maanantai 25. toukokuuta 2015

Vitamiineja Kasvoille

Taas muutama päivä kulunut, mutta hengissä ollaan :D. Huomenna "pahin" päivä vielä edessä, joten sitten vasta saa huokaista.
Mutta esittelenpä taas muutaman loppuneen ja ne ovat kasvotuotteita.

Ensimmäisenä sain käytettyä viimein tämän yli vuosi sitten käyttöön ottamani Lumene Vitamin C+ Dry Skin Comfort Radiance Cocktail seerumin.
Olen melko pitkään jo tätä käyttänyt lähinnä iltaisin, joko yksinään tai sitten yövoiteen alle. Pari viimeistä kuukautta olen enimmäkseen laittanut yksinään, kun iho on alkanut rasvoittumaan enemmän. Päiväksi tämä ei mennyt enää sen takia.
Olen jo aikaisemmin käyttänyt tätä yhden pullon, eikä kyllä tuohon entiseen tekstiin ole lisättävää!
Talviaikaan erinomainen kosteuttaja! Kaapissa odottaa uudistettu versio, kun viime keväänä muistaakseni ostin sen Hullareilta. Eli seuraava pullo odottaa nyt syksyä ja talvea :). Ja voisin kyllä lisääkin ostaa!!

Viimein taas minikokoisia voiteitakin käytetty, nyt oli vuorossa 15ml The Body Shop Vitamin E Moisture Cream, jonka sain toissa vuoden TBS-joulukalenterista.
Koostumus oli sellaista lotion-tyyppistä vaaleanpunertavaa voidetta. Kosteutti ihoa, mutta nenä tarvitsi oman "nenävoiteensa", sopi meikin alle, ei kasvot heti kiiltäneet rasvaisena.
Tuoksusta en ihan hirveästi välittänyt.
Oli ihan ok, mutta jokin jäi kaihertamaan, enkä varmaan täysikokoista ostaisi.
Varastossa odottaa vielä viime vuoden kalenterista tullut mini-versio :).

Ja sain kuin sainkin myös tämän 15ml The Body Shop Vitamin E Night Cream voiteen loppuun, joka myös oli toissa vuoden TBS-joulukalenterista!
Tämän koostumus oli päivävoidetta selvästi jämäkämpää tavaraa, ei ihan kuitenkaan "voin" tyyppistä.
Kosteutti erittäin hyvin yön aikana ihoa ja jostain syystä tykkäsin tämän tuoksusta enemmän, mikä lienee erona, vaikka samaa sarjaa ovat :o.
Tätä voisin ostaa vaikka täysikokoisenkin version, mutta käytetään kaapista myös viime vuoden kalenterin minipurkki ensin :).

Nyt on päivä- ja yökäyttöön lähteneet nämä Avonin Anew Rejuvenate-minivoiteet, joissa on päiväykset ehtineet paukkua jo "pieni" hetki sitten. Harmi etten tiedä, miltä näiden pitäisi tuoksua normaalisti, mutta tällä hetkellä tuoksu ei ole nenäni mieleen :p. Liekö vanhentuneet...
Mutta näitä nyt käytän toistaiseksi!

Tällaisia tällä erää! Katsotaan, jos ei huomenna iske illasta migreeniä (kun stressi laukeaa), niin kirjoittelen jälleen :). Tosin suunnittelin kyllä jumppaankin menoa, kävisi vähän rentoutumassa töiden jälkeen :p. Nooh, katsotaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Dermosilinkin E-vitamiinituotteiden tuoksut vaihtelee tuotepohjan mukaan. Saippuat on raikkaampia, voidetuotteet tunkkaisempia minusta, mitä lie kemiaa sekin... Tsemppiä työsuoritukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaah aivan...
   Siitä Dermon E-vitamiini vaahtoputsarin tuoksusta en ainakaan tykänny, kun joskus oon minipullon kokeillut, käsivoide menee ja myös suihkuvoide oli muistaakseni ihan ok tuoksultaan :).
   Eli näköjään jotain kemiaa on mukana :D.

   Poista
 2. Oi oi mun pitää kai hankkia toi lumenen seerumi syksyksi koska nyt niin moni on kehunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla!
   Yötä vasten on kyllä toiminut tosi hyvin, meikin alle ei mulla tosin passannu, kun otsa alkaa kiiltää pian :).

   Poista

Suositut tekstit