torstai 4. helmikuuta 2016

Livbox Helmikuu 2016

Kävikin täydellisesti odotellessani töiden jälkeen bussia, että tuli tekstiviesti, joka kertoi pakettiautomaatissa odottavasta paketista ja kuukauden Livboxhan siellä oli. Kävin sitten samoin tein sen hakemassa, kun Mr.Insinööri on nyt siellä muutto-hommissa viimein, niin yksinäinen ilta oli siis tiedossa.

Boksi oli todella painava ja käärepaperikin oli kauniin pinkki, ystävänpäivä-teemaan sopiva.

Ja syy boksin painoon selvisi; runsas sisältö kyllä oli!
Pääasiallisia tuotteita oli 6-8kpl ja extraa 2kpl. Täysikokoisia oli yhteensä 7kpl ja minikokoja 3kpl!
Näistä tilastoihini tulee sitten 5 täysikokoista ja 2 miniä :).
Lisäksi löytyi -30% alekoodi nettikauppaan.
Aletaan siis käydä tätä runsasta sisältöä läpi!

Ensimmäisenä extrana löytyi jälleen syötävää, tällä kertaa Panda ranskanpastilleja (ovh 1,49e/80g rasia).
Parhaillaan tässä rasia uhkaavasti tyhjentyy. Nämä on yksi parhaimmista karkeista :).

Ja toisena extrana oli taaaaas hammasharja, tällä kertaa Colgate Natural Pearls Soft Tooth Brush (ovh 2,65e).
Noh, pitäähän sitä karkin syönnin jälkeen hampaiden kunnosta huolehtia...

Hammashygienialla jatkuu, löytyi nimittäin jälleen hammastahnaakin, nyt oli sentään vaan 15ml minikoko Colgate Max White One Optic Tooth Paste (ovh 3,29e/75ml).
Alkaa nämä suuhygienia-tuotteet kyllä tosissaan kyllästyttää, valitettavasti :/.

En tiedä, oliko nämä varsinaisia vai extra-tuotteita. Kyseessä oli täysikokoinen Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish kynsilakka sävyssä 140 Tan-acious ja Miracle Gel Top Coat päällyslakka (ovh 14,7ml/12,50e).
Nämä vaikutti tosi mielenkiintoisilta, mutta intoa hieman lässäytti tuo värilakan sävy :(. En tiedä, saisiko tuon sitten jollain glitter-topperilla nätimmäksi, tuollaisenaan ei kyllä houkuta, vaikka onkin vaalean maitosuklaan/maitokahvin värinen...

Tämä oli ehkä mielenkiintoisin tuote! Kyseessä on täysikokoinen Cutrin Chooz Anti-Frizzer kiiltovoide (ovh 15,95e/75ml).
Tästä sarjasta sain aikanaan tuuhentavan voiteen, joten mielelläni tämänkin testaan. Sähköisyyttä jos poistaa, niin aina parempi :).

Hiljainen huuto tuli nähdessäni tämän täysikokoisen Dove DermaSpa Goodness Body Lotion kropparasvan (ovh 5,95e/200ml).
Edelleen siis kriiseilen niiden vanhenevien voiteiden kanssa, niin tämä ei yhtään helpota tilannetta :p.
Noh, kyllä tämä varmaan aikanaan tulee sitten käyttöön, tuoksu oli ihan kiva, sen verran oli pakko nuuhkaista!

Jeeeeee, vihdoinkin YÖvoidetta tämän 15ml minikokoisen Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream voiteen muodossa (ovh 19,90e/50ml)!!
Käyttöön tulee kyllä jossain vaiheessa, vaikka alkaa Lumenekin tulemaan korvista ulos, niin kivoja kuin useimmat tuotteet ovat olleetkin :/...

Nyt tuli vastaan "never heard"-merkki, kyseessä oli tämä täysikokoinen Sanex Advanced Hydrate 24h Hand Cream käsivoide (ovh 4,90e/75ml).
En ole aiemmin tähän merkkiin törmännyt, joten ei ole mitään ennakko-odotuksia. Käsirasvaa kuluu varsinkin tähän aikaan, joten eiköhän tämä tule jossain vaiheessa käyttöön :).

Viimeisenä tuotteena oli 50ml minikokoinen Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo (ovh 14,90e/250ml).
Tämäkin oli kyllä vähän plääääh, kun shampootakin tullut viime aikoina melko paljon :/. Hoitoaine olisi innostanut tämän takia enemmän, mutta kyllä tämä shampookin tulee käyttöön.

Tällaista siis boksista tällä erää löytyi!
Runsas sisältö oli jälleen, sitä ei voi kyllä valittaa!
Mutta kyllä tämä oli taas tällainen aika perus, ei taaskaan mitään sellaista WAU-efektiä aiheuttavaa :/. Oli kuitenkin tuo yksi uusi merkki itselleni, joten boksin tehtävä tuli taas osoitettua omalle kohdalle :).
Huono boksi ei ollut, mutta tosiaan pahemmalle kosmetiikka-narkkarille aika tylsiä tapauksia. Ja jos nyt nuita shampoita ja hammas-tuotteita voisi vähentää hetkeksi, ei niitä enempäänsä ehdi käyttää, vaikkei isoja varastoja ennestään olisikaan :/.
Mitäs te tykkäsitte??

Aika paljon tuli nyt boksin mukana tuotteita varastoon, mutta täytyy tähän loppuun "hehkuttaa", etten tehnytkään Avonille 2.jakson tilausta, unohdin sen täysin :D. En ollut tutuillekaan muistanut ilmoittaa, että oon tekemässä tilauksen, niin jätin sitten tekemättä sen nyt. Ehkä miinus-kuukausi on nyt todennäköisempi ;D.
Mutta eipäs tänne tämän ihmeempää, palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Sally Hansenit olisin voinut kotiuttaa, paitsi jos sävy olisi ollut tuommoinen kuin siulla, niin sitten olisin murahtanut :D Suuhygienia tuotteita tulee kyllä aika usein, vaikka olisi sitten minikokoa..

    Tilasin nyt ensi kuun boxin, kerta on bloggaajien ja toivon, että sieltä löytyy jotain uutta ja käyttööntulevaa (eikä esim. Carmexia :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo kynsilakka sävy oli kyllä karvas pettymys :/. Katsotaan, saisinko sitä jotenkin toimimaan kuitenkin :).
      Toivotaan, ettei ainakaan Carmexia tule ens kuussa :D. Ei kyllä kiinnostaisi sitä taas saada :D.

      Poista
  2. Vaikutti kivalta katotaan mitä omasta huomenna kuoriutuu

    VastaaPoista
  3. Mähän tilasin tämän boksin kertyneillä pisteillä ja yllättävän paljon pidin sisällöstä =) Tosin mulla oli tuo sama ripulin värinen lakka ja mietin miten voikin olla niin ruma sävy! Tosin eihän sitä tiedä vaikka se olisi juurikin sellainen sävy johon ajan mittaan tykästyy kun on sen verran kamala... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, ettei pisteet menneet hukkaan ^_^. Kyllähän nuo tuotteet käyttöön tulee, mutta tylsyyttä kuitenkin havaittavissa :D.
      Ripulin värinen :'D. Mulla tuli tosiaan mieleen vaan sellainen tosi vaalea maitosuklaa :D. Mutta kynnellä ei tosiaan ollukaan niin paha sävy kuin pelkäsin! Kannattaa kokeilla!

      Poista
  4. Mitä olen muutamista blogeista lukenut, niin kaikki muut on saanut Sally Hansenin lakat, minulle tuli Isadoran lakat :D
    http://maikinkotona.blogspot.fi/2016/02/livbox-helmikuu-2016.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käövin katsomassa postauksesi ja niin kuin sinnekin kommentoin, niin nuo olisivat mulle olleet paremmat ihan vaan kokonsa puolesta :D.
      6ml riittäisi mulle vallan hyvin, kun en lakkaile niin paljoa, nyt tuossa oli se lähes 15ml :D...

      Poista
  5. Hei tuo sävy on muuten paljon kivempi kun sen laittaa kynsiin! Nimnim itsekin ensin pettynyt mutta sitten tosi poaitiivisesti yllättynyt tilaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tuossa alkuillasta lakkailin ja tiiätkö, huomasin saman!! Ei ollut ollenkaan niin paha kuin pelkäsin ^_^.
      Pilasin vaan lakkauksen, kun laitoin liian peittävää glitter-lakkaa tuon Sallyn päälle, luulin sen olevan läpikuultavampaa :D.

      Poista
  6. Mä luin aluksi sen tuotelappusen ja olin että eiiiii, Lumenen voidetta ja hammastahnaa... Olin ihan varma että niitä on täydet pakkaukset, mutta ei onneksi! Yllätyin siis positiivisesti. :'D Oli kyllä monta ei-tuttua tuotetta boksissa, siitä plussa. Jotenkin noista extra-tuotteista alkaa mennä hohto, kun niitä on nyt niiiiin paljon ja joka boksissa. En oikein tajua, millä perusteella nuo kynsilakat on esim. "extraa"? Pelkään että petyn jossain vaiheessa kun tulee ihan joku "normi" 4 tuotteen boksi... :D

    -Marisa (en näemmä ole kirjautuneena sisään)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun nimi on kommenttiin tullu :D.

      Onneksi oli nuista tosiaan mini-versiot!
      Ja boksit ovat kyllä olleet tosi täyteläisiä viime kuukausina! Saa tosiaan nähdä, miten reagoi jos tuleekin vain muutaman tuotteen boksi joskus, korvaako laatu määrän :D.

      Poista

Suositut tekstit