maanantai 29. helmikuuta 2016

Karkauspäivän Viimeiset

Nyt olisi Helmikuun viimeisten loppuneiden purkkien esittely käsillä!
Avonin pakettikin odottaisi lähi-kaupassa, mutta se menee onneksi maaliskuun tulleisiin :D.
Vaan nyt olisi vuorossa loppuneet kroppa-tuotteet!

Viimein taas kropparasvaa käytetty, ensin loppui tämä vanha 200ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Sugar Plum & Vanilla Hand & Body Lotion vartaloemulsio.
Tätä on edelleen myynnissä, mutta uudenlaisessa pullossa, tämä on ostettu silloin, kun tuli ihan ensimmäisen kerran myyntiin (ja tosiaan 2014 taisi olla parasta ennen) :D.
Tämä oli samanlainen tehoiltaan kuin muutkin Naturals-emulsiot eli melko kevyitä, eikä näin ollen kovin kuivaihoisille ole tarpeeksi kosteuttava. Ei tämä riittänyt mullekaan näin talviaikaan, mutta kesäkäytössä on varmasti ihan jees.
Näillä mun varastoilla en vaan koskaan pääse "oikeina" vuodenaikoina testailemaan näitä, kun paniikissa pitää käyttää aina vanhemmasta päästä purkkeja ja pulloja...
Tuoksu tässä oli edelleen aivan ihana, yksi parhaimpia tuoksuja, mitä Avonilla on ollut Naturals-sarjassa myynnissä. Makean hedelmäinen, tykkään tykkään tykkään!!
Jos ei olisi tämä nykyinen katastrofi meneillään kropparasvojen kanssa, niin voisin ihan vaan tuoksun takia ostaa uuden pullon. Onneksi suihkugeeliä on vielä hetkeksi käytössä!

Nyt olen päässyt rasvojen parasta ennen-päivämäärissä jo 2015 vuoden puolelle \o/ !!!
Avonin jälkeen lähti käyttöön ja sain myös käytettyä tämän 50ml minikokoisen Dermosil Primo Dark Chocolate Body Butter vartalovoin.
Tässä parasta ennen oli 2/2015 eli tasan vuosi sitten. Olen ostanut tämän joitain vuosia sitten, kun joulun aikaan oli 3 minipurkkin setti myynnissä.
En tiedä, oliko tuossa syy, mutta tuoksu oli melko tunkkainen, enkä kyllä suklaata saanut siitä mieleeni. Tosin suklaa on kyllä aika vaikea tuoksu kosmetiikassa, todella helposti se menee tunkkaisen puolelle, minkä olen kyllä huomannut!!
Vaikka tämä oli koostumukseltaan paksua, voimaista voidetta, niin ei kyllä kovin ihanteellisesti kosteuttanut vaan päinvastoin iholle jäi paikka paikoin sellainen kiristävä kalvo, mikä ei kovin kivalle tuntunut. Ja jos erehdyin laittamaan liikaa, niin lähti murenemaan iholta...
En tiedä, onko tämä tuollainen, koska on mennyt vanhaksi, vai onko ihan "tuoreissakin" sama juttu... Onko teillä kokemusta tuoreeltaan tästä???
Tämän perusteella en täysikokoista ostaisi käyttöön enää.

Nyt on sitten kyseisen setin toinen minikoko lähtenyt käyttöön, joka oli jugurtti.
Oon iloinen, että pääsin näihin mineihin nyt käsiksi, tuntuu että saan oikeasti pois purkkeja kaapista (tämähän toki on aika valheellinen tunne :D). Tämä loppuu varmasti maaliskuussa, niin katsotaan, onko parempi kuin tuo suklaa :).

Sitten sain loppuun tämän 125g Lush Mask of Magnaminty Face and Body Mask kasvo- /vartalokuorinnan/
-naamion.
Pikaisella etsinnällä olen 3 vuotta sitten tehnyt tästä postauksen ja voin kyllä edelleen allekirjoittaa silloisen tekstin.
Kyllä tätä talvellakin käytti, mutta kesäksi vielä parempi :).
Ei tämä raapiva kuorinta ole, mutta yllättävän kuoriva silti. Tämän käytin lähes pelkästään kasvokuorintana ja naamiona, pari viimeistä kertaa käytin myös yläkropan ja selän kuorintaan.
Lähtipä muuten yksi iso finni-paise selästä pienentymään jo seuraavana päivänä tämän käytön jälkeen eli ehkä tässä on jotain tehoa :).
Aion kyllä vastaisuudessakin taas purkin ostaa, tätähän pystyy myös pakastamaan ja yleensä olen ison purkin ostanut ja jakanut minigrip-annospusseihin pakkaseen, toimii niinkin!

Kuorinnalla jatketaan, sain taas käytettyä kroppakuorinnankin, nyt oli vuorossa 200ml Oriflame Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub.
En ole tätä pitkään aikaan ostanut ja käyttänyt, joten olikin kiva taas käyttää ja vertailla niihin kymmeniin muihin testaamiini vartalokuorintoihin.
Ja kyllä tämä siellä parhaiden joukossa pysyy!! Aivan raapivinta tämä ei ole, mutta oikein ihanasti kuoriva siltikin. Tuoksu on se perinteinen tämän sarjan tuoksu, yleellinen, parfyymimainen, mutta ehkä tässä sokeri myös tuli hieman pehmentämään sitä.
Hinta tässä on kokoonsa nähden miinus, tämän ostin 7,90e tarjouksesta, jonka pystyy maksamaan vielä, mutta en ihan jokaisella kuorintakerralla raaskisi käyttää, tarvitsee kuitenkin hieman enemmän laittaa tehoja saadakseen kuin joitain vielä kuorivampia.
Tarjouksesta voin ostaa silloin tällöin uuden tuubin käytettäväksi.

Nyt on pääkäyttöön lähtenyt seuraavaksi TBS:n kuorinta. Onhan ne nämäkin kalliita, eikä näitäkään aivan jokaisella kerralla viitsi käyttää, että säästyy pidempään.
Uskon, että holvaan tämän kuitenkin tulevan kuun aikana, joten sitten kokemuksia lisää :D.

Viimeinen loppunut helmikuulle oli tämä viime kesäkuun Livboxista tullut 100ml Herbina Strawberry Body Mist vartalosuihke.
Tuossa Livbox-postauksessa olin huomannut alkoholisen ensituoksun, mutta nyt pidempään käytettyäni en huomannut sitä enää, nenä varmaan tottunut :).
Käytin tätä ihan yläkropalleni reippaasti, kun sitä työmatkapyöräilyä tulee harrastettua ja siinä hikoontuu todella paljon (viimeksi taas tänään toppatakin kera, kun aamulla oli -16C ja illalla -7C...) ja kyllä tämä varmaan pahimmat hienhajut peitti. Myöskään työkaverilta ei kuulunut vastalauseita, kun hän on hajusteherkkä, joten ei tämä sitten kovin voimakaskaan ollut, vaikkei varmasti vaatteiden läpi samalla lailla tulekaan.
Makeahan tämä oli, siitä ei pääse mihinkään, mutta itse kyllä tykkäsin siitä! Ei ollut liian esanssinen/teollinen omaan nokkaan.
Käytän kyllä ihan hyvillä mielin varastossa olevan toisenkin pullon (sain sen erään hajuvesien oston yhteydessä ilmaiseksi), mutta en varmaan hetkeen ostaisi uutta...

Täytyy nimittäin käyttää varastoja vähemmäksi näidenkin suhteen, nyt seuraavaksi lähti käyttöön Avonin suihke ja niitä löytyikin 4 vai 5 kappaletta laatikosta :D.
Käytän samalla varmasti niitä 3 VS-suihkettakin, mutta oon nyt enemmän keskittynyt näiden pienempien käyttöön.
Tästäkin tulee sitten ehkä kesällä juttua, enköhän saa silloin tämän käytettyä, ellei mitään yllätyksiä tule!

Tässäpä oli sitten helmikuu käyty läpi!!
Mitäs luulette, miten kävi tässä kuussa :D ???
Huomenna laittelen sitten yhteenvedon ja maaliskuu taitaa alkaa tosiaan plussailulla!
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Oho :O Mukavasti loppuneita kyllä.

  Allekirjoitan itse sen väitteen, että minikokoja käyttämällä kaapit tyhjenee nopeammin :'D Mie olen kotiin vienyt minishampoita ja -hoitoaineita, nyt onkin se tilanne, että niitä ei ole enää kuin kaksi.. Sitten täytyy viedä isot pullot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minit on kyllä niin helppoja :D.
   Mutta täysikokoisten loppuminen on kuitenkin jotenkin enemmän palkitsevampaa :D

   Poista
 2. Nuo Dermon suklaa- ja jogurttivoide oli tuoreenakin juuri tuollaisia tunkkaisia ja iholle pyörimään jääviä. Et ole siis pilannut mitään säilömällä tuotteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, etteivät olleet ehtineet pilaantua :D.

   Poista

Suositut tekstit