lauantai 30. toukokuuta 2015

Puhdistusta rakkaille käsille

Vielä en saanut eilen mitään lisää loppumaan, mutta toivossa on hyvä vielä elää :D.
Tässä kuitenkin taas seuraavat loppuneet, jotka ovat tuttuun tapaan jälleen käsisaippuoita.

Ensiksi sain käytettyä tarkoituksella lotraamani 500ml Gunry Selja-Vanilja Nestesaippuan.
Tämä oli samanlainen kuin aiemmin käyttämäni saman merkin saippuat, aika vetisiä ja hieman kuivattivat tiheään käytettäessä.
Ajattelin tämän olevan kivan tuoksuinen, vaniljaa kun tuossa oli, mutta valitettavasti tuo kukkainen selja oli pääasiallisena tuoksuna ja se ei ollut yhtään mun mieleen :/. Siksi tämän halusinkin saada vain nopeaa pois käytettyä.
En siis aio tätä tuoksua enää ostaa, mutta testailen taas muita jossain vaiheessa, kun ilmestyy lähikauppaan. Reippaasti alle 2e maksavat, niin ei paljoa köyhdy näiden testauksesta :).

Nyt olen ottanut käyttöön tämän viime kesänä jo käytössä olleen Palmoliven vaahdon eli käytän tämän nyt loppuun, kun sopii kesään :).
Eilen muutenkin vaihdoin käytössä olevat suihkugeelitkin kesäisimpiin tuoksuihin (trooppisiin ja hedelmäisiin) :).

Sitten sain käytettyä myös jälleen palasaippuan, nyt vuorossa oli tämä Lush Sweetheart Soap, jonka olen ostanut muistaakseni (??) pari vuotta sitten ystävänpäivän aikaan. Oli siis Limited Edition-tuote.

Muistin silloin ottaa ylös britti-Lushin sivuilta tämän sisällyksenkin.
Ei kovin paljoa kuivattanut käsiä, vaikka useammin pesi, tuoksu oli jo taas melko hyvin haihtunut eli ei pestessä enää isommin tuoksunut :/. Hemmetti kun oppisi ostamaan näitä vain suoraan käyttöön, niin saisi tuoksustakin nauttia tuoreeltaan...
Mutta niin, tykkäsin kyllä tästä ja voisin ostaa joskus lisääkin, jos tulee uudelleen myyntiin (eikä ole varastot täynnä).

Nyt otin pari päivää sitten käyttöön tämän viime vuoden The Body Shopin joulukalenterista tulleen Glazed Apple minisaippuan. Tässä kun ei ollut mitään suojaa, niin vähäinen tuoksu ehtii haihtua vieläkin nopeampaa...

Mutta nyt lähden meikkaamaan naamaa kuosiin, olisi tiedossa pitkästä aikaa treffi-ilta rakkaan aviomieheni kanssa ^_^. Hän kun lähtee ensi viikolla viikoksi kotikotiinsa katsomaan isovanhempiensa perään, niin pitää yrittää yhdessä vähän aikaa viettää, kun ei itselläkään ole työkiireitä nyt :).
Ulkona on tosi kiva keli tällä hetkellä, niin pyöräillään kaupunniin, käydään syömässä jossain, jälkkärillä Tähtijätskissä (FB-sivut), leffassa katsomassa San Andreas ja sitten mahdollisesti drinkeillä Kulumassa ^_^.
Mutta huomenna tulee sitten viimeiset loppuneet tälle kuulle :)
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit