keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Tilausplussat ja Päivän meikki

Hengissä selvisin niin kokouksesta kuin eilisestä tutkimussuunnitelma-seminaarista :).
Ja aivan kuten arvelin, niin päänsärky iski heti, kun iskin perseeni takaisin penkkiin :p. Onneksi lääke vaikutti heti, eikä tarvinnut koko iltaa kärsiä :).

Eilen oli myös huulipunavallankumous ja tässä huono kännykkäkuva omasta huulipunasta (tämän kuvan otin vielä printscreenillä Paintiin, kun en jaksanut kännystä siirtää koneelle ensin :D).
Itselläni oli siis hillitympää huulilla eli Max Factor Colour Elixir kynä sävyssä 25 Foxy Amber (Livboxista tullut) ja sen päällä Yves Saint Laurent Tint-in-oil sävyssä 8 Pink About Me.

Sitten tänään aamulla, kun ei ollut stressiä mistään, niin meikkasin rauhassa ja otin jopa kuvat päivän meikistäni pitkästä aikaa :D.

Tällä kertaa halusin silmiin ruskeaa ja violettia, niin käytin siinä seuraavia juttuja:
Rajaukset Sisänurkkaan:
* Oriflame Beauty Intensity Eye Liner, Chestnut Brown
* Avon Color Trend Pencil Play Eye Liner, White
Rajaukset Ulkonurkkaan:
* Avon Jillian Dempsey Professional Kohl Liner, Plum
Voidemaiset luomivärit:
* Sisä: Avon Color Trend Sweet Twist Eye Shadow, Chocolate Cream.
* Ulko: Avon Color Trend Morph Tone Eyeshadow, Varying Violet
Puuteriset luomivärit:
* Sisä: Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection, Hazelnut + sen päälle ja kulmaluulle Champagne Truffle
* Ulko: Sama paletti, Candied Violet

Ja tällainen tuli lopputuloksesta.
Lasien kanssa onnistui vain tuo silmät kiinni-kuva :/.
Tuo Candied Violet ei kovin selkeä violetti ole, mutta jälleen tykkään väriyhdistelmästä kuitenkin :).
Ihana oli kyllä ilman mitään kiirettä meikata kunnolla, kokouspäivät meni lähinnä pelkästään luomiväreillä vahvistetuilla rajauksilla :). Mutta tein parina päivänä erään tosi kivan rajauksen, pitäisi sekin kuvata tänne muistiin :).

Mutta tähän loppuun sitten tämän kuun "ensimmäinen tilaus" (jos ei livboxia oteta lukuun) ja sehän oli Avonin 7.jakson tilaus...

Tämän näköinen oli kokonaispaketti.
Kivan tilauksen sain taas pitkästä aikaa, mutta suurin syy saattaa mahdollisesti olla siinä, että oma tilaukseni oli ihan jäätävän iso...

Ja tässä se oma tilaukseni siis on...
8. ja 9.jaksojen kuvastojen lisäksi tilasin tuon punaisen taskullisen rantapyyhkeen (pakettikuvassa) häämatkaa varten, se vaikutti tosi kätevältä :).
Sitten tulikin lähinnä meikkejä tilattua...
* Uudet Magic Effects-kynsilakat, Mineral Crush Topaz ("sokeri"lakka) ja Fringe Jacquered Metal (tikkulakka).
* Uudet Glimmerstick Diamonds-rajaukset, Brightest Blue ja Fuchsia Fun (FF oli näköjään täysin sama kuin vähän aiemmin myynnissä ollut Glimmerstick Brights sävy Magenta Max, joka mulla on myös).
* Uusi Ideal Flawless CC Color Corrector Pearls-puuterihelmet (köyhän naisen halppis-meteoriitit? :D).
* SuperShock Vivid-nestemäinen luomiväri, sävy Electric Emerald (varaudun jälleen yhden voidemaisen luomivärin "loppumiseen" :p).
Tilaus oli siis täysin mielitekojen pohjalta tehty, onneksi en 6.jaksosta tilannut mitään :p.

Eli tällaista tänne, alan nyt katsomaan läpi nuo 8. ja 9.jaksojen kuvastot, että tarviiko niistä tilata jotain, vai voinko pitää välin taas jommasta kummasta :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Puuterihelmistä tulee kyllä mieleen meteoriitti-helmet =D Mä ajattelin tempaista seuraavan Avonin tilauksen suhteen ja kokeilla saisinko kasaan sen verran ison tilauksen jotta saisin alennuksenki. Ans kattoo sitte miten käy =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo helmet on kyllä todella söpöt ja oon kyllä tykännyt tosi paljon, kun nyt parina päivänä laittanut!! Kivan hehkuva iho tulee, ei kuitenkaan liikaa ja laitan itse vielä normi-puuteria vähän päälle. Kuvastossa oli, että nuo helmet korvaisi meikkivoiteen, mut en oo kokeillu sillä tavalla vielä. Voin suositella kokeilemaan!

   Nykyäänhän Avonin tilauksista saa 15% alen jo 50e tilauksiin, mutta se 5,50e tulee kuitenkin postikuluja :). 80e tai yli saa ilmaiset postarit ja 20% alet.
   Kysele kavereilta, jos et ite saa summaa kasaan :D.

   Poista

Suositut tekstit