lauantai 20. helmikuuta 2016

Omistamani luomivärien pohjustajat ja niiden vertailu

Kun tuo inspiraatio iski, niin pitäähän sitä totella :D. Nyt siis viimein esittelen mun luomivärien pohjustajat ja miten ne toimivat mun luomilla.
Kuvathan ehdin ottaa jo viime kesä-heinäkuussa eli vähän tämä venähti... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ehkä :D. Ja olin tosiaan alustavasti kuvat muokannut ensin yksitellen, kunnes nyt aloin miettiä, miten tulokset esittelisin. Pahoittelut siis esteettisyyden puutteesta (vaikkei mun kuvat koskaan ole olleetkaan esteettisemmästä päästä :D).
Katsotaan, näkyykö niissä lopputuloskaan sitten kunnolla...

Tässä siis on mun tällä hetkellä omistamani 4 täysikokoista luomivärien pohjustajaa.
* Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Original (UDPP/UDEPP)
* Too Faced Shadow Insurance Anti-crease Eye Shadow Primer
* NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base
* Dior Backstage Eye Prime Longwear & Smoothing Eye Primer

UDPP on jo varmaan nyt kolmatta vuotta menossa (ja tuubi ehtinyt muuttua), vajaa puolet vielä jäjellä ja nyt kuluu entistä hitaammin, kun noita muitakin on käytössä :D. Muut ovat viime vuonna hankittu.

Tässä sitten millaiset annostelusysteemit näissä on. UDPP:hen on tainnut uuteen tuubiin tulla taas tuollainen applikaattori, mikä esim. NARSissa on.
Mielestäni hygieenisin ja helpoin tapa annostella olisi tuo nokka-tuubi. Vähiten pidän tuosta Diorin tavasta :p.

Ja tässä sitten koostumukset. Dior on selvästi kuivin näistä ja siinä itseasiassa tuo väri"pannu" pyörii ja lähtee irti (ja käsittääkseni se on koko höskä vain tuota itse tuotetta)...
Kaikki olen tosiaan itse ostanut. UDPP:n tilasin silloin noin 3v sitten BeautyBaysta ja hinta taisi olla 18-20e (ostin tuplapakkauksen, joka oli vähän halvempi), mutta nyt onneksi sitä saa Sokokselta ostettua/tilattua (hinta 20,90e)! TF ja NARS on diilausostoksia Marisan kautta viime kesältä Tukholman Sephorasta. Muistelen, että nuo oli joitain euroja kalliimpia kuin UDPP. Diorin ostin Stockalta viime vuoden alkupuolella ja se maksoi jotain 35e, joka näin kokeilujen jälkeen harmittaa pirusti...  Noh, ei voi mitään, huteja tulee joskus :).

Ja tässä sitten luomivertailut.
Jokainen meikki on tehty eri päivinä, mutta pyrin tekemään saman meikin jokaiseen, enkä myöskään esim. liikuntaa harrastanut niinä päivinä, että vertailu olisi helpompaa. Ainakin mitä kellonaikoja olin laittanut ylös, niin viikonloppuisin tein nämä.
Olen tosiaan kaikkia verrannut UDPP:hen, koska mielestäni omille luomilleni on parhaiten sopinut se, enkä uskonut voittajaa sille löytyvän :D.
Muut levittyivät oikein kauniisti luomelle, mutta Dior kuivuutensa takia melkein pakkautui ja jämähti yhteen paikkaan. Annostelu oli myös hankalampaa sormella ottaessa. NARSillakin annostelu on hivenen vaikeampaa kuin nokkatuubilla, mutta sitä pystyy säätelemään helposti, kun levittyy hyvin ja applikaattorista voi ottaa sormelle tarvittavan määrän.

Tässä on sitten luomivärit laitettu ja kuvat otettu heti.
Mielestäni huomaa eron jo Diorin ja muiden välillä...
Ajat olivat seuraavat päivä- ja iltakuvien välillä:
* UDPP 10h
* Dior 9h 30min
* Too Faced 8h 40min
* NARS 10h 5min

Ja tässä kuva luomiväreistä illalla ennen poispesua.
Omaan silmään kaikki muut paitsi Dior ovat lähes muuttumattomana pysyneet.
Pikkuisen huomaa, että on yhteen juonteeseen alkaneet muissakin pakkautua, mutta eivät ole yhtä selkeästi kuin Diorissa.
Tosin aloin miettiä, että olisi ehkä pitänyt testata noita myös toiseen silmään, koska mulla on tuo oikea silmä laiskempi vasempaan verrattuna CP-vammani takia ja näin ollen se painuu enemmän kuin vasen.

Näistä kuitenkin tein sen johtopäätöksen, että UDPP on edelleen mulle se ykkönen, mutta ilolla käytän myös NARSia ja TF:ia. Dior ei toimi mulla lähellekään nuiden tasoisesti ja olenkin sitä nyt käyttänyt vain silloin, kun laitan pelkät rajaukset silmiin. Silloin olen selvästi myös huomannut, että pakkautuu päivän mittaan uurteisiin, kun liikkuvalla luomella on vain tuo pohjustaja.
Mulla oli aikanaan myös Avonin pohjustaja, mutta se ei myöskään toiminut ollenkaan mun luomilla. Se alkoi jo pakkautua hieman ennen kuin sain edes luomivärejä levitettyä :D. Sehän kuivui mulla sitten täysin, kun purkki tippui ja kansi meni rikki, niin en saanut käytettyä lähellekään loppuun.
Kaapista mulla löytyy näytteet vielä Urban Decayn muista pohjustajista (Sin, Eden, Anti-age), kun ne tulivat Naked3-paletin mukana. Original-näytteen annoin työkaverille.
Ne pitäisi vielä testata, mutta en ehtinyt tähän postaukseen niitä laittaa ja en toisaalta vielä halua alkaa niitä aukomaan, etteivät kuivu :).

No niin, sainpas tämänkin viimein tehtyä :D.
Jatkan varmasti vertailuja tulevaisuudessa ja ostan kokeiluun muitakin pohjustajia, eihän sitä tiedä, jos tuo UDPP lakkaa toimimasta joskus :D.
Onkos teillä vinkata muita pohjustajia kokeiluun (jotka on UDPP:hen verrattavissa)?
Oon kuullut Guerlainin ja Lumenen pohjustajista ja olikohan jossain blogissa YSL:ää kehuttu ja sitten oli joku melko halpa merkkikin, jota on blogeissa kehuttu... Olisihan tuossakin seuraavia testi-kohteita :D.
Mutta palaillaan taas loppuneiden pariin piakkoin!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. UDPP on mulle ehdottomasti paras, mutta tuo uusi pakkaus ei houkuta ja kohta pitäisi ostaa uusi vanhan tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin nyrpistelin nenääni, kun huomasin tuon uuden pakkauksen :).
   Vaan kyllä mä tulen sen sitten aikanaan kestämään, kun pitää uusi hommata, mutta tuo nykyinen tulee vielä riittämään pitkälle :D.
   Tosin pitäisi varmaan alkaa käyttämään aktiivisemmin tuo pois, kun ehkä nyt alkaa teho vähän hiipua, kun 3v jo ollut...

   Poista
 2. Mulla on käytössä nyxin pohjustaja joka on kyllä ihan ok, mutta kuluu tuskaisen hitaasti kun haluaisin jo siirtyä UDPP:n testaukseen :D oletko testannut nyxin meikkejä? Suosittelen kyllä kovasti! Erityisesti wonder stick on ihan super varsinkin aamuisin ja näin vähän aloittelevalle kasvojen "muotoilijalle" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä Nyxin meikkejä ostanut/tilannut kokeiluun, mutta olen niitä paljon katsellut kyllä ja lukenut hyvää!
   Ovat siis kasvavalla "tahtoo kokeilla"-listallani, kunhan nyt saisi vaihteeksi tämän ostos-lamaannuksen pois päältä :D.
   Eilen laittelin toivelistaan Sokoksen nettikaupassa kosmetiikkaa, mutta ei tullut yhtään sellainen olo, että haluaisin just nyt laittaa jo tilauksen menemään :o.
   Tässä kuussa mulla on mennyt kosmetiikkaan vain maaliskuun Livboxin veloitus!!
   Osittain varmaan haluja on hillinnyt eläinlääkäri-käynnit ja mietinnässä on, jos ensi kuussa viimein kävisin silmälasit uusimassa, kun nykyiset ovat vuodesta 2011 asti olleet...

   Poista
 3. Oho, siulla ei Avonin toiminut :D Itselläni on rasvoittuvat luomet ja ihme kyllä, miulla se on toiminut sen ajan, mitä luomiväriä on ollut.

  W7 on luomivärinpohjustajia, ainakin se valkoinen jos tykkää käyttää kirkkaita värejä, niin se on hyvä siihen tarkoitukseen! Se on samanlaisessa pakkauksessa kuin esim. se Avonin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei vaan Avon pelittänyt mulla :(.
   Oon muistaakseni jostain blogista lukenu, että jollakulla ei UDPP pelittänyt, mutta Avonin pohjustaja toimi loistavasti :D.
   Niin se vaan on jokaisella yksilöllistä mikä toimii ja mikä ei :). Pääasia, että löytyy itselle se parhain yhdistelmä ^_^.

   Ai niin, tuo W7 mulla taisikin olla mielessä, mutta unohdin! Pitää sekin laittaa testilistalle joskus ^_^.

   Poista

Suositut tekstit