keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Sitten Maaliskuuta Ennustelemaan!

Nyt päästään tämän maaliskuun ennusteiden kimppuun ja jotenkin tuntuu luottavaisemmalta nyt kuin esim. viime kuussa :). On kuvissa toki muutama tuote, jotka ovat erittäin epävarmoja, mutta nyt yritän tosissani, että saisin ne edes niin vähiin, että loppuvat heti huhtikuun alussa :).
Katsotaas sitten lähemmin:

Kuvasin jälleen vähän tuoteryhmittäin eli lupaavalta vaikuttaa määrän suhteen!
Tässä olisi meikit plus tuoksunäytteet.
Tuttuun tapaan yritän jälleen muutaman tuoksunäytteen saada pois käytettyä, nuo 2 ovat tuossa esimerkkinä, että ainakin ne saan kulutettua :).
Meikkituotteista mulla onkin aika hyvät fiilikset ja itseasiassa yksi "loppui" jo tänään :D. Tarkempaa juttua siis myöhemmin!
Hoksasin myös, että yksi tuote jäi pois kuvasta, mutta tajusin sen vasta, kun tänään käytin sitä ja ajattelin sen olevan tiensä päässä tämän kuun aikana :). Katsotaan, mitä tapahtuu!

Tässä sitten muulle kropalle tarkoitettuja juttuja.
Parit käsivoiteet, käsisaippuaa, kuorintaa, dödöä ja suihkuvoidetta.
Nuo käsivoiteet menevät mielestäni todennäköisimmin sinne "ehkä"-kategoriaan, mutta toisaalta melko hyvin niitä on tullut kulutettua jo tähän mennessä.
Minikokoiset loppuvat varmasti, samoin kuorinta ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös dödö.
Nestekäsisaippua on taas yllättävän riittoisa tapaus, niin katsellaan sen kanssa :).

Sitten näistä kasvojutuista olen ainoastaan tuosta Miselli-vedestä varma, että se tulee loppumaan.
Seerumeja en ole nyt hirveän aktiivisesti käyttänyt viime aikoina, mutta ehkä pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni tämän suhteen.
Voiteet ovat minikokoisia, mutta on monesti tullut nähtyä, kuinka riittoisia matkakokoisetkin tuppaavat olemaan, niin saa nähdä...
Vaahtoputsari menee myös vaihteeksi "toivotaan, toivotaan"-listalle, riittoisuutensa takia :D.
Aion yrittää myös näytenaamioita jälleen vähentää, niitä en muistanut kuvaan laittaa!

Viimeisenä olisi hiusjutut.
Näistä menen takuuseen naamioiden ja kuivashampoon suhteen, mutta shampoo ja jätettävä hoitsikka ovat taas enemmän "ehkä"-kategorian heiniä...
Tosin viimeksi suihkussa käydessäni käyttämäni shampoon määrä oli sen verran runsas, että jos samalla lailla pitää sitä vastedeskin käyttää, niin loppuminen saattaa olla erittäinkin todennäköistä :). Kieltämättä en malta odottaa ;).
Color Maskin aion käyttää nyt loppuun, sillä haluan alkaa hiustenvärjäyksissä menemään vaaleampaan suuntaan vähitellen (ehkä parin vuoden sisään). Pitää siis saada tuo punainen käytettyä nyt pois, eikä sitä olekaan kuin tuohon KC professional-tekstin kohdille :).

Erittäin mielenkiintoinen kuukausi tosiaan tulossa, yksi tuote näistä siis jo loppunut ja kuvien ulkopuoleltakin on yksi purkki loppunut jo ensimmäisenä päivänä :D.
Eli näistä ainakin 18 täysikokoista, 5 näytekokoista ja kourallinen näytteitä olisi tavoitteena nyt saada kulutettua!
Nyt kyllä oikeasti haluaisin loppuvan tuotteita enemmän kuin viime kuun 7 täysikokoista :D.
Pitäkää peukkuja!

Nyt alan purkaa ja kuvata Avonin pakettia, joka haettiin tuossa alkuillasta :D.
Huomenna siis jatketaan plussilla ;D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Olisipa kyllä mahtava satsi jos kaikki loppuvat, pidetään siis täysillä peukkuja! =) Minäki kävin tänään hakemassa Avonin paketin kun tuli sorruttua... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi kiva satsi olisi kyllä!
   Harmi vaan, ettei tosiaan kaikki tule loppumaan, mutta aina voi yrittää :D.
   Ja ehkä keksin jotain kuluttaa noiden ulkopuolelta :).
   Itse asiassa oon miettinyt, jos raaskisi heivata pari voidemaista luomiväriä pois... Vanhoja ovat, mutta silti mietityttää... Voisi niiden tilalle ostaa uudet ja ehkä paremmin toimivat :).
   Päätöksiä ja mietintöjä!!

   Ooo, Avonia sielläkin!!! Täytyypä taas kytätä sun blogia tarkemmin ja voisi kyllä taas lueskella kertyneet postaukset :D.

   Poista
 2. No loppuuhan sullakin hirveästi tuotteita tässä kuussa!! :D
  Haha, mulla on öbaut saman verran misellivettä (okei, jättipullo), mutta on niin riittoisaa, että toivon lähinnä, että loppuis edes toukokuussa. :D
  Ja oon niin kateellinen aina loppuneista meikeistä... Sullahan on niitä hirveesti! Mulla ei oo ku se max. pari puuteria ja ripsiväriä vuodessa :/

  Ooo, Avonin tilauspostausta odotellessa! :P Ja myös Novan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, kyllä niitä näköjään oli ihan kiitettävä määrä ja eiköhän tosiaan nyt lopu bruttona ainakin enemmän kuin viime kuussa :D.
   Ei mullakaan hirveetä tahtia nuita meikkejä kulu, tuo peitevoidekin on ollut mulla muistaakseni vuodesta 2009 tai 2010 ;D.
   Ripsivärit ja puuterit itselläki yleensä loppuu enemmän, meikki-/BB-/CC-voiteita saisi nykyiseen määrään nähden kuluttaa kyllä nopeampaa...

   Poista
 3. oi oi on ne kivat nää sun ennusteet!

  Jee, minäkin aion hakea tänään yksi Avon-paketti Matkahuollosta... saa nähä "mitä taas tuli tilattua" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! On kyllä aina kiva kuulla, kun joku tykkää postauksista ^_^.

   Heh, nuo tilaukset on kyllä aina petollisia :D

   Poista

Suositut tekstit