torstai 14. huhtikuuta 2016

Hullari-ostokset

Heipsböö!
Viimein sain tämän työpöydän raivattua tulleista purkeista ja laitettua ne listoihin :D. Muutenkin taas illat menneet niin nopeaa ja pitihän mun piipahtaa hieronnan jälkeen illalla vielä tänään aukaistussa Kauppakeskus Valkeassa :D.
Vielä en sen kummemmin käynyt liikkeissä, vaan lähinnä fiilistelin, mitä löytyy mistäkin. Noh, Sokoksella piti käydä kosmetiikka-puolella todistamassa omin silmin, että kyllä, Urban Decay ja Nyx ovat kuin ovatkin tulleet myös tänne peräpohjolaan myyntiin <3 <3. En malta odottaa, että pääsen kunnolla peustaamaan niitä hyllyjä, vielä kun mulla on pari pientä S-ryhmän lahjakorttiakin odottanut tätä, että Sokos tulee viimein takaisin tänne :D. Tiedän siis niiden tuhlauskohteen :p.
Muutenkin paikka näytti oikein kivalta ja innolla odotan, että pääsen kahviloita ja ruokapaikkojakin testaamaan ^_^.

Mutta nyt voisin palata viime viikkoon sen verran, että esittelen mun Hullujen Päivien kosmetiikka-saaliin!
Keskiviikkona lähti nämä kaksi Guerlain-tuotetta mukaan: Ombre Éclat Eye Primer silmämeikinpohjustaja sekä Terracotta Joli teint Natural Healthy Glow Powder Duo aurinkopuuteri sävyssä 00 Light.
Pohjustajaa olen kerran ehtinyt testata ja lupaavalta vaikutti, mutta pitää tehdä taas UDPP:n kanssa vertailu jossain vaiheessa :).
Aurinkopuuteria oon käyttänyt jo muutamaan otteeseen, mutta tuo Light olikin mulle turhan vaalea, melkein pystyisin käyttämään normaalina puuterina koko kasvoille, eikä olisi yhtään liian tumma :D. Nooh, eipähän pääse övereitä tekemään ja voi huolettomasti käyttää :D. Kuluu varmaan supernopeasti mun muihin aurinkopuutereihin verrattuna!

Muistaakseni perjantaina lähti sitten tämä kaksikko mukaan:
Balmi Super Cube Lip Balm, Roseberry huulirasva ja 500ml L'Occitane Verveine Shower Gel suihkugeeli.
En vaan voinut tuota suihkaria vastustaa, vaikka hetken pyörittelin kädessä :D. Saatan ehkä käsisaippuana tuon käyttää tarvittaessa, ainakin ehkä osittain...

Ja joo, huulirasvoja kyllä löytyy, vaan en sitten pystynyt tätä ruusukultaista pakettiakaan vastustamaan :p.
Tuo rasvan muotoilukin on aivan huippu, tosi helppoa sipaista huulille!

Ja sunnuntaina sitten lähti mukaan vielä tämä kaksikko eli Tigi Bead Head Oh Bee Hive! Matte Dry Shampoo kuivashampoo tuplapakkaus. Vähän riskillä nyt menin, kun ei ole aavistustakaan, miten tämä toimii... Toivotaan, että olisi hyvää tavaraa!



Siinäpä ne oli! Ainoastaan 6 tuotetta!
Aika hyvin maltettu... Enimmäkseen ostin jälleen Herkun puolelta syötävää ja herkkuja :p. Sitten muita, jotka tarttui mukaan oli elokuvaliput, taitettava leikkuulauta, Balmuirin metallinen pilarikynttilä ja Iittala Satumetsä-muki (0.4l). Olen tuota mukia himoinnu vuosia ja harmittelin tosi paljon, kun lopettivat sarjan teon, vaan nyt se on ilmeisesti tullut vähäksi aikaa takaisin myyntiin :). Huippua!
Eli kyllä tuonne sai siis rahaa menemään taas, onneksi ei ole kuin 2 kertaa vuodessa (ja noh, täällä ei ole enää kuin kerran tämän jälkeen) :D...
Saa nähdä, miten överiksi alkaa mennä sitten Sokoksen 3+1-päivät :D.
Noh, mutta seuraavaksi pitäisi vielä lisää diilaustuotteita esitellä ja tänään tuli Avoninkin tilaus... Plussa-postaukset eivät todellakaan siis lopu :p.
Miumoi <3

14 kommenttia:

  1. Haa, ostit sitten saman Balmin minkä mä tilasin jostain taannoin =D Mä en oo vielä aukassu sitä (vaikka mieli tekis nuuhkutella), yritän olla kovana itselleni ja käyttää vanhempia huulirasvoja pois alta. Siinä kun on omat riskinsä kun jonku menee aukaisemaan... ;)

    Mä oon kans täpinöissäni Sokoksen paluusta, saas vaan nähdä milloin sinne uskaltautuu, luulenpa ryysiksen olevan melkoinen näin alussa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, tuli heti se sun tekemä postaus mieleen kun näin tuon Balmin :D.
      Mä otin tuon käyttöön xD. Käytän vuorotellen Nivean mustikka-huulivoin kanssa, niin eiköhän nuo vanhemmatkin rasvat kulu, iso kolo on jo tohon Niveaan tullut :D.

      Yllättävän hyvin tuolla pystyi jo kävelemään puoli 7 aikaan illalla eli jos uskaltaudut menemään, niin käy iltapuolella :).
      Oli siellä toki enemmän porukkaa kuin edes kuvittelin olevan siihen aikaan, mutta siellä oli vielä ohjelmaa ja arvontojakin :).
      Jos suosiolla jätät avajaistarjoukset väliin, niin uskon, että maanantaina voi olla jo huomattavasti rauhallisempaa ilta-aikaan :).

      Poista
    2. Mulla on samainen Nivea yökäytössä =D Se alkaa kohta loppua, jipii! Oon ottanu sen käyttöön ajat sitten, mutta välillä oli pitkä tauko jonka jälkeen älysin siirtää sen yöpöydälle. Pikkasen jo kyllästyttää joten hyvä kun loppuu pian.

      Mä ku olin ajatellut jotta tarvii varmaan odottaa about kuukausi ennen kuin 'uskaltautuu' sinne Valkeaan... Vaan hyvä kuulla ettei siellä ihan mahdottomasti ollu väkeä, pitääpä alkaa puhua miehelle siihen malliin josko joku ilta piipahdettais katsomassa mitä siellä näkyy =)

      Poista
    3. Mulla on yökäytössä ollut jo muutamia vuosia Oriflamen Tender Care :D. Ensin oli originaali-vaaleanpunainen purkki ja nyt ollut sitten aikoinaan kultaisessa purkissa myyty versio. Tuon jälkeen pääsen käyttämään makuversioita, joita odottaa nyt se 8 erilaista tällä hetkellä... :'D.

      Ja mullahan on tuosta Niveasta vielä toinen mustikka-versio, kun tuo käytössä oleva on Livboxista ja odottava on saatu helmikuussa Katrilta (esittelinkin sen ystis-lahjan täällä) :D. Ja sitten odottaisi Livboxista tullut kookos-versiokin... Ja miljoona muuta rasvaa xD.
      Huomasin tosin tänään töissä, että siellä oleva rasva on loppupuolella, ehkäpä ensi kuussa saa sen käytettyä \o/.

      Joo, mun mielestä se väkimäärä ei kyllä ollut mikään aivan älytön!! Uskoisin kyllä, että kun nuo avajaistarjoukset ym. ohjelma on ensi viikolla pois tuolta, niin rauhoittuu varmasti jo tosi paljon!
      Katutasossa sitä populaa oli, mutta ylemmissä kerroksissa oli kyllä oikein kiva käveleskellä!
      4 aikaan en välttämättä suosittele menemään vielä vähään aikaan, mutta uskon, että 6-7 aikaan on varmasti pahimmat ruuhkat menny :).

      Poista
  2. Itsehän tein juuri tilauksen Avonille ja eksyinpä tilaamaan Yvesin uutuuksiakin :D Saa nähdä, minkälainen on YR:n Verbena.

    Joensuuhun tulee huomenna NYX, toivottavasti ensi viikolla on jotain jäljellä, että pääsee katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Yvesillekin on tullut tuota Verbenaa :D :D ?!
      Mä en oo kyllä hetkeen Yvesille tehny tilausta, pitäisi kyllä tehdä jossain vaiheessa, kun saisi inspiraation :).
      Avonilta tulen tekemään todennäköisesti tilauksia nykyään vain joka toinen jakso, kun ei ole oikein muilta tullut tilattavaa, eikä itsellekään enää joka jakso jaksa paria tuotetta tilata ja postareita maksaa :).

      Mahtavaa, että teillekin tulee Nyx myyntiin ^_^.
      Meillä näytti kyllä olevan ihan kivasti Nyxiä jäljellä, mutta pitää tosiaan avajaisruuhkan jälkeen käydä rauhassa hipelöimässä :). Irtopuuterin voisin ainakin ostaa kokeiluun.

      Poista
    2. Mä kans ihmettelin, että mikä Verbena, just kun tilasin Yvekseltä ja en kyllä tuommosta silloin huomannu. Vaan näyttääpä siellä olevan, voi peeveli, pitääkö tuo tehdä uusintatilaus...

      Poista
    3. Hihih :D.
      Minäpä sitten odottelen sun postausta aiheesta :D.

      Poista
    4. Anteeksi... :D
      Oli siellä uusia suihkugeelejäkin + samaa tuoksua vartalovoiteita. Itse huomasin sen Verbenan, kun oli tullut koodi sähköpostiin, millä sen sai ilmaiseksi.

      Poista
    5. Se on kyllä mahtava tämä blogi-maailma, kun aina löytyy jostain lisää houkutuksia :D.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos :). Kyllä nuokin taas pääsi ilahduttamaan oikein mukavasti ^_^.

      Poista
  4. Sokoksen meikkiosasto oli tosi tyylikäs, joten eipä enää niin harmita Stockan lähtö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, ootko sinäki Oulusta?? :o
      Miten mulla on tämä menny täysin ohi vai onko mulla jo täysin joku varhaisdementia... :D!
      Ja huomasinpa, ettei sun blogi ollutkaan mun lukuluettelossa, vaikka oon luullu, että se löytyy sieltä... Noh, sama pää kesät talvet, niin mitäpä voi odottaa :D. Nyt on blogisi lisätty sinnekin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D.

      Ja kyllä, itsekin viehätyin tosi paljon kosmetiikka-puoleen, joten enää sen suhteen ei Stockan lähtö tosiaan harmita :).
      Vielä pitää käydä Herkun puoli katsastamassa, mutta työkaverilta kuuleman mukaan vaikuttaa sekin oikein kivalta :).

      Poista

Suositut tekstit