torstai 10. joulukuuta 2015

Livbox Joulukuu 2015

Nyt saa jälleen hetken keskittyä kosmetiikka-höpöttelyyn kaiken tämän ahdistuksen keskellä, joten jälleen olisi vuorossa Joulukuun Livboxin esittely, jonka sain jo toissapäivänä!

Teemana oli "Hemmottelua talveen" ja värinä mikäs muukaan kuin joulun punainen :).

Sisältö oli taas painava ja runsas. Sieltä löytyi pitkäaikaistilaajille 3 näytettä, 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta sekä pari alekoodia ruutu+:n käyttöön ja Greencos-nettikauppaan. Lisäksi oli 2 extratuotetta; Cocovi-minttusuklaa ja Ibero-hiusvalkki.
Suklaa on jo pian syöty, mutta hiusvalkki jää tumman värinsä takia varmaan käyttämättä, en ole käyttänyt aiemmin saatuakaan valkkia, kun hiukset ovat sen verran lyhyet.

Ensimmäisenä täysikokoisena löytyi Colgate Max White One hammastahna (ovh 3,29e/75ml).
Hammastahnaa tarvitsee aina, mutta Pepsodentin tahnahan tuli lokakuussa... Vähän liian lyhyt väli oli kyllä tässä vaiheessa :/.
Nooh, käyttöön tulee jossain vaiheessa kuitenkin, mutta en riemusta kiljunut tämän nähdessäni...

Toisena täysikokoisena oli sitten Lavera Glossy Lips Lip Gloss huulikiilto sävyssä 10 Sweet Melon (ovh 15,20e/6,5ml).
Tämä oli kyllä kiva (vaikka varastoista kiiltoja löytyy) ja kertaalleen laitoin jo huulille testiin. Pitää vielä uudemman kerran kokeilla, mutta ainakin mukava neutraali sävy oli, jota voi laittaa ilman peiliäkin.

Viimeinen täysikokoinen oli Natusan 24Hour Hand Cream käsivoide (ovh 3,45e/100ml).
Tämäkin sai ihan kivan fiiliksen aikaan, koska Natusanilta en ole aiemmin kokeillut mitään ja käsivoiteita tarvitsen aina. Toki ehkä se 50-75ml tuubi olisi itselleni parempi, mutta jospa tämäkin kuluisi sitten käyttöön ottaessa kohtuullisessa ajassa :).

Minikokoisena löytyi sitten 50ml Cutrin Bio+ Clear Shampoo Anti-Dandruff Shampoo (ovh 14,90e/200ml).
Itse mielelläni testaan näitä hilse- ja päänahalle tarkoitettuja shampoita, mutta taas tuli turhan pian samankaltainen tuote, kun viime kuussa oli jo Head & Shoulders :(.
Uskon kuitenkin, että tämä on hyvänlaatuinen ja mielelläni testaan.

Kasvoille löytyi 5ml Étré Belle Hyaluronic Quicklift Day & Night Serum kasvoseerumi (ovh 58,90e/30ml).
Seerumeja/öljyjä tulee paljon käytettyä myös, joten ilomielin testaan tämän!
Ilmeisesti oli yksi vaihtoehtoisista tuotteista, enkä ole vielä katsonut, mitä muita vaihtoehtoja löytyi muilta, joten en osaa siitä nillittää :D.
Tämä 5ml pikkutuubi on kyllä just passeli, näitäkin kun varastosta alkaa vähitellen useampia löytyä... :)

Viimeisenä mininä oli 50ml Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous Pampering Shower Scrub kuoriva suihkugeeli (ovh 3,29/250ml).
Tämän täysikokoisen pullon olen saanut aiemmin lahjana ihanalta Katrilta, joten tiedän jo, että aivan ihanan tuoksuinen tapaus on, vaikka kuorintatehot eivät mun käyttöön riitäkään :). Tästäkin olin iloinen!
Siirsin nämä suihkugeeleistä kroppakuorinta-puolelle tilastoissa, kun siinä varmasti enemmän käytän :).

Viimeisenä oli sitten taas pitkäaikaistilaajan tuote, joka oli kiva meikkipussukka, jossa sisällä Philosophy-näytteitä. Kuorinnat lisäsin listaan, kun olen aiemmatkin merkinnyt, mutta kasvopesua en merkinnyt, kun muitakaan näytteitä en ole merkannut.
Kasvopesua olen jo 2 iltana käyttänyt ja innostuin siitä hieman! Tuoksu ei yllä lemppareihin, mutta voisin kuvitella käyttäväni pullon tätä täysikokoisenakin!
Kuorinta-setti on tullut jo aiemminkin, mutta en ole sitäkään vielä kokeillut :D.
Pitäisi viimein ottaa itseä niskasta kiinni :p.

Tässäpä oli joulukuun Livbox!
Ei nyt taaskaan ilon huutoja päässyt, eikä ehkä ollut ihan viime vuoden tasoa, mutta sellainen tyytyväinen fiilis jäi kuitenkin nyt :). Tosin jos luen toisten boksien sisältöjä ja sieltä löytyy jotain kivempia vaihtoehtotuotteita, niin saattaisi ehkä ketuttaa :p.
Mitä teiltä löytyi ja olitteko tyytyväisiä boksiin???

Tässä vielä loppuun joulukalenterin 10.luukun sisältö, joka oli onneksi jälleen kosmetiikkaa, tosin näytekokoinen 7,9ml Sephora Peony Creamy Body Wash suihkugeeli.
Kiva tosiaan päästä testaamaan, kun tätä tuoksua tuskin tulisi itse ostettua, koska on kukkainen :).
Tällaista tällä erää, huomenna voisi taas lisää höpötellä, kun sain hakea Oriflamenkin tilauksen ja olisi loppuneitakin jonossa! Tarvitsen jotain mukavaa aateltavaa huomisen palaverin jälkeen (tiedän jo nyt, että p*skasti tulee menemään...)!
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Sama sisältö oli miullakin :D Miulla on tuo Palmolive täysikokoisena odottamassa, mutta kyllä tuo minikin varmaan käyttöön tulee. Ja jee, Lumeneton boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, en edes tajunnut, ettei ollut Lumenea nyt!!!
      Mitä ihmettä on tapahtunut :D.

      Poista
    2. :D Se on tämä joulun taika! Nyt olisi kyllä Lumenelta voinut olla niitä uusia huulipunakyniä mukana.

      Poista
    3. No siis mä vähän odotin, että niitä olisi ollut nyt tässä joulupaketissa, blogeissa niitä niin paljon hehkutettu (kun tosiaan kuvittelin, että olisi Lumenea myös tässä vuoden viimeisessä boksissa)...
      Noh, näin meni tällä kertaa :).

      Poista
    4. Mäkin mietin aluksi että mitä ihmettä, ei Lumenea?! Kunnes tajusin että Cutrin... Ihan sama lafka, Cutrinin nimellä vaan kaikki hiustuotteet. Saivat tällä tavoin naamioitua vikan boksin "Lumenettomaksi". ;)

      Poista
  2. Mä tykkäsin taas tästä boksista! :D Hammastahna oli kyllä blaah, samaten käsivoidekin vähän, koska niitä löytyy... Jotenkin Natusan on merkkinä aika tylsä, vaikka nuorempana niitä ostin ulkomailta into piukeena. Se on vähän semmonen merkki että ku oot yhtä tuotetta kokeillut ni oot nähny kaiken! :D

    Mulla oli tuon seerumin tilalla Avenen (en muista kumpaan eehen tuli heittomerkki enkä jaksa tarkistaa...) SPF-päivävoide. Oisin kyllä tuon seerumin ottanut mielummin, mutta tuo Avene on ihan mielenkiintoinen myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis aksenttimerkki, ei heittomerkki... Hohhoijaa, oon vähän väsynyt! :D

      Poista
    2. Ei tämä huono boksi ollu missään nimessä, mutta mulle vaan sellainen ihan kiva :). Hyvä että sua ilahdutti nyt tuo kuitenki, kun edellinen(kö) ei tainnu tehdä kovin iloiseksi :D.
      Kumma, ettei itellä oo tullu tuota Natusania ostettua koskaan aiemmin, vaikka tiiän kyllä kyseisen merkin :D.
      Noh, pääsee tosiaan nyt testaamaan :).

      Poista

Suositut tekstit