tiistai 16. helmikuuta 2016

Freesausta silmille ja kasvoille

Kun mr.Insinööri värkkäilee omia juttuja tietokoneella makkarissa, niin voisin minäkin taas päivittää blogia ja kirjoittaa lyhyet tekstit parista loppuneesta :).

Eli ensin sain kasvovettä taas loppumaan, kyseessä oli tämä 200ml Favora Refreshing Skin Toner.
Ja kyllä mä tästä tykkäsin! Kivan makeahko, miellyttävä tuoksu omaan nenään ja puhdisti kyllä ihon hyvin:

En muistanut näitä vanulappuja nyt käytellä enempää, nämä ovat ovat silloin aikaa sitten otetut, puhdistuksina oli Sensai-öljy ja Sensai Creamy Soap molemmissa.
Favora ei siis mielestäni häviä juurikaan Cliniquen Lotion 2:lle :).
Ainoa pieni miinus tulee siitä, että pullon pohjan seinämään oli kertynyt jotain valkoista töhnää, jota oli myös pienissä matkakokoisissa versioissa. Sitä töhnää "hiutalehti" tuolla seassa melko paljon, mutta varastojen laskennan aikaan suodatin ne isoimmat hiutaleet pois. En tiedä mitä se oli, mutta ei se käyttöön vaikuttanut kuitenkaan :).
Kaiken kaikkiaan voisinpa joskus ostaa tätä uudelleenkin, kunhan saan varastoja pienemmäksi!

Nyt on käyttöön lähtenyt tämä jo puoleksi käytetty Bernard Cassieren kasvovesi.
En tiedä, uskallanko toivoa tämän loppuvan jo parin kuukauden sisään?
Noh katsotaan, miten käy :).

Toisena tuotteena tällä erää oli sitten tämä 150ml Yves Rocher Refreshing Eye Makeup Remover silmämeikin poistoaine, joka oli tarkoitettu herkille silmille.
Koostumus oli tässä hieman geelimäistä.
Valitettavasti tämä ei toiminut mulla yhtään :/. Ainoastaan jos ei ollut muuta kuin vähän ripsaria ja olin pessyt 90% meikistä pois kaksoispuhdistuksella, niin tämä poisti loput rippeet, mutta turhan paljon sai silloinkin hangata silmiä.
Lisäksi alkoi myös jossain vaiheessa hieman kirvelemäänkin, joten itselläni ei kyllä pätenyt tuo hellävaraisuus :/.
En tajua, miksi menin aikanaan tämän tilaamaan, kun yleensä tällaiset ei mun silmämeikkejä puhdista, vaan käytän suosiolla 2-faasisia vedenkestävälle meikille tarkoitettuja puhdistuksia (vaikka vesiliukoisia meikkejä käytän)...
Lisäksi tämä ei tuntunut koskaan loppuvan, niin ärsytyksissäni otinkin tämän sitten "kasvovesikäyttöön", siinä toimi ihan kivasti :D.
Mutta ei ollut mun kuppi teetä, joten jää vastaisuudessa ostamatta!

Kunnon silmämeikkeihin on ollut jo pidempään käytössä tuo Lancôme Bi-Facil 2-faasinen putsari ja nyt otin kevyempään puhdistukseen käyttöön Dermosilin silmämeikin putsarin (silti aina vaan sitkeästi ostan näitä normaali puhdistuksia testiin :D).

Ja kyllä, tuo Lancôme sisältää sitä viime viikkoina paljon kohuttua PHMB:tä ja aion siitä huolimatta käyttää pullon loppuun kaikessa rauhassa (enkä ole tuota joka ilta edes käyttänyt).
En tiedä, onko Lancôme jo lopettanut kyseisen aineen käytön, mutta pullon oon ostanut 2-3v sitten Hulluilta Päiviltä, kun setti, jossa tuo oli mukana, oli tarjouksessa.
Tuo onkin ainoa tällä hetkellä käytössä olevista tuotteistani, joka kyseistä ainetta sisältää ja en muutenkaan jaksanut alkaa panikoimaan tuosta.
Nykyinen ammatin valintani (+ huonot syömiseni + muu kosmetiikan käyttö + passiivinen tupakka-altistus lapsuudessa + pakokaasut + miljoona muuta asiaa) pitää kyllä huolen, että syövän tai muun yhtä kivan taudin tulen saamaan ennemmin tai myöhemmin kuitenkin :p.
Toki en aio vastaisuudessa ostaa tuotteita, jotka PHMB:tä sisältää, mutta jos varastosta löytyy sitä sisältäviä tuotteita, niin aion ne käyttää pois, ellei tule jotain välittömiä vaikutuksia tuotteesta itsestään :).

Noh, tästäpä tuli taas pidempi sepostus kuin ajattelin :p. Yritys hyvä kuitenkin :D.
Mutta epäs mulla tämän enempää ole tällä erää! Purkkeja on alkanut loppua, joten eiköhän postauksia ala tänne tiputtelemaan taas hiljalleen :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Määrä muistelisin että ostoslakossa blogissa oli juttua, että tuossa Lancomen aineessa ei olis ollu sitä myrkkyä kumminkaan. Kannattaa tarkistaa sieltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin pullon kyljessä inci-listassa oli 6.aineena tuo eli tuskin sitä turhaan on painettu mukaan, ellei jotain virhettä ole sattunut :).
   Ja onhan se täysin mahdollista, että uusimmissa erissä ei enää ole käytetty tuota, tämä mun pullo kun on tosiaan ostettu sen 2-3v sitten ja kuinka tuore tapaus oli silloinkaan, kun Hullareilta on ostettu :D.
   Eli tarkkailen inci-listoja ostoksilla käydessäni kuitenkin tästä edespäin ^_^.

   Poista
 2. Toi Yvesin geeliputsari on ihan hirveä ja tehoton! Mä oon ainakin poistomyynnistä ostanu tuon saman kun halvalla oli, nythän käsittääkseni on herkän ihon linja uudistunut, niin ei varmaan törmätä tohon kuraan enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää etten ole ainoa, jolla ei vaan pelittänyt tuo :D.

   Poista

Suositut tekstit