perjantai 19. helmikuuta 2016

Ennätys??

Heissan!
Oon tässä malttamattomana odotellut, että purkkeja loppuisi tai lähinnä sitä, että samaan "sarjaan" kuuluvia loppuisi, niin voisin ne kätevästi samassa postauksessa kaikki esitellä.
Noh, seuraavaa tuotetta ei varmaan enää tässä kuussa toista lopu, niin esitellään se pois alta :).

Lieköhän ennätys jälleen mun varastoilla ja käytössä olevilla saman sarjan tuotteilla, sillä sain tämän Yves Rocher Rasberry Nourishing Lip Balm huulirasvapurkin käytettyä vain 3 kuukaudessa :o !!!
Okei, samaa voin jälleen sanoa kuin edellisen kohdalla, tämä oli taas hieman pienempi purkki kuin edellinen eli vain 5g (verrattuna 8.5g, jossa meni 5kk).

Käytin rasvaa vain tässä olohuoneessa ollessani. Omat rasvansa on edelleen vessassa (hampaiden pesun jälkeen käytettävissä), yöpöydällä, takin taskussa ja töissäkin on omansa tällä hetkellä käytössä.
Vanhakin tämä jo oli, luultavasti tätä purkkia ei ole enää Yvesillä myynnissäkään...? Tuoksu oli edelleen tunnistettavissa vadelmaksi, mikä oli kiva!
Kohtuudella tämä pehmitti huulia myös, mielestäni paremmin kuin edellinen TBS chocomania.
Ei kuitenkaan ollut mikään maailmaani mullistava, että jäisin kaipaamaan ja en nykyisillä varastoilla ostaisi uudelleen. Mun ei oikeasti tarvisi varmaan koskaan enää ostaa edes huulirasvoja, kun niitä varmaan on jo loppuelämän tarpeiksi :p.

Seuraavaksi päätin ottaa käyttöön tämän Nivean "tupla"-rasvan. Tämä purkki tuli Syyskuun 2014 Livboxista ja nyt siis sain Katrilta ystävänpäivälahjaksi toisen :).
Olisi mulla ollut vanhempiakin rasvoja, mutta halusin tämän nyt tässä välissä kokeilla :p.
Katsotaan, kuinka kauan kulutukseen menee, kun tavaraa löytyy 16.7g... Voisi olettaa, että vähintään 9kk menee :D. Toivottavasti tässä välissä ehdin kuitenkin pari muuta käyttörasvaa käyttää loppuun :).

Tässä oli tämän kertainen postaus!
Tänne ei edelleenkään isompia kuulu. Töissä on artikkelin tiimoilta hommaa piisannut hyvin ja ensi viikolla pääsen taas pienen varmistusjutun tekemään labrankin puolelle :).
Terveys on yrittänyt reistailla edelleen, tällä kertaa vatsakipujen muodossa :/. Oletan sen liittyvän ihan vaan stressiin, kun on ollut töiden lisäksi huolta kissoista, tulevaisuudesta, omasta terveydestä, univeloista, arjen aikataulutuksesta... Pienistä jutuista, joista ei oikeasti kannattaisi murehtia liikaa, mutta silloin kun yksi isompi asia iskee mielen päälle, niin kaikki pienetkin jutut kasvavat suuriksi siinä sivussa, tiedätte varmaan tämän :).
Tuossa suunnittelinkin yksi päivä, että jos pääsiäislomaa sitten pidentäisin vielä parilla lomapäivällä molemmista päistä, niin ehkä onnistuisi paremmin irtaantumaan töistä :). Katsotaan, mihin päädyn!

Vaan mä mietiskelen, jos jotain postausta saisin vielä viikonloppuna rustattua, kun olen yksikseni kattien kanssa, Mr.Insinööri lähti kotonaan taas käymään.
Olisi edelleen odottamassa muun muassa se luomiväripohjustus-vertailu :D. Hieman venähtänyt sekin :p. Noh, en ota enää tästä asiasta stressiä kuitenkaan! Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit