perjantai 27. maaliskuuta 2015

Loppuneet meikki-jutut ja vielä parit hulluttelut

No nyt taas ensin esittelyyn muutamat loppuneet ja sitten postauksen loppuun vielä muutamat plussat :p. Se tasapaino ja niin edelleen...

Jo ihan alkukuusta tämä Maybelline Fit Me! Pressed Powder kivipuuteri sävyssä 125 Nude Beige lähti loppuneisiin, sillä reunoilla olleet jämät halkesivat ja lähtivät liikkeelle.
Ei siis voinut enää rasiaa siististi kuljettaa mukana, niin päätin heivata reunapalat irtopuuterirasiaan ja ottaa seuraavan puuterin kuljetettavaksi :).

Pakkaus oli siis tämän näköinen; puuteri päällä ja alimmassa kerroksessa vippa ja peili.
Vippa oli ihan hyvä liikkeellä käyttäessä, kotona käytin lähes aina sivellintä.
Sellainen peruspuuteri oli, otsa alkoi kiiltää jo iltapäivästä, tosin luulen tähän vaikuttavan hyvin paljon sen, mitä laitan voiteeksi meikin alle :).
Oon huono arvioimaan meikkejä, mutta kyllä mä esim. eilen Anttilassa pyöriessä harkitsin ostavani tämän uudelleen, kun jälleen nämä Fit Me!-tuotteet olivat 2kpl 14,90e hintaan.
Nyt on käyttöön lähtenyt Mr.Insinöörin serkulta MV:ltä ostamani käytetty Oriflamen puuteri, mutten muistanut uutta kuvaa ottaa siitä.

Sitten sain kulutettua taas piiiitkästä aikaa peitevoiteen!!
Nyt oli kyseessä muistaakseni 2009-2010 vaihteessa entiseltä opiskelukaverilta Lontoon diilauksena ostamani Bobbi Brown Creamy Concealer, Ivory + Sheer Finish Loose Powder, Pale Yellow.
Olin tuolloin lukenut paljon hehkutusta tuosta Creamy Concealerista, niin olihan se pakko saada kokeiluun. Lentokentällä oli ollut sitten näitä peiteaine-puuteri yhdistelmiä vähän reilulla parillakympillä.
En myöskään tähän(kään) peiteaineeseen ollut yksinään tyytyväinen silmänalusten kohdalla eli tämän lisäksi käytin edelleen myös Garnierin roll-on peiteainetta, puuteria ja vaaleaa luomiväriä, että sain itseäni tyydyttäneen lopputuloksen :D.
Finnien punoitukseen oli kuitenkin todella hyvä!
Puuteria käytin vain silmien alle, oli aika keltasävyinen.
Voisin ehkä joskus ostaa uudelleen tuon peiteaineen yksinään, mutta siihen menee aikaa, kun peitevoiteita löytyy "muutama" varastosta ennestäänkin...

Viimeisenä loppuneena tällä erää oli myöskin Maybelline Fit Me!-sarjan Anti-Shine Foundation Stick meikkivoidepuikko sävyssä 115 Ivory.
Hitto, kun en koskaan tajua (tai edes osaa) ottaa kuvia näistä kasvoilla pelkästään, että olisi jotain konkreettista näyttää :p.
Mutta tämä oli mielestäni melko kevyt, ei niin peittävä tapaus. Vanha Oriflamen ja nyt nykyinen uusi Max Factorin Pan Stik puikko ovat olleet paljon peittävämpiä mielestäni kuin tämä.
Puikkomaisuudesta kuitenkin plussaa, nopea levittää laiskoina tai kiire aamuina iholle!
Joskus voisin kyllä ostaa uudelleen, jos ei parempia puikkomuotoisia meikkivoiteita löydy, mutta nyt ainakin Pan Stik tuntuisi olevan vähän parempi yhden kokeilun perusteella.

Eilen jäi esittelemättä tämä töistä OriolaNetshopista tilaamani Freshderm-sarjan Vanilla Hand Soap käsisaippuan.
Olin laittanut tilaukseen myös pari muutakin juttua, mutta ne olivat loppuneet silloin tilauksen aikaan. Yritän uusintaa ensi kuussa, kun lähtee seuraava tilausyritys eteenpäin töissä. Varastosaldot kuulemma vaihtelee jopa päivittäin!

Ja sitten tähän viimeiseksi vielä tämän päivän (ja ehkä myös viimeiset) Hullut Päivät-kosmetiikka-aiheiset repsahdukseni!
Nina Riccin tuoksua oli vielä kunnon määrät paikalla, joten helpolla sain tuon :).
Katsoin vielä, että Cheapsmellsissä olisi ollut tuo alle 25e hintaan eli ei tullut montaa euroa kalliimmaksi ostaa Hullareilta :).
Ja noh, sitten en malttanut jättää ostamatta näitä eilen katsomiani Nuxen puhdistusvaahtoa ja kasvokuorintaa. Saapahan jotain uutta merkkiä taas testiin :)!!
Nyt kyllä kieltämättä on pikkuinen morkkis päällä, kun puhdistusvaahtoja oli jo ennestään 4kpl odottamassa... Huoh... Noh, tehty mikä tehty!

Mutta nyt alkoi väsyttää sen verran, että meen meikkien pesulle ja sitten varmaan nukkumaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit