tiistai 2. helmikuuta 2016

Helmikuun kristallipallo-katsaus

Niinpä siinä alkaa näköjään käydä, että univelat pääsee niskan päälle ja alan ihan tosissaan sekoilla... Eipäs mulla tänään ollutkaan hierontaa, vaan se on vasta huomenna :p. Onneksi olin työkalenteriinkin merkinnyt sen muistiin, niin en turhaan lähtenyt paikan päälle :D. Noh, päästiinpä käymään ruokaostoksilla töiden jälkeen :).
Niin ja sain soiton eläinlääkäriltä Siirin verikokeista; ne olivat oikein hyvät ^_^. Maksa-arvo oli ihan hivenen koholla, mutta ei sekään hälyyttävästi. Syksyllä sitten seuraava kontrolli, toki ellei sitten aiemmin tule jotain häikkää.

Mutta sain kuitenkin kuvattua nyt helmikuussa toivottavasti loppuvia tuotteita, niin käydään ne läpi ja aletaan sitten odottamaan ensimmäisiä tyhjiä purkkeja!
Yllätyin positiivisesti määrästä, tosin täytyy ottaa huomioon, että nyt on vuoden lyhyin kuukausi...

Noh, hiustuotteita pengoin näinkin monta kaapista.
Varmoja näistä ovat Oriflamen hoitoaine, Osis+-minihiuslakka (molemmissa ehkä pariin kertaan tavaraa) ja Dove-minishampoo.
Avonin päänahan hoito saattaa myös loppua melko varmasti, jos vaan muistan jokaisen hiustenpesukerran jälkeen laittaa (toistaiseksi olen aika hyvin muistanut).
Hilseshampoot ja kuivashampoo ovat melko täysiä, joten ne ovat epävarmoja. Oon huomannut, että mulla menee nyt vähemmän kuivista, hiukset eivät ole ehkä niin likaiset pesupäivänä, niin en ole sitten lisännyt sitäkään :). Näitä käytän nyt pääasiassa, ellei sitten yhtäkkiä tule taas ne -30C pakkaset takaisin...

Kasvojuttujakin löysin muutaman tehokäyttöön ja osa onkin jo viime kuulta tuttuja.
Pinkki Yves, Favora-vesi, Guerlain miniöljy ja Anew-miniyövoide loppuu nyt varmasti.
Lumenen ja Philosophyn seerumit loppuvat ehkä myös, otan ehkä Lumenen tehokäyttöön myös iltaisin, kun Guerlain loppuu.
Anew-minipäivävoide on yllättävän tuhtia kamaa ja Fake Up-peiteaine on jäätävän riittoisa, vaikka on mini. Yritän parhaani kuitenkin, ellei tosiaan ne pakkaset iske :).
Yllätyksenä tuli itselleni tuo Yvesin huulivoide!! Mä oikeasti luulen, että se saattaa jopa loppua tässä kuussa!! Ei kyllä haittaisi, huulirasvoja kyllä riittää jemmoissa :D.

Viimeisenä sitten kroppatuotteet.
Näistä kroppakuorinnat (Palmolive-mini ja Milk&Honey) loppuvat varmasti tuttuun tapaan ja lisäksi uskon Naturals-voiteen loppuvan (on puolillaan). Sitä pitää ehkä jalkapohjillekin samalla käyttää, kun nyt oon laittanut ihan jalkavoidetta ja tuota Born to Bio-miniöljysuihketta.
Öjysuihkeen ja vartalosuihkeen toivon loppuvan (ovat vajaa puolillaan), mutta saattavat jäädä toiveeksi. Käsivoide ja palasaippua ovat ehkä siinä rajalla... Pitäisiköhän käsivoide ottaa myös töihin mukaan tehokäyttöön, vaikka siellä on oma vähissä oleva rasvansa :D... Ehkä yritän käyttää molemmat kuitenkin tahoillaan loppuun :).

Tältä näyttäisi siis tämän kuun tehokäyttö-tuotteet :). Lisäksi yritän näytteitä saada käytettyä pois, mutta jospa ei nyt kuitenkaan näiden tuotteiden kustannuksella :). Ensin yritän nämä saada käytettyä ja sitten voin ottaa näytteitä :).
Ei näistäkään loppujen lopuksi mitään huimaa määrää tule; 11 täysikokoista ja 12 minikokoista purnukkaa lähden yrittämään, joista kaikkiaan 12kpl on suht varmoja loppujia :).
Wish me Luck!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa tuo avonin päänahan hoito- miten se toimii? Löytyyks se vielä esitteestä? Mulla on erittäin kuiva ja kutittava päänahka tällä hetkellä. Ostin jonkun semmosen pienen purkillisen LV hoitava päänahka seerumi tänään minkä aion kokeilla mutta avonin jututhan kiinnostaa enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan hiusten pesun jälkeen laitettava hiuspohjan happihoito"geeli" (ei voi sanoa vedeksi, kun ei ole niin juoksevaa :)). Ite oon vaan pyörittelemällä sivellyt pienin erin päänahkaan ja sitten sormilla vielä hieronut :).
   Tuota ei oo enää pitkään aikaan ollu myynnissä Avonilla :(. Se oli ensin sellaisessa vaahtopullossa (niin kuin kasvopesu-vaahdot) myynnissä 2-3v ja sitten muuttui tuohon nokalliseen pulloon ehkä 1-2v ja sitten se häipyi :(.
   Tykkäsin itse ehkä enemmän siitä vanhasta pullosta, silloin tuntui oikeasti, että hiuspohja sai ilmaa laiton jälkeen (en tiedä, oliko sillä vaahdon olomuodolla jotain tekemistä, nostiko se sitten hiuksia irti :D), mutta kyllä tuokin on rauhoittanut omaa päänahan kutinaa :).

   Poista

Suositut tekstit