeleitä Nelituulialta :D.

Vieraat alkoi lähteä tasaiseen tahtiin virallisen ohjelman (eli häätanssin) jälkeen. Hyvin meni se tanssikin, vaikka jälleen aloin vollottamaan heti ensi sävelistä asti :D.
Kehuja tuli siitäkin, sekä yleisestikin biisilistasta, ei kuulemma kovin usein häissä kuule esim. Iron Maidenia :D :D.
Lahjoja saatiin aivan liikaa, mutta kaikki listalta, niin erittäin hyödyllisiä olivat ^_^.
Kissatkin hyötyivät lahjoista, narut olivat oikein huippuja leikkimiseen ;).

Kotipihalla oltiin sopivasti Mr.Insinöörin, hänen porukoiden ja lahjojen kanssa puolen yön aikaan ja kunnon pauketta kyllä kuului :D. Pääsimme siis ajoissa toipumaan, tosin itsellä meni lähemmäs klo 2 ennen kuin rauhotuin sen verran, että uni tuli. Mr.Insinööri nukahti kuumeen takia heti, kun sai päänsä tyynyyn :). Sitten saatiin herätä jo 8 aikaan ruokkimaan katit eli normiarki jatkui sitten, vaikkakin hymy on ollut herkässä :D.
Ihana päivä, mutta kyllä se vaan äkkiä on sitten ohi :o. Mitään en kadu, ihana muisto jäi kyllä ja vielä kun kuvat saa, niin niiden kautta pääsee fiilistelemään päivää yhä uudelleen ^_^. Tyytyväisin olen siihen, että näistä tuli tosissaan meidän näköiset häät ja silti vieraat näyttivät viihtyvän hyvin!
Nyt pitäisi alkaa nimikirjoitusta harjoittelemaan sekä itseni esittelyä, kun enää en pysty kaksoisnimen takia esittelemään itseäni samalla tavalla kuin tähän asti :p.
Ja passi-hakemus pitäisi laittaa vetämään ja minnehän kaikkialle sitä piti itse ilmoittaa nimenmuutoksesta... Jospa se tästä :).

Mutta nyt taas hetkeksi sohvalle ennen nukkumaan menoa!
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Kyllä ihanalle kuulosti! <3
    Häät on varmaan samanlaiset kun joulu: niitä suunnittelee koko vuoden ja sitte se on yhdessä päivässä ohi :'''-------D
    Mikä tuo pinkki boksi on noissa lahjoissa? :)

    -Katri (en jaksa kirjautua :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siinä näköjään käy :D. Tosin onneksi ei itse ehtinyt koko vuotta kuitenkaan suunnitella, "vain" 8kk :D.
      Se on vaan laatikko, jossa saatiin kuljetettua nuo lahjat :D. Oli lautasia, niin helpommin pysyi tuossa laatikossa ehjänä :D,

      Poista
    2. Haha, kysyin ku musta toi laatikko on niin ihanan näkönen! :D Ite pitäisin tuota jossain esillä, kuinka söpö! :D

      Poista
    3. Hihih, tuo on kyllä söpön värinen :D.
      Pitää kuitenkin varmaan palauttaa tuo oikeille omistajille :)

      Poista
  2. Oi kun sain olla mukanaaaa...:) oli aivan ihanat häät, ainoa stressi oli vaan itellä ehtiä kampaajalta kirkkoon ajoissa mutta onneksi mulla on nopeat jalat.;) ihanaa oli itelläkin päästä kampaajalle ja meikattavaksi, liian harvoin se tapahtuu.kampaus pysyi kuten mulle luvattiinkin, vasta seuraavana iltana raaskin sen purkaa. Eikä ollu kun puolensataa pinniä päässä.;) ihanaa oli myös saada syödä rauhassa ilman lukuisia keskeytyksiä.ja ruoka oli todellakin hyvää! Oikein mukavat fiilikset jäi juhlista.mielenkiinnolla odotan kuvia.;) ja toivottavasti se meidän hankkima lahja oli oikean värinen.-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit ^_^.
      Ja tosi hyvin kerkesit kirkkoon, ei ollut mitään hätää :D.
      Tosin itte olin niin jännittynyt siellä kirkolla, että aika tuntui matelevan :D. Veljeni sanoi samaa, kun kahdestaan odoteltiin siellä huoneessa ja se kävi välillä vilkuilemassa kelloa :D.
      Lahja oli just oikea, kiitos <3

      Poista
  3. Hääparille tosi paljon onnea! Ja upea mekko!!!! ja sormukset myös vähän to-die-for :D

    VastaaPoista
  4. Oi että! Ihanan persoonallinen ja erilainen hääpuku! Todella upea ja sormukset... VAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^_^.
      Se on vaan niin jännä, kun toisille ihmisille sopii valkoinen/vaalea hääpuku aivan täydellisesti, mutta en vain osannut itseäni kuvitella sellaiseen :D.
      Kyllähän mä sovitin muutamaa "perus"vaaleaa häämekkoakin, mutta en tuntenut olevani oma itseni niissä, vaan tuntui että joudun _tyytymään_ johonkin, jos en löydä sitä täysin itseni näköistä mekkoa.
      Tavoitteena mulla oli, että ostaisin tumman iltapuvun, mutta kun tuo mekko siellä Morsiusaateljee Katariinassa kassan vieressä roikkui, niin pakko se oli sovittaa ja sittenhän se oli menoa :D. Ja tuosta pystyy hyvin muokkaamaan nyt iltapuvunkin eli sain 2 kärpästä yhdellä iskulla :D. Eikä -50% ale myöskään haitannut ;).

      Sormuksissakin on sama juttu kuin mekossa, kauniita timantti-sormuksia löytyy kyllä, mutta kun eivät vain ole täsmälleen sitä minua, niin piti sitten teettää uniikit versiot :D.
      Ja nyt sain näihin kahteen sormukseen kaikki ne jutut, joita halusinkin; punakultaa, keltakultaa, kiemuroita, timantteja, sinisyyttä, vihreyttä, pientä rouheutta ja rock-asennetta <3

      Poista
  5. Ooh, ihan kimppu ja mekko. Kauniit ja persoonalliset! Ja oikein oikein paljon Onnnea!!

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä tuo puku on oikeasti todella upea ja mielestäni sopii sulle täydellisesti! Siis niin hyvin kun voi vaan tuntemattomalle ihmiselle sanoa jonkun sopivan. ;) Ja mä en hetkeäkään missään vaiheessa edes ajatellut, että tuo ois jotenkin "erilainen" mekko, vaan mun silmiin se näyttää vaan hemmetin kauniilta hääpuvulta. Se siis ehkä kertoo jotain siitä, että sulla on ollut kotoisa olo se päällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo ihan hääpukuna myytiin ja normaalihintakin oli ihan hääpuvun luokkaa eli sinällään ei ole "erilainen" mekko, värihän sitten on varmasti harvinaisempi :D.
      Mutta olen kyllä niin tyytyväinen valintoihin, toki se iltapukukin olisi kelvannut enemmän kuin hyvin (varsinkin hinnan takia), mutta tämä nyt oli kuitenkin ihan häämekko, niin mikäs sen parempi kun tulee kunnolla se hääfiilis mekko päällä.
      Onneksi pystyy kuitenkin muokkaamaan iltapuvuksi jälkikäteen, niin ei jää yhteen käyttöön :).

      Poista
  7. Tuo puku on älyttömän kaunis, musta värinä totisesti toimii hääpuvussakin! Niin ja onnittelut rouvalle ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan toimii!!
      Ja onhan se musta ollut alunperin yleisestikin hääpuvun väri, niin tuli nyt paluu alkujuurille ;D.
      Mutta on niitä kyllä upeita vaaleitakin mekkoja, paljon olen niitäkin ihaillut, mutta samalla tietäen, ettei ne vaan ole mulle tarkoitettu :).
      Innolla jo odotan näkeväni kesällä kuvia työkaverin hääpuvusta, joka tulee olemaan punainen mustilla ykstityiskohdilla ja noin polvimittainen :D. Voin sieluni silmin jo sen nähdä ja hän tulee olemaan kyllä tyrmäävän kaunis siinä!
      Se on vaan niin mahtavaa, kun toisille ihmisille sopii toiset ja toisille toiset mekot ja he kuitenkin näyttävät niissä niin täydellisiltä ^_^.

      Alan olla jo niin malttamaton niiden meijän virallisten kuvien kanssa, että millaisia niistä tuli, saataisiinpa ne jo :D. Aika vaan mateleeeee :D.
      Kiitos paljon onnitteluista <3

      Poista

Suositut tekstit