sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuun viimeiset pikkuiset

Nyt kun taas tuo helmikuun loppu meni postaussuunnitelmien osalta höpöksi (huonosti nukuttuja öitä, hierontaa, 30v-synttärijuhlia), niin laitan nyt vihdoin tähän postaukseen kaikki viimeiset loppuneet, jotka ovat näytteitä ja mini-kokoja :).

Aloitetaan naamajutuista eli sain taas itseäni eräs ilta niskasta kiinni ja käytettyä yhden näytenaamion vähemmäksi. Kyseessä oli tämä Avonin Planet Spa-sarjan Egyptian Secrets Peel Off Face Mask with Water Lily Extract 5ml näytekoossa.
Oon 3 vuotta sitten käyttänyt kokonaisen tuubin revittävää kasvonaamiota ja kyllä tästä näytteestäkin sain sen fiiliksen, että ehkä nämä revittävät sopii itselleni poispestäviä paremmin.

Tästä näytteestä nyt en vaikutuksen osalta osaa sanoa juuta tai jaata yhden kerran perusteella, mutta ehkä ihohuokoset olivat puhtaamman oloiset tämän jälkeen.
Tuota olisi saanut enemmänkin laittaa esim. reunoille, kun ne jäi kasvoille repimisvaiheessa. Sitten kun olen muutenkin sokea, niin hiusrajaan sain tuota ängettyä tehokkaasti ja olihan se mukavan tuntuista repiä hiuksista pois :p.
Mutta pitäisi kyllä ostaa näitä revittäviä naamioita itselleni, tosin näytteitä sekä muita täysikokoisia naamioita on vielä, niin täytyy ehkä malttaa...

Ja kun naamiolla aloitettiin, niin jatketaan tällä minikokoisella 15ml Bernard Cassieren Bilberry Overnight Cream-Mask yönaamiolla.
Tämä tuli viime marraskuun Livboxin mukana.
Käytin tämän "yövoiteena" eli laitoin tätä illalla kasvojen pesun jälkeen kasvoille. Vaikea oli vaan arvioida määrää, kun iho tuntui imevän tämän heti, kun kosketti vain ihon pintaa :D.
En sitten tiedä ihon raikkaudesta ja vähemmästä punakkuudesta aamulla, kun pitäähän kasvot kuitenkin pestä ja mulla ainakin on vähän kovakourainen pesutapa, niin kasvot hieman sen jälkeen punoittaa.
Mutta kosteutus tuntui yöksi riittävän hyvin, joten sen suhteen voisin kyllä täysikokoisenkin version ostaa joskus, kunhan saan nykyisen, vasta Livboxista tulleen Lumenen version käytettyä. Tuoksu ei yltänyt suosikkeihini, oli ehkä hivenen "ummehtuneen" oloinen, mutta ei häirinnyt kuitenkaan liikaa.

Sitten oon saanut käytettyä myös päivävoiteen lähes samaan aikaan, nyt loppui minikokoinen 15ml Ahava Time to Hydrate Essential Day Moisturiser.
Tämä on tullut jo vuoden 2013 Elokuun Livboxista eli olikin jo aika käyttää pois :D.
Oon nyt listannut nuo Livboxin kasvovoiteet, että osaan käyttää ne suunnilleen aikajärjestyksessä vanhemmasta uusimpaan.
Tämä piti lupauksensa, kosteutti, mutta lisäksi ehkä hieman myös mattapintaisti ihoa. Meikki levittyi päälle ongelmitta, eikä lähtenyt rullautumaan heti pois.
Tehoiltaan oli siis hyvä, mutta tässä tuoksu oli sen verran voimakas ja luontaantyöntävä, etten sen takia taida ostaa täysikokoista tuubia. Ja päivävoiteita löytyy vielä hyvin kaapista kokeiltavaksi :).

Nyt on voiteiksi lähtenyt käyttöön The Body Shopin minikokoiset 15ml Vitamin E-sarjan yö- ja päivävoide.
Nämä tuli mulle vuoden 2013 kalenterista ja samat tuli myös menneenä vuonna, niin piti nyt ottaa nämä vanhemmat käyttöön :).
Juttua tulee mahdollisesti kuun loppupuolella tai ensi kuun alussa (toivottavasti :D).

Sitten muutama tuoksunäytekin loppui taas helmikuussa.
Tätä Avonin Up to You for Her Eau de Toilette näytettä oon käyttänyt myös aiemmin ja lisäksi samasta tuoksusta oon rullaillut loppuun myös roll-on dödön.
Nyt muistan sen verran tästä, että joo-o, kyllä mä tämän tuoksusta tykkäilen!
Ei vaan ole enää myynnissä, että voisin pohtia ostavani tätä täysikokoisena ihan vakavissani :D.

Sitten sain käytettyä myös tämän 1,2ml näytteen Sapil Chi Chi for Women Eau de Toilette näytteen, jonka sain Mr.Insinöörin siskolta MP:ltä muistaakseni Turkista tuliaisena :).
Tuota kuvaa enempää ei myöskään Fragrantican sivuilla ollut tuon tarkempaa tietoa tuoksunuoteista eli alkutuoksuna on kukkaishedelmäisiä sävyjä, sydäntuoksuna aldehydeja ja pohjatuoksuna myskiä ja jasmiinia.
Tämä oli vaan todella voimakas tuoksu ollakseen EdT, etten itsekään siinä viihtynyt sitten ollenkaan. Eli en kaipaa täysikokoista pulloa itselleni :).

Viimeisenä tuoksunäytteenä sain käytettyä pois 1ml Oriflame Lovely Garden Eau de Toiletten.
Fragrantican mukaan tästä löytyy ensituoksusta Raparperiä, Granaattiomenaa ja vihreitä sävyjä, sydäntuoksusta Heliotrooppia, Pionia ja Maitoa ja pohjatuoksusta Myskiä, Santelipuuta ja Orkideaa.
Tästä jäi itselleni mieleen vain liika kukkaisuus omaan makuuni, joten ikävä ei tule, vaikkakin sisällys kuulostaa muuten kyllä kivalle :).

Tässä oli nyt Helmikuu ja huomenna laitan yhteenvedon tulemaan. Taas keskiviikkoon asti oon täällä yksikseni, niin voin kirjoitella enempi :).
Seuraavaksi täytyy alkaa tehdä maaliskuun budjettisuunnitelmaa, kiinnostaisi tosi paljon :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit