tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuun Viimeiset

Sain eilen viimeisten loppujien kuvat muokattua, mutta jotenkin vain unohdin kirjoittaa sitten postauksen :D.
Eli tässä nyt tulisi viimeiset loppuneet esittelyyn!

Ensimmäisenä tästä joukkiosta sain kulutettua tämän Avon Care Smooth & Gentle Roll-On Anti-Perspirant Deodorant dödön.
Tämä oli jälleen niitä "karvankasvua hillitseviä" dödöjä, joita haluan käyttää ja uskoa, että vaikuttavat :D.
En edelleenkään muistanut vertailevaa analyysiä tehdä, pitääkö tuo väite paikkaansa, joten edelleen vailla todisteita uskon siihen, sillä siltä minusta ainakin _tuntuu_ että karvat kasvaisivat hitaammin tätä käyttäessä :p.
Muuten tämä oli sellainen ihan perus-dödö, jumppahikeä ei pidä, mutta kohtuullisesti kesti työpäivän ja kevyesti pyöräilyn.
Tuoksu oli melko hento, tunnisti kuitenkin kirsikankukaksi etäisesti, joten ei pahaa sanottavaa siitäkään.
En ole huomannut tätä myynnissä nyt viime aikoina, mutta jos huomaan, niin voisin ostaa uudelleenkin :).

Sitten sain käytettyä 2x 25g minikokoiset saippuapalat, jotka olivat The Body Shop-joulukalenterista viime vuonna tulleet Frosted Cranberry Soap Bar sekä Strawberry Soap Bar.
Täytyy sanoa, että oli aivan taivaallista käyttää piiiiiitkästä aikaa kunnolla vaahtoavaa saippuaa tämän kauhean saippuapalan jälkeen!
Nämä siis vaahtosivat ja pesivät hyvin kädet, tuoksuista miinusta, sillä en osaa sanoa, kumpi näistä on kumpi :/. Väriltäänkin ovat lähes samoja... Ehkä voisin veikata tuota ylempää kirkkaamman punaista karpaloksi ja alempaa mansikaksi, mutta mitään takuuta ei siitä kyllä ole...
Kiva oli kokeilla näitä, mutta herkullisempiakin palasaippuoita on olemassa eli en ostaisi välttämättä täysikokoisina näitä.

Nyt on palasaippuaksi lähtenyt käyttöön pikkuisen vanhempi Lushin pala :). Ihanaa, kun nyt pystyy nauttimaan näiden palasaippuoiden käytöstä, kun into meinasi lopahtaa täysin tuon Dermosilin tapauksen kanssa :D.

Sitten olen saanut käytettyä yhden tuoksunäytteenkin, se oli tällä kertaa jo Lokakuun 2013 Livboxista tullut 1,2ml Marc Jacobs Honey Eau de Parfym.
Tässä on mukana olleen kortin mukaan appelsiininkukkaa ja hunajaa, Fragrantican mukaan alkutuoksuna on Päärynä, Mandariini Appelsiini ja Booli (??), sydäntuoksuna Kuusama, Appelsiininkukka ja Persikka ja pohjatuoksuna Hunaja, Vanilja ja Puu-tuoksut.
Kun lukee tuon kuvauksen, niin äkkiseltään tuntuisi olevan tosi kivan oloinen tuoksu, mutta liekö syynä se, että tämä on parfyymi, niin oli itselleni ehkä liian voimakkaan tuoksuinen, mikä on harmi :/.
Pullo tästä olisi kyllä tosi hauska ja kaunis, melkein sen takia tekisi mieli ostaa :D. Mutta ei varmaankaan tule ostettua kuitenkaan...

Kaksi viimeistä tuotetta eivät loppuneet, mutta järkeilin, että kun ovat silmien lähellä käytettäviä ja jo useamman vuoden vanhoja, niin ehkä on parempi heivata pois...
Tämän Avonin Shimmer Tips Mascaran ostin aikanaan, kun ajattelin tämän tuovan ripsiin säihkettä. Pyh ja pah, ei tuonut ja ärsyttää, miksen silloin aikanaan tätä palauttanut, kun ei vastannut sitä, mitä ajattelin...
Harmahtaviksi ja paakkuisiksi teki ripset, ei blingiä juuri yhtään. Pettymys oli ja ei tätä ole tullut aikoihin käytettyä edes.

Viimeisenä sitten tämä Jillian Dempsey for Avon Professional Lash Booster piti olla ripsiin laitettava, tuuheuttava pohjustusaine.
Tässä oli tuollaisia vähän kuvassa näkyviä "karvoja" tai miksi säkeiksi tai hitusiksi niitä nyt sanotaan :D. Tämä kuitenkin sai aikaan sen, että ripsiväri paakkuuntui, kun laittoi tämän päälle eli sen takia tämä jäi käyttämättä muutamien kertojen jälkeen. Muistaakseni ne hituset myös vähän varisivatkin pois eli tämäkin oli muistaakseni melko kuiva tapaus niin kuin Avonin ripsaritkin ovat.
Kyllä mä edelleen hauaisin tällaisia kokeilla, mutta en tiedä, unohdanko vaan yksinkertaisesti sitten käyttää, niin kuin kävi lopulta tällekin. Noh, katsellaan :).

Tässäpä siis oli Maaliskuun tuotteiden esittelyt!
Pitää varmaan tässä naputella huomiseksi yhteenveto-postaus valmiiksi samaan syssyyn, niin ei huomenna mene aikaa paljoa. Se kun olisi kihlajaisvuosipäivä vuorossa :). Pitkä päivä tosin molemmilla töissä ja koulussa, mutta jos ehdittäisiin vaikka elokuvissa käydä, niin olisi kiva :).
Mutta palataan asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Mulla on tällä hetkellä palasaippua joka vaahtoaa tosi hyvin, en muista ikinä törmänneeni vastaavaan. Mutta, tästä johtuen se kuluukin näköjään suht nopsaan, tosin ei se mua haittaa kun nuo pesutuotteet ei multa ikinä lopu ;) Ja hei, onnittelut etukäteen huomisen johdosta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei muakaan haittaa vaikka nopeasti kuluvat :D. Eivät pääse silti loppumaan koskaan kesken, kun nuita palasaippuoitakin vielä muutama odottelee kaapissa, nestemäisistä puhumattakaan :p.
   Kiitos paljon onnitteluista ^_^ !!

   Poista
 2. Tuli tuossa mieleen, että olenko ollut TBS:llä sokea, vai myykö ne ollenkaan palasaippuoita? Sen tiedän, että kalenterissa tuli ja jouluna oli mukana niissä lahjakorteissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mä kans aloin miettiä tarkemmin, mutta ihan kuin ainakin joskus olisin jotain palasaippuoita (ihan sesonkien ulkopuolella) nähnyt myynnissä... Vannomaan en kuitenkaan mene :D.

   Poista
  2. Kyllä siellä on mun muistin mukaan ollu aina myynnissä palasaippuoita, jos eivät sitten ole viime aikoina muuttaneet systeemiä =)

   Poista
  3. Tällainen hämärä muistikuva itsellänikin on, että olisin ihan 100g paloja siellä joskus nähnyt myynnissä :).

   Poista
  4. On siellä palasaippuoita myynnissä aina siinä "alahyllyllä", mutta ne on aina vissiin niitä isoja paloja. :)

   Poista
  5. Jeee, en siis ole nähnyt harhoja :D.

   Poista

Suositut tekstit