lauantai 9. toukokuuta 2015

Livbox Toukokuu 2015 (ja pari extraa)

No niin, sain kuin sainkin eilen haettua oman boksini, joten pidemmittä puheitta olisi esittelyn aika :).
Ai niin, tässä tuleekin nyt täyteen 2 vuotta yhtäjaksoista Livboxin tilaamista ^_^.

Eli boksin teemana oli kesään ja kesän juhliin valmistautuminen ja värinä oli tällä kertaa pirteä oranssi.

Tällä kertaa boksi sisälsi 4 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä yhden extra tuotteen ja ale-koodin.

Ensimmäinen täysikokoinen tuote oli Naturel Nail Cover Stickers kynsitarrat (ovh. 3,90e/pakkaus).
Sain siis tuollaisen musta-hopeisen halkeillun version. Oon vähän kahden vaiheilla, pitäisikö nyt kokeilla näitä, jos yhteen kynteen kokeilisi värkätä aina silloin tällöin :). Värimaailma on kiva näissä!
Lisäksi mukana oli 20% ale-koodi www.kauneutta.com nettikauppaan.

Toisena täysikokoisena tuotteena löytyi Glitz & Glam-blogin Minnan suosikkituote, Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick huulikynä ja mulla oli sävy 25 Foxy Amber (ovh. 11,90e/2,8g).
Ensimmäinen ajatus oli, etten aio edes kokeilla tätä, vaan vien tämän mun työkaverille, joka tykkää käyttää värikkäitä punia. Mutta sitten ajattelin, että mä kokeilen kuitenkin varovasti laittaa tätä huulille ja kappas, ei tämä sittenkään ollut liian voimakkaan sävyinen! Sellainen suhteellisen hillitty "pinkihtävän" punainen, ei tullut epämiellyttävä olo tämän kanssa :). Eli pidän sittenkin itselläni tämän ja käytän kevyellä kädellä :).
Extrana oli myös teroitin 2 eri kynäkoolle.

Kolmantena täysikokoisena oli Lumene Natural Bronze Shimmering BB Body Lotion heleyttävä vartalovoide (ovh. 14,90e/150ml).
Olen hieman varautunut tämän suhteen, sillä en tiedä, osaanko tällaisia heleyttäviä ja väriä antavia kroppavoiteita käyttää... Mutta ajattelin nyt silti kokeilla tätä säärille huomenissa :). Josko tämän sitten häämatkalle ottaisi mukaan Turkkiin :). Siellä saattaa toimia kivasti :).

Viimeisenä täysikokoisena tuli Nivea Coconut Lip Butter huulivoide (ovh. 3,45e/16,7g/19ml).
Olin tästä samaan aikaan iloinen ja turhautunut :D. Iloinen siksi, että huulivoiteet aina kiinnostaa, mutta turhautunut, kun varastosta löytyy se 30+kpl huulirasvoja ennestään, enkä ole siis sitä edellistäkään boksista tullutta Nivean mustikka-huulivoita ehtinyt avata ja kokeilla :D.
Mutta toivossa on hyvä elää ja laitoin tämän(kin) odottamaan käyttöään, kiinnostaa ihan liikaa, että haluaisin luopua tästä :p.

Ensimmäinen kahdesta minikokoisesta tuotteesta oli 50ml La Roche-Posay Thermal Spring Water lähdevesi (ovh 10e/150ml).
Tämä oli mielenkiintoinen tapaus, nauroin vaan tämän kohdalla, kun ehdin viime kuussa tilata kokeiluun sen Avénen vastaavan version myös minikokoisena :D.
Mutta käyttöön tulee tämä ja itse asiassa kokeilin tätä jo tänään jumpan jälkeen! Rauhoitti kyllä kasvoja hieman eli mielenkiinnolla jatkan testailua!

Viimeisenä tuotteena löytyi 55ml Dove Deeply Nourishing Body Wash suihkugeeli (ovh 2,45e/250ml).
En ole aiemmin juurikaan ostanut näitä Doven suihkugeelejä kaupasta kokeiluun (kiitos niiden "muutamien" purkkien tuolla varastossa...), joten otan itselleni käyttöön ja testaan mielelläni tämänkin :).

Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä tästä boksista enemmän kuin viime kuun. Kiinnostavimmat olivat lähdevesi, huulipuna ja huulivoi. Tosin edelleen jäin kaipaamaan selektiivisiä merkkejä ;).
Mitäs te piditte boksista?

Mutta täytyy vielä tähän loppuun kertoa, että on tuo Livboxin asiakaspalvelu vertaansa vailla!!
Olin siihen viime kuun kyselyyn laittanut tai kysynyt, että miten ne pitkäaikaistilaajien lahjat oikein tulevat, kun osa oli saanut sen, mutta mulla ei ollut sitä, vaikka 3 kertaa aiemmin olen lahjan saanut. Eli että tuleeko lahja aina vuorollaan osalle pitkäaikaistilaajista ja toisella kertaa osalle eli ei kaikille joka kerta.
Noh, ne palautteet todellakin luetaan siellä, kun oli tullut sähköpostia, että olinko se minä kysellyt asiasta :D. Ja vastauksena sain, että lahjat pitäisi tulla joka kerta kaikille pitkäaikaistilaajille ja mun nimi oli pompannut jostain listasta jostain syystä pois :). Aikoi postittaa lahjan näin jälkikäteen ja laittoi vielä yllätyksenkin mukaan!

Eli tämä Seacret Deads Sea Bath Salts kylpysuola oli tullut myös eilen postiluukusta (ovh. 12,95e/100g).
Koskaan aiemmin en ollut kuullut tästä merkistä, joten mielenkiinnolla testaan kyllä tämänkin jalkakylvyissä, ehkä voisinkin jo huomenna testata :).
Mukana oli vielä 25% alekoodi www.seacret.com verkkokauppaan ensimmäiseen tilaukseen.

Ja sitten se ylimääräinen yllätys oli tämä! 50ml The Body Shop Honeymania Body Butter (tämä oli muistaakseni elokuun boksissa) ja Duc d'O suklaatryffeleitä (oli extrana joulukuun boksissa) ^_^.
En kyllä todellakaan tällaista odottanut, kun laitoin sen kysymyksen, kun halusin ainoastaan tietää tuon, ettei sitten turhaan ihmettele, jos ei tulekaan joka kerta lahjaa :D. Mutta nytpä tiedän kuitenkin, että lahjan pitäisi tulla kaikille pitkäaikaistilaajille eli voi sitten hyvillä mielin laittaa asiakaspalveluun kyselyä, jos ei lahjaa löydykään, kun sellainen pitäisi olla :).

Nyt tulikin vähän pidempi postaus, mutta ei ole edelleenkään lisää loppunut tuotteita :/. Antavat näköjään odotuttaa itseään, vaikka kuinka olen yrittänyt käytellä niitä :p.
Eli kirjoittelen taas, kun kirjoiteltavaa tulee :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Tää oli mun mielestä ihan kiva boksi. :) Ei huippu, mutta huomattavasti parempi kuin edellinen boksi. Kynsitarroja ei varmaan tule käytettyä, mutta muita aika pitkälti kyllä. Lisäksi tuo terotin oli kyllä kiva yllätys.

  Lumenen voiteesta mulla oli sama pelko aluksi, mutta kun kokeilin sitä jo, niin se oli just sopivan hillitty, ei mikään glitter-pommi! Mä ainakin voin hyvillä mielin käyttää sitä kesällä tai juhlissa, ainakin käsivarsille. Siinä oli myös raikas tuoksu ja se ihan kosteuttikin. :D Käsivarsille käytettynä se tosin kestää ikuisuuden...

  Ja tosiaan, LivBoxin asiakaspalvelu on aivan huippua! Välillä tuntuvat lähettävän turhankin herkästi uuden tuotteen, kun on tuota FB:n sivua lukenut, mutta pysyvätpähän ainakin asiakkaat tyytyväisinä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kivempi boksi kuin edellinen, vaikka edellinenkin oli kiva siinä mielessä, että sai varastot hengähdystauon ;D.

   Mä kokeilin kans nyt tuossa aamusella suihkun jälkeen säärille tuota Lumenen voidetta ja ei ollut onneksi juurikaan värillinen tai liian glitterinen ^_^.
   Saa tosiaan nähdä kuinka pitkään tuo pullo kestää jos vain kesäisin käyttää säärille/käsille :p.

   Asiakaspalvelu on Livboxilla kyllä ihan mieletöntä, itsekin välillä lueskellut niitä sivuja :D.
   Monet yritykset voisivat ottaa kyllä heistä mallia :).

   Poista
 2. Livboxin asiakaspalvelu toimii oikein hyvin minunki mielestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!
   Ei tarvitse tosiaankaan miettiä, kehtaako jostain asiasta kysyä ja muutenkin apua saa aina tarvittaessa :).

   Poista
 3. Munkin boksista kerran puuttui pitkäaikaisen tilaajan lahja, ja mainitsin siitä sen kuukauden palautteessa, ja kohta puuttunut tuote tuli postin mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin mainiota palvelua ^_^.

   Poista

Suositut tekstit