tiistai 24. maaliskuuta 2015

Muutamat hiusjutut vihdoin esittelyyn

Nyt kun on saanut p*skan viikonlopun p*skat fiilikset hieman hälvenemään, niin on taas helpompi löpistä seuraavista loppuneista tuotteista!
Flunssakin on onneksi paranemaan päin, joten ehkä tämä tästä suttaantuu..

Ensimmäisenä tästä joukkiosta loppui tämä 200ml Dermosil Dry Shampoo.
Heti täytyy kyllä sanoa, ettei tullut lähellekään haastajaa Batisten kuivikselle.
Tuoksu oli aivan hirveä (yleensä en kiinnitä mitään huomiota kuivashampoiden tuoksuun), niin oli pakko käyttää tämän lisäksi Lushin kuivashampoota, kun sen tuoksu on niin kiva.
Alkuvaiheessa tehot oli hyvät, tuli valkeaa jauhetta jopa liikaa, että meinasi olla hankala saada häivytettyä. Sitten se loppui yhtäkkiä...
Tämä teki myös hiukset silmiinpistävän sähköisiksi, että oli pakko käyttää mun kuivahoitoainetta saadakseni hiusten leijailun talttumaan.
Kaiken kaikkiaan en siis hirveästi tästä tykännyt, enkä näin ollen aio ostaa lisää. Hyvin toisaalta sain käytettyä kuivahoitoainetta ja Lushin kuivista vähemmäksi eli niiden ja varastojen kannalta oli hyvä tätä kokeilla :p.

Nyt käyttöön on lähtenyt vaihteeksi minikokoinen kuivashampoo, jonka ostin kokeiluun edellisiltä Hulluilta Päiviltä (jeejee, huomenna ne taas alkaa!).
Tästä tulee juttua sitten ensi kuun alkupuoliskolla hyvin suurella todennäköisyydellä, kun tavaraa on vain 75ml pullossa :).


Tämän 215ml Sim Sensitive System 4 Climbazole Shampoo 2:n sain käytettyä viime viikolla.
Tätä holvasin täysin surutta, sillä tuoksu tässä oli jotain järkyttävää! Juuri ja juuri pystyin sietämään sen, että sain tämän holvattua runsaammin määrin nopeasti pois.
Tuoksua ei voinut verratakaan esim. Bio Botanical-sarjan shampooseen, tämä oli aivan erilainen!
Lisäksi tämä ei vaahdonnut juuri yhtään, jos oli enemmän tököttejä ollut hiuksissa, vaan vähintään 2 vaahdotusta tarvitsi hiusten puhtaaksi saamiseen. Itse käytän toisessa vaahdotuksessa muuta shampoota, ensimmäisenä käytän hilseshampoota.
En nyt sitten tiedä, auttoiko tämä edes päänahkaankaan isommin...
Jäi tosi negatiivinen fiilis tästä, joten en aio ostaa ainakaan tänä numero 2:sta enää uudelleen.

Sitten sain myös vihdoin ja viimein käytettyä tämän KC Professional Color Mask Curry sävytehiusnaamion.
Olenkin yhden postauksen tehnyt tästä ja en hirveästi muuttanut mieltäni tuosta...
Vaikka kuinka huolellisesti yritin levittää tuon nyt viimeiselläkin kerralla, niin en vaan saanut tästä tasaista :(. Päällishiukset (latvoista siis) olivat melko punaiset, mutta alahiukset olivat edelleen tosi kulahtaneen väriset.
Ei siis ole minun juttuni, ehkä mun hiukset eivät vain sävyty tällaisilla tasaisesti (tai sitten en vain osaa). Ei tämä myöskään hirveästi hoitanut ja takkuja selvittänyt niin kuin kuvittelin... En aio ostaa uudelleen.

Viimeisenä tällä erää sain käytettyä myös tämän 125ml Avon Naturals Hair Care Colour Moisture Treatment Mask with Pomegranate and Camelia hiusnaamion.
Tuoksu ei ollut ihan niin herkku kuin kuvittelin, varmaan kukkainen tuoksu vaikutti siihen osaltaan.
Samaten tätä piti käyttää melko paljon, jos halusi mahdollisimman vähätakkuiset hiukset saada.
Tämä oli sellainen perusnaamio, ei tästä osaa oikein muuta sanoa. En kadu, että testasin, sillä hinta-laatusuhde on mielestäni ihan hyvä (normaalihinta 4,50e, mutta yleensä aina tarjouksessa reippaasti alle 4e, kuten nyt 5.kuvastossa kaikki Naturals-tuotteet 1 kpl 3,45e, 2kpl 6e tai 3kpl 7,50e). Suosittelen kyllä kokeilemaan, varsinkin, kun palautusoikeus on aina se 3kk :).
Ehkä voisin ostaa joskus uudelleen, mutta en nyt ihan heti :).

Tässäpä oli tällä erää muutama loppunut, jatketaan taas myöhemmin!
En tiedä, ehdinkö huomenna kirjoittaa, kun olisi hieronta-aika illalla ja sen jälkeen ajattelin käydä katsastamassa Hullareiden aloituksen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit