lauantai 28. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen Miselli-vesi Käytetty!

Löysäily-lauantai on ollut meneillään, en jaksanut lähtä edes jumppaa kokeilemaan, vaikka eilen sitä vakaasti suunnittelin... Enkä myöskään töitä ole saanut aloitettua, mutta onneksi tässä on iltaa vielä jäljellä :p!
Mutta nyt ajattelin esitellä taas yhden loppuneen ja varoituksen sana, tämä postaus tulee olemaan taas yhdenlainen "naked truth"-versio :p.

Eli sain nyt loppumaan jokunen aika sitten tämän ihka ensimmäisen omistamani 200ml miselli-puhdistusveden, joka oli siis Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser.
Ostin tämän aikanaan tarjouksesta noin 15e hintaan, normaalihinta tällä on 29e ja tämän oman kokemuksen jälkeen tuntuu tuo 15e myös aivan liian isolta summalta tästä...

Otin yksi ilta nämä kuvat (salamalla vessassa), kun ajattelin, että alan tästä edespäin verrata samalla tavalla nämä miselli-vedet, jos niitä siunaantuu enemmänkin kokeiluun.
Tässä on siis alkutilanne.
Aineen luvattiin poistavan niin ihon kuin silmämeikinkin, joten mun tapauksessa joutui kyllä kunnon tulikokeeseen.
Ripsiväristä en muista, oliko tässä vaiheessa vielä Estee Lauder käytössä vai olinko jo vaihtanut Oriflamen omaan Wonder Lashiin.
Silmämeikkiäkään en muistanut laittaa ylös, mutta epäilen, että olen käyttänyt 168-palettia tai sitten Chocolate-palettia.

Tällaista jälkeä näytti naaman puhdistuksen jälkeen. Vanulappu oli mielestäni hitusen tummempi putsauksen jälkeen.

Tässä olen käyttänyt samaista vanulappua sitten silmämeikin puhdistukseen molemmin puolin, vain miselli-vettä lisännyt.

Olisi pitänyt lähempää ottaa silmistä kuvaa, sillä ripsiin jäi melko paljon tavaraa melkoisesta hankaamisesta huolimatta...
Piti ottaa sitten siihen avuksi ihan silmämeikin poistoaine, kun silmät alkoivat jo inhottavasti karvastella tuosta miselli-vedestä.
Kuvasta näkyy kuinka paljon tuolla poistoaineella lähti vielä ripsistä tavaraa...

Ja kun en luottanut kovin ennestäänkään miselli-vesien puhdistuskykyyn, niin sen testatakseni puhdistin kasvot vielä Cliniquen 2-kasvovedellä.
Jakuten näkyy, niin lähtipä myös muualta kasvoista vielä runsaasti tavaraa irti.
Tässä taas yksi syy, miksi testaan kaikkien puhdistusaineiden tehot Cliniquen kasvovedellä :D. Se on vaan ihan killeri tässä hommassa ja kertoo raa'an totuuden!!

Eli ei nyt hirveän hyvä kuva jäänyt tästä Oriflamen miselli-vedestä valitettavasti, eikä se myöskään säästänyt yhtään mun aikaa iltapuhdistuksessa verrattuna siihen, jos olisin veden kanssa tehnyt kaksoispuhdistuksen + kasvovedellä loppusilauksen. Lisäksi silmät ärsyyntyivät melko paljon tästä vedestä.
Jos johonkin käyttöön tätä haluaa, niin aamupuhdistuksessa toimii ehkä ihan kohtuudella.
Nyt kun olen Livboxista tullutta Nivean vettä testannut, niin se palautti itseasiassa uskoni näihin miselli-vesiin, sillä ajattelin, että kaikki ovat tuon Oriflamen kaltaisia! Aion Niveankin vielä testata tällä samalla tavalla, mutta silmät eivät ärtyneet hetikään niin kuin tämän Oriflamen tapauksessa.
Mutta tätä Oriflamen vettä en aio ostaa enää uudelleen, ei ollut ainakaan minun käyttöön lähellekään hintansa väärti :(.

Mites te, käytättekö paljon meikin puhdistamiseen näitä miselli-vesiä, vai onko nämä vain sellaiseen kevyeen puhdistukseen tarkoitettuja??
Itse kun ajattelin tämän ostaessani löytäneeni laiskojen iltojen pelastajan, että saan meikit nopeasti iltaisin naamasta pois ilman montaa erilaista purkkia, tai että voisin ottaa matkoille vain yhden puhdistusaineen... Siksi tämä olikin karvas pettymys :/.
Tällaista tällä erää!
Esittelen ehkä huomenna viimeiset loppuneet, mulla kun ei varmaan enää enempää tässä kuussa lopu purkkeja...

6 kommenttia:

 1. Mä käytän misellivesiä meikin puhdistuksen viimeistelyyn, eli kaksivaiheisen puhdistuksen toisena osana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs kokeilla itsekin myös noin, tosin noita putsareita löytyy kyllä muutenkin kaapista :D.
   Mutta tuo saattais toimia silloin, kun iho on kuivempi, eikä halua voimakkaasti peseviä putsareita tai vettä käyttää liikaa :).

   Poista
 2. Mä käytän misellivesiä tosiaan aamuputsarina, en juurikaan muuten. Nimim. vuoden jo kattonut sitä samaa 400 ml Sephoran pulloa.... :D Ja kaapissa 5-6 täyskokosta ja 3 minikokoa misellivesiä (1+1 aion kyllä ainakin antaa pois...). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sun täytyy alkaa välillä iltaisinkin käyttämään niitä, niin saat nopeammin kulutettua pois :D.
   Mulla ainakin tuntui hupenevan melko nopeasti tuossa iltakäytössä :D.

   Poista
  2. No mites sitte ne sata muuta normiputsaria....? ;D

   Poista
  3. Hahah :D. Nooo, sun pitää käyttää vuorotellen normiputsareita ja misellivesiä ;D. Mutta mulla kyllä hupenee se Nivean vesikin melko nopeasti, kun käytän meikin putsaukseen :).

   Poista

Suositut tekstit