torstai 14. toukokuuta 2015

Intohimoisesti Käytetty

Heissan!
Ei ole taas keskittyminen riittänyt kirjoittamiseen asti, mutta tämän päivän vapaan takia ehdin tähän postaukseen kuvat tehdä ja tässä jääkiekko-peli aluksi nopeasti kirjoitella :).

Jeeeeeeee!!!! \o/
Risti seinään, mä sain käytettyä tämän ison, 15 gramman Peppy Galore Passion Lip Balm huulirasvan !!!!
Okei, loput mä käytin tästä eilen käsirasvana, että sain tämän loppumaan ja muutenkin käytin tätä huulien lisäksi myös kynsinauhoille :).

Mutta sisällyksestä huolimatta petyin tähän melko paljon, sillä ei ollut kovin hyvä rasva :/.
Tätä sai vartin välein lisätä huulille, kun tuntui, että tämä kosteutuksen sijaan ikään kuin kuivatti huulia!?
Tässä ihan viime päivinä tuntui kestävän huulilla hivenen pidempään kuin aiemmin, mutta kyllä tätä siltikin sai reilusti puolen tunnin välein laittaa lisää :(.
Tuon takia varmaan sainkin kulutettua tämän näinkin "nopeasti" eli noin 8kk aikana tässä olkkarin työpöydällä käytössä ollessaan (elokuussa otettu käyttöön)...
Jos firma olisi vielä olemassa, niin en ostaisi huulirasvaa uudelleen ja muutenkin, kun purkki oli tuon 15g kokoinen, niin on kyllä melko "tuskallista" käyttää näitä :p.

Nyt olen ottanut tähän työpöydälle käyttöön seuraavan rasvan, The Body Shopin Chocomania huulivoin.
Saapa nähdä, saisiko tämän kulutettua hieman nopeammin, kun on "vain" 10ml kokoinen :p.

Tänään tosiaan oli vapaa päivä, niin tuli sitten siistittyä vaatehuonetta, että sain uudet EMP.fi:stä tilaamani vaatteet sinne mahtumaan :p.
Eilen oli pakettipäivä, kun sain tuon vaatepaketin hakea ja lisäksi kissoille Zooplussan paketin, jossa oli noin 29kg raksuja ja lisää märkäruokaa noin 4,5kg edestä (tilasin 2 laatikollista märkäruokaa jo maaliskuussa) :p. Luulisi, että pärjäävät nyt hetken ruuan suhteen!

Tilasin Neffille myös tuollaisen nystyräkupin, jos se vähän hillitsisi ruuan ahmimista, eikä oksentelua olisi sitten niin herkästi.
Aamulla ruokitaan katit normaalisti, mutta nyt voidaan tuohon laittaa työpäivän ajaksi raksuja, niin Neffikin jaksaa sitten paremmin odottaa, kun tullaan töistä ja annetaan seuraava ruoka :).
Kyllähän se vähän raasuna on istunut välillä tuossa vieressä, että ettekö voisi antaa normaaliin kippoon raksuja :D.
Mutta olipahan nyt, kun tultiin elokuvista (käytiin katsomassa Luokkakokous, oli kyllä hillitön, voin lämpimästi suositella! :D), niin tuo kippo lähes tyhjä raksuista, eikä oksennusta missään \o/.
Ja märkäruokakin meni hyvin ilman ongelmia (ja oksennuksia) sisään!
Lupaava alku, huomenna pääsee sitten työpäivä-testiin :).

Tällaista siis tänne tällä erää, yritän jälleen ryhdistäytyä kirjoittelun suhteen, purkkeja kun odottaisi esittelyään :).
On vaan seuraavat vajaa pari viikkoa töissä hivenen ahdistavat, kun olisi pari seminaaria, posterin teko, tiedekokous ja siellä posterin esittely. Lisäksi ollut 24/7 jatkuva niska-hartiaseudun jomotus tässä muutaman päivän (kiitos koneella istumisen) ja flunssaoireita, niin kaiken kaikkiaan ei ole parhain fiilis ollut muutenkaan :/.

Ai niin! Tapasin eilen mun Oriflame-"diilerinkin" :D. Hän on tullut nyt takaisin Suomeen ainakin kesän yli, mikä tarkoittaa sitä, että alan täydentää varmaan mun huventuneita Oriflame-varastojakin nyt ;D. Seuraava tilaus lähtee nyt maanantaina kuulemma, niin pitää varmaan kuvasto selata tässä läpi :p.
Muuutta, nyt alan seurata tuota FIN-CZE peliä, palataan asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Wau tuosta huulirasvan kulutuksesta!!! :) Mä en oo varmaankaan ikinä elämässäni kuluttanut yhtäkään purkkihuulirasvaa.... Puikkojakin kuluu semmonen 1 kpl viidessä vuodessa, että hyvällä mallilla mulla huulirasvojen kulutus. :D :D

  Ihana tuo kissan kuppi! :) Ja Oriflame-diileri.... Aijaijai.... Pakkohan se on nyt testailla viimeisimpiä Oriflamen tuotteita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti :D. Oon kyllä aika yllättynyt itsekin tuosta huulirasvan kulutuksesta :D.
   Oho, sullahan kuluu tosi vähän huulirasvaa! Saan itse sentään sen pari rasvaa vuodessa kulutettua :D. Mutta hankalaa niiden kulutus kyllä on, kun käytössä on mulla samaan aikaan 4-6 rasvaa plus parit huulipunat ja kiillot, niin ei se loppuminen mitään ilotulitusta ole :D.
   Eli kulutan nuita nykyisiä 30+kpl rasvoja varmaan vielä 10v päästäkin :p.

   Joo, kyllä tuo nystyräkuppi on tässä päivien aikana osoittanut hyödyllisyytensä, olen tyytyväinen, että ostin sen kokeiluun ^_^ !!

   Jep, eilen lähti "pieni" lista eteenpäin Oriflamen tilausta varten... Okei, ei se ollut onneksi niin hirveä mitä aluksi pelkäsin, kun sain muutaman tuotteen karsittua pois kuuntelemalla sitä piipittävää järkeni ääntä vähän ;D.

   Poista
  2. Joo mä käytän nykyään tosi vähän huulirasvaa, yleensä vaan öisin (enkä aina sillonkaan), ja päivisin vaan jos huulet melkein halkeilee kuivuudesta. :D
   Mullakin on varmaan monta kymmentä huulirasvaa, ja kaikki on korkattu ja "käytössä", niin löydän aina jostain jonkun "uuden" vähäks aikaa käyttöön, ennenku hukkuu taas jonnekin tavarakasaan ja otan taas jonku seuraavan käyttöön. :D

   Poista
  3. Ohhoh, mä ite en osaa enää olla ilman mitään huulilla :D.
   Aina pitää olla joko huulirasva, -kiilto tai-puna :).
   Töissä yleensä huulikiilto tai -puna vaihdellen ja sit kotona huulirasvat. Ja niitä saa sit olla lisäämässä koko ajan :D.

   Poista
 2. wautsi ootpa ollut ahkera huulirasvan käyttäjä! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noo en tiiä kuinka ahkerana voi pitää, jos 8 kuukautta menee yhden purkin käyttöön :D.
   Mutta siis niin kuin tuossa yllä kerroin, niin onhan mulla vaikka mitä huulituotteita käytössä päivittäin ja useampi huulirasvakin :).
   Melkein pitäisi testata, kuinka kauan kestää yksi rasva, jos en käytä mitään muuta sinä aikana :D.

   Poista

Suositut tekstit