lauantai 7. maaliskuuta 2015

Juhlaa ja Kurkkuvoidetta

No niin, yksi karonkka jälleen vietetty ja oli kyllä taas tosi mukavaa! Kotona olin nyt kiltisti jo puoli 12 jälkeen :).
Ruokakuvia yritin ottaa muistoksi, mutta valastus oli sen verran himmeä, että kännykkäkuvat eivät oikein onnistuneet :/.

Sain otettua kuvan kuitenkin Menu-kortista!
Juhla oli Paloaseman Ullakolla Oulun keskustassa ja täytyy sanoa, että ainakin tuo ruoka oli todella herkullista!
Aiemmin en ole tuolla syömässä käynyt.
Ähkyyn en tullut ruuasta, mutta ei tuntunut myöskään siltä, että olisi grillin kautta pitänyt kotiin mennä :D. Oli siis oikein sopivat annoskoot!

Tila oli myös mielestäni tunnelmallinen ja kaunis. Katossa oli paljon tuollaisia kattokruunuja valaisemassa.
Kutsuttuja oli alle 40, mutta enemmänkin tuonne tilaan mahtuisi porukkaa. Voisin kyllä tuon paikan laittaa vakavaan harkintaan sitten, JOS joskus saan oman karonkan järjestää :).
Taaskaan en ehtinyt silmämeikistä ottaa kuvaa :D. Tuli laitettua kuitenkin sini-violetti meikki iltapuvun ja kynsien mukaan, aika samanlainen kuin edellisessä, työkaverin karonkassa :).

Mutta tähän loppuun sitten muutama sana tämän kuun ensimmäisestä loppuneesta, joka loppui jo ensimmäisenä päivänä :D.
Eli kyseessä on 200ml Oriflame Refreshing Body Cream kropparasva.
Sain näitä kaksin kappalein polttarilahjana marraskuussa ja päätin tosiaan, että nämä pitää käyttää pois heti, kun silloinen rasva loppuu.
Näissä on eräpäivä ollut jo vuoden 2013 kesäkuussa, joten voi olla, että tehot eivät ole enää alkuperäiset :D.
Koostumus oli sellaista hitusen "hyllyvää" geelin tyyppistä kevyttä voidetta, paksumpaa kuin perinteiset kroppaemulsiot. Tuntui tosiaan, että piti suhteellisen paljon laittaa, että sai tarpeeksi kosteuttavan tunteen kropalle, mutta lotraaminen ei tällä hetkellä haittaa, kun rasvoja löytyy niin paljon ja kaikista tuntuu päiväykset paukkuvan koko ajan :D. Talviaikaan tämä ei siis ole parhain kosteuttaja, mutta kesällä voisi olla varsin hyvä ja riittävä itselleni. Mun ei kuitenkaan kannata näitä sinne asti enää säästää :).
Tuoksu ei ollut mikään lemppari, oli sellainen teollisen kurkkumainen. Ei tarvinnut nenää nyrpistellä käyttäessä, mutta en sen takia kuitenkaan itse ostaisi tätä, jos olisi vielä myynnissä.
Nyt on käyttöön lähtenyt vielä toinen purkki ja hyvillä mielin senkin käytän :).

Tällaista siis tänne, katsotaan mitä olisi sitten huomenna luvassa :).
Toivon mukaan päästään brunssille ja sitten suunnittelin, josko kävisin Stockalla tuhlaamassa johonkin todella kalliiseen juttuun rahaa Kauneuden Juhlaa-tapahtumassa! Jos kerrankin saisi hyvän syyn käyttää tuon -20% alesetelin ;D.
Oon pyöritellyt mielessäni Diorin viisikkoa, Lancômen Miracle Cusion meikkivoidetta, YSL:n Tint-in-oil huuliöljyä (tämä tosin on kanta-asiakas alessa -25% eli ei voi tuota seteliä siihen käyttää), Clarisonic kasvoharjaa... Kyllähän noita haaveita olisi :D.
Eli katsotaan, tuhlaanko huomenna vai en :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit