sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Nyt on ahkeroitu hiustuotteiden kanssa!

Toiseksi viimeinen loppuneiden satsi käsittää seuraavaksi mukavan määrän hiustuotteita! Olen vähän yllättynyt, että näinkin paljon sain niitä nyt tässä kuussa loppumaan :D. Tämä tosin tarkoittaa varmaan sitä, että loppu vuonna en saa sitten juuri muuta kulumaan enää :p.
Mutta aloitetaan höpöttely!

Ensimmäisenä loppui Lokakuussa 2014 Livboxista tullut 100ml Schwarzkopf Osis+ Glamnation Strong Glossy Hair Holdspray hiuskiinne.
Oon listauksessani laittanut tämän minikokoiseksi, kun olen saanut käsityksen, että tätä olisi myös 200ml pullossa? Paremmin tietävät voivat kertoa asian oikean laidan :D.
Eniveis, niin kuin aiemminkin olen sanonut, niin käytän hiuslakkoja lähinnä vain pitämään pahimman pörhööntymisen kurissa, kun pyöräilen paljon ja siinä tämäkin toimi ihan jees. Kiiltoakin tämä antoi kyllä hiuksiin eli hieman sai katsoa annostelun perään, ettei aivan "rasvaisen"näköiseksi mene. Tuoksukin oli omaan nenääni ihan kiva.
Sain tämän jo alkukuusta käytettyä, niin enää ei ole muistissa muita ajatuksia (pitäisi varmaan johonkin kirjoittaa aina ajatukset muistiin!), mutta muistaakseni ajattelin, että voisin tätä ostaa uudelleen :).
Mulla on hiuslakkoja enää Livboxista tulleet 75ml ja 50ml pullot ja molemmat on jo aloitettu! Kohta pääsee jopa itse ostamaan hiuslakkaa (ellei taas Livboxista jotain tule) :D.

Seuraavaksi sain kulutettua pois tämän 200ml Oriflame Milk & Honey Gold Conditioner hiustenhoitoaineen.
Yhdessä sarjan shampoon kanssa teki ehkä hivenen liian raskaat ja nopeammin rasvoittuvat hiukset eli oli ehkä sen suhteen liian hoitava omille hiuksilleni. Kuitenkin tätä sai muiden shampoiden kanssa laittaa reippaasti, että takut sai selviksi.
Tuoksu oli se tämän sarjan perus-tuoksu, johon vähän ehti kyllästyä.
Ei ollut siis oikein sopiva mun hiuksille, enkä näin ollen uudelleen ostaisi täysikokoista. Ehdin ostaa tosin matkasetin, jossa mm. shampoo ja tämä oli 50ml minikoossa, niin ne toki käytän pois.

Vihdoin kunnolla aktiiviseen käyttöön ottamani tosi vanha 150ml Avon Advance Techniques Keep Clear Oxygenating Scalp Treatment päänahan hoitoaine loppui.
Tätähän ei ole ollut Avonilla myynnissä enää muutamaan vuoteen, mitä olen harmitellut. Omalle hiuspohjalle tämä oli oikein kiva ja tuntui, että se sai "happea" enemmän (=päänahka tuntui enemmän "viileältä" hetken aikaa) tätä käyttäessä.
Kyseinen tuotehan oli ihan ensin sellaisessa vaahto-pumppupullossa (missä on monet vaahtoavat naamaputsarit) ja tuntui, että se toimi paremmin kuin tämä nokkapullossa ollut geelimäisempi versio, vaikka kohdistus-annostelu olikin tällä helpompaa.
Jäin kyllä kaipaamaan tätä, olisi kiva, että Avonillakin olisi oma versionsa päänahalle tarkoitetusta hoidosta!

Nyt mulla on käytössä ja varastossa Oriflamen versio ja sitten vasta Livboxista tullut Cutrinin versio kyseisestä hoidosta. Ja Mr.Insinöörillä olisi käyttämättömäksi jäänyt joku Schwarzkopfin versiokin, mitä voisin itse kokeilla, kun hän ei sitä näköjään suostu kokeilemaan :p. Eli näissä pitää mennä nyt "kilpailijoiden" tuotteilla.

Sitten lisää Livbox-tuotteita, sain käytettyä myös tämän Maaliskuussa 2015 Livboxista tulleen 50ml minikokoisen Dove Oxygen Moisture Shampoon.
Hoitoaineenhan käytin jo viime kesänä Turkissa häämatkalla loppuun.
Tämä toimi kyllä oikein hyvin toisena vaahdotuksena hilseshampoon jälkeen, hiukset oli aika narskuvat sitten. Hiukset tuntuivat mielestäni myös vähän tuuheammilta tämän käytön jälkeen. Tuoksu oli hyvin hento, mutten osaa kuvailla sitä, tykkäsin kuitenkin.
Ei oikein ole mitään pahaa sanottavaa, mutta ei tästä mitään "en voi elää ilman"-tuotettakaan tullut. Voisin kuitenkin kerran ostaa joskus täysikokoisen pullon, mutta kiirettä ei tosiaan ole, kun varastosta löytyy melkoinen määrä shampoita kulutettavaksi :D.

Sitten sain kulutettua myös suhteellisen vasta kokeiluun tilaamani 125ml Oriflame Eleo Hair Mask hiusnaamion.
Muistaakseni tämän normaali hinta lähenteli lähes pariakymppiä, mutta yleensä tämä on ollut tarjouksessa huokeammalla hinnalla. En nyt yhtään muista, ostinko itse 12,90e hintaan tämän...
Mielestäni määrään ja tehoon nähden ei omilla hiuksillani haukkunut valitettavasti hintaansa. Jouduin käyttämään aika paljon kerralla saadakseni takut vähemmäksi ja hiukset sileäksi. Tämäkään ei siis tainnut täysin toimia itselläni, kun paremman tehon saan pienemmällä määrällä ja halvemmilla hiusnaamioilla. En siis osta tätä enää uudelleen, ei ollut mulle tuon hintansa arvoinen, vaikka suuremmalla määrällä tulikin pehmeät ja sileät hiukset.

Viimeisenä sain eilen käytettyä tämän viime joulukuussa Livboxista tulleen 50ml Cutrin Bio+ Dandruff Control 1 Clear Shampoo hilseshampoon.
Tämä toimi mun kutiavaan päänahkaan ihan kivasti, mutta kyllä se edelleen kutiaa aina pesupäivänä (joka toinen päivä pesen hiukset) eli sillä tavalla ei ole ehkä vähentänyt hilsettä... Tosin aloin miettiä, että siihen taitaa vaikuttaa myös käyttämäni hiuslakat, kuivashampoot ym. tökötit, koska jos olen ilman ylimääräisiä tököttejä, niin hiuspohja ei kutia ehkä yhtä paljon... Nyt itseasiassa huomaan tuon, kun olen pitkästä aikaa käyttänyt taas enemmän hiustököttejä.
Noin muuten aika hyvin jo yksinään puhdisti hiukset (vaahtosi melko hyvin, vaikka käytin ekalla vaahdotuksella), mutta toista shampoota käytin vielä toiseen vaahdotukseen.
Voisin ehkä täysikokoisen ostaa vielä kokeiluun, kun nyt mulla on ollut muitakin hilseshampoita käytössä yhtä aikaa :). Voisi yksinään siis vielä kokeilla!

Tässäpä oli hiushommelit!
Yllättävän iso määrä, vaikkakin suurin osa olikin minikokoja :p.
Tähän loppuun on pakko hehkuttaa vielä, kun eilen illalla käytiin leffassa katsomassa Deadpool. Voin suositella todella lämpimästi, jos haluatte nauraa kunnolla :D. Oon itse tainnut viimeksi nauraa yhtä paljon, kun käytiin katsomassa Luokkakokous :D.
Vaikka huumori olikin suureksi osaksi melko kaksimielistä, niin silti se vaan toimi jotenkin ihan älyttömän hyvin, ainakin mulle ja Mr.Insinöörille :D. Voisi jopa ostaa itselle tuon DVD:n, kun se tulee aikanaan :D.
Tällaista siis tänne tällä erää, huomenna (toivottavasti) laitan esittelyyn viimeiset loppuneet :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Mie tykkäsin tuosta Dove Oxygenistä, se oli jotenkin raikas mutta silti tuoksui hyvälle :D Kun joskus varastoto tyhjenee, niin ostan kyllä täysikokoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis ei tuo paha ollut missään nimessä ja itsekin voin täyden koon joskus ostaa, kunhan tosiaan varastoja saisi pienemmäksi. En kuitenkaan täysin koukkuun jäänyt, mutta voin kyllä suositella muille kokeiltavaksi :).

   Poista
 2. Heh sain myös tuon saman osiksen lakan loppuun viime viikolla ja tykkäsin tosi paljon (myös ihanasta purkista :D)! Voisin hyvin ostaa uuden purkin tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pullo on kyllä tosi piristävän värinen :D.

   Poista

Suositut tekstit