perjantai 22. tammikuuta 2016

Naaman Puhdistusta ja Näytteisiin Hukkumista

Heippa taas!
Niin kuin edellisessä postauksessa sanoinkin, niin tarkoituksella koneella istumista olen vältellyt, että saisin kroppani vähän parempaan kuosiin, mutta olen nyt 3 päivää yrittänyt saada tänne kirjoitettua postauksen :D. Minusta riippumattomista syistä se ei sitten koskaan onnistunut :D.
Ensiksi tiistaina illalla oli ystäväni HS:n Baby Shower-yllätysjuhla, jota kovasti jännättiin, että ehditäänkö edes pitää, kun vauva oli jo muutaman viikon ilmoitellut olevansa ehkä tulossa :D. Juhlat pidettiin ja saatiin myös täydellisesti yllätettyä HS ^_^.
Sitten olin saanut tällaisen pussukan juhlissa ollessani:

MP oli löytänyt muuttopakkausta tehdessään pussillisen pääasiassa Dermosilin näytteitä (tuossa laatikossakin oli vielä tuon kasan lisäksi niitä) sekä Born to Bio 50ml puolillaan olevan miniöljyn. Mä siis tunnetusti ilomielin adoptoin hylätyt kosmetiikat, joita muut eivät halua enää käyttää :D.
Paljon sain sitten keskiviikko-iltana nuita jo käytettyä, tosin osa nykyisistä Dermosilin kahtia naksautettavista näytteistä oli kuivuneet, niin nehän meni sitten pakosta roskiin. Kaikki suihkugeeli-näytteet tyhjensin käsisaippuaksi täyttöpumppupulloon ja kropparasvanäytteitä meni tehokkaasti jalkavoiteiksi ja myös muulle kropalle :).
Osa oli jo "hieman" vanhoja, mutta rohkeasti käytin esim. 2010 vanhentuneen kasvokuorinta-näytteen :'D. Kyllä se vähän haiskahti, mutta muuten ei tullut reaktioita :p.

Eilinen meni sitten töiden jälkeen ensin hieronnassa, sitten käytiin syömässä ja käytiin vielä synttärikahvilla MP:n porukan luona, näin minäkin MP:n ja lapset taas pitkästä aikaa sitten ristiäisten jälkeen :). Tänään he lähtivätkin sitten Mr.Insinöörin kyydillä muuttoa pakoon eli oon jälleen yksin maanantaihin asti.

Mutta hieronta, se oli todella tarpeen ja vaikka olikin täyttä kidutusta, niin nyt tuntuu kroppa huomattavasti paremmalta! Varasin suoraan jo 2 seuraavaa aikaa; ensi tiistaina on 45min ja sitä seuraavalla viikolla keskiviikkona 1,5h aika. Nyt kun vielä jumpat saisi pyörimään, niin olisi huippua. Maanantaina aattelin koittaa päästä taas jumppaan ja täytyy katsoa, josko nyt viikonloppuna innostuisi käymään, varsinkin kun nuo -30C pakkaset toivon mukaan viimein hellittää :). Nyt oli jo kotiin pyöräillessä yritystä; vain -7C !!! Toppavaatteissa tuli edelleen hiki, kun aamulla oli vielä -18C :p.

Mutta niin, sain myös ennen MP:lle menoa eilen hakea seuraavan paketin:
Avonin vuoden 1.jakson pikkuriikkinen tilaus!

Eikä oma osuuteni iso ollut, 3.jakson kuvastojen lisäksi tilasin vihertävän rajauskynän, marjaisen kylpyvaahdon (koska oli viimeistä kertaa...), Avonin version meikkimunasta ja demotuotteena kauan odotetun kuivashampoon! Kuivista on kyllä monet Avonin piireissä odottaneet jo vuosia, en malta odottaa, että pääsen testaamaan!

Ja kyllä, kuvassa on toinenkin kylpyvaahto, mutta se on äitini :D. Oli pakko ottaa se tuohon mukaan, koska tuoksuttelin sitä ja se tuoksui aivan jumalaiselle <3 Mimosa on joitakin kertoja herkku-blogissaan kertonut, että Fazerina maistuu/tuoksuu appelsiinisuklaalle ja itse en ole aiemmin tätä jotenkin sisäistänyt Fazerinaa syödessä :D. Mutta nyt, tätä kylpyvaahtoa tuoksutellessa mulle tuli heti mieleen Fazerina eli kyllä se vaan taitaa tuoksua appelsiinille :D.
Eli jos rakastatte Fazerinaa, niin suosittelen lämpimästi tilaamaan tuon Avonin uuden Chocolate & Orange kylpyvaahdon <3. Mun pitää vielä kokeilla kyllä tuota suihkussa, mutta jos se on käytössä yhtään niin ihana, niin mä tilaan pullon myös itselleni :D. Meinasin tilata jo nyt, mutta ajattelin ensin nuuhkia tuon äitin pullon, kun hän kerta sen tilasi :D.

Ajattelin vielä tähän loppuun sanailla muutaman rivin parista pikkuisista loppuneista jutuista.
Ensinnäkin sain käytettyä tämän Joulukuun Livboxissa pitkäaikaistilaajille tulleen Philosophy Purity 3-in-1 Cleanser for Face and Eyes kasvojen puhdistus-näytteen.
Tästä käytin a 4 kertaa eli riittoisaa kyllä oli ja mikä parasta; yksinään puhdisti 90% mun silmämeikistä!! En siis tarvinnut enää suurta määrää silmämeikinpoistoainetta tämän jälkeen!
Tuoksu ei tosin yltänyt lemppariksi, oli vähän sellainen tunkkaisen oloinen...
Vaan tehot oli sellaiset, että voisin kyllä täysikokoisen pullon ostaa jossain vaiheessa vielä kokeiluun! Tätä oli käsittääkseni 90ml ja 250ml koossa, niin voisi joskus laittaa tuon pienemmän tilaukseen :).

Ja sitten sain käytettyä Marisalta saamani Lumene 2-in-1 Detoxifying Face Mask & Micro Scrub 10ml minikoon ja tätä käytin muistaakseni 5-6 kertaa.
En oikein tajua näitä mikrokuorintoja, kun haluan tuntea sen kuorivuuden, joten siitä en osaa sanoa juuri mitään. Käytin sitten lähinnä naamiona ja kyllä iho tuntui jollain tavoin erilaiselta tämän jälkeen. Ihan jees oli, mutta kun en oikein jaksanut täysin ymmärtää tätä, niin jätti kuitenkin kylmäksi. En varmaankaan ostaisi, jos tulisi kaupassa vastaan, mutta jälleen oli kiva kuitenkin kokeilla :),

Tässäpä nämä (valitettavasti pitkät) höpöttelyt taas!
Toivon mukaan pääsen taas vähän tiheämpään kirjoittelutahtiin nyt, kun kroppa on hieman parempi, eikä tarvitse ehkä huimaustakaan pelätä :).
Mitäs sitä teille kuuluu??
Mutta palaillaan taas loppuneiden kanssa asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuo Avonin kuivis on kyllä ihan jees! Ei omaan tummaan tukkaan jäänyt sitä valkoista höttöäkään.

    Ja tuo appelsiini-suklaa, ihan parasta (ja ole hyvä Fazerinasta ;))!
    Mie pistin Avonin 2.tilauksen heti yöllä kun jotain kivaa tuli bongattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tosiaan tullut kuin ekalla suihkauksella sitä valkoista jauhetta :).
      Mulle on hieman ongelmallisia nuo "värittömät" kuivikset, kun käytän heti ihan liikaa, kun luulen, ettei se auta, jos en konkreettisesti näe sitä :D.

      En oo ehtiny vielä testata tuota äitin suklaa-pulloa, kun omia suihkareita yrittäny käyttää :D. Täytyy huomenna yrittää muistaa ottaa suihkuun mukaan!

      Saa nähdä, tuleeko itse tehtyä tilausta 2.jaksosta... Ehkä jotain pientä, listalle ei tosin tullut montaakaan tuotetta :D.

      Poista
  2. mie tilasin kans tuon appelsiini-suklaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehkä itsekin tuo tilata, vaikka pulloja kyllä kaapissa riittää ennestään :D

      Poista

Suositut tekstit