maanantai 4. huhtikuuta 2016

Mitäs sitä tässä kuussa loppuis?

No niin, nyt voisi tässä The Walking Deadin finaalijaksoa odotellessa katsella taas kristallipalloa kohti ja pohtia, mitä tulevan kuun aikana voisi loppua varastoista :).
Täytyy kyllä sanoa, että hitusen petyin viikonloppuna, kun purkkeja etsin kuvattavaksi, ei ollut kyllä mikään mairitteleva määrä ja osa taitaa kuitenkin olla sellaisia, etteivät pääse tässä kuussa loppumaan... Noh, katsotaanpa!

Hiusmömmöjä löysin huikeat 4kpl...
Kuivis loppuu, jos jatkan käyttöä samaan tapaan kuin tähänkin asti.
Öljyhoitoa on yhteen käyttöön eli jos päästään käymään mun äitin luona saunomassa (tykkään saunassa käydessä käyttää vain nuita), niin purkki kokee loppunsa :).
Mini-shampoo loppuu kyllä aika varmasti. mutta suihke menee rajoille...
Lisäksi hoksasin eilen yhden shampoon, joka voisi EHKÄ loppua, mutta katsotaan, onnistunko siinä tuon minin lisäksi.

Vartalotuotteita löytyi peräti 5kpl...
Suihke on tuossa kuvassa etiketin alareunaan, mutta oon jo ehtinyt 2-3mm sen alle sitä suihkimaan, toivossa on hyvä siis elää!!
Jalkavoide loppuu seuraavan suihkukerran jälkeen ja miniöljyä käytän sen kanssa, mutta sekin taitaa mennä rajoille, ehtiikö loppua.
Roll-on dödö loppuu hyvin suurella todennäköisyydellä, mutta BB-kroppa voide on taas vähän sellainen, josta en mene vannomaan, koska olen käyttänyt sitä vain sääriin eli pikkuiset läntit kuluu vain kerrallaan... Käytön aloitin elokuussa meidän häämatkalla eli hitaasti tuolla säärikäytöllä kuluu :D. Mutta yrittänyttä ei laiteta!!

Tähän oli tarkoitus laittaa vain käsijutut, mutta vahigossa tuli tuo kroppakuorinta tähän :D. Se onkin muuten jo loppunut!
Nestemäinen käsisaippua loppuu hyvin todennäköisesti, varsinkin, kun Mr.Insinööri on pienessä flunssassa nyt... Palasaippua loppuu EHKÄ, hyvin pieneksi ainakin yritän sen saada :D.
Käsivoidetta kuluu nyt selvästi paljon vähemmän ilmojen lämmettyä, mutta uskoisin saavani tuon kulutettua, kun alle puolet on jäljellä.

Sitten naamajutut, taas huikeat 4kpl sain riivittyä kasaan...
Tuo ripsari vaan edelleen täällä hengailee, vielä en oo viitsinyt heivata pois, kun väriä irtoaa... Katsotaan, muuttuuko tilanne kuukauden sisään.
Sensai-hoitovesi on yllättävän riittoisa, tosin en käytä sitä kuin iltaisin 6-8 tippaa, koska aamukäytössä on TBS:n vastaava ja tuo Sensai sopii paremmin iltaan paremman kosteuttavuutensa takia. Vaan katsotaan, alanko holvaamaan tuota, että saan täysikokoisen putelin käyttöön... Todennäköisesti tämän kanssa en halua alkaa tuhlailemaan, koska on sen verran hintavaa ainetta :D.
Silmänympärysvoide tulee loppumaan, käytän loput vaikka kasvoille, jos sattuu jäämään :p. Haluan vaihtaa jo seuraavan tuubin ja pelottaa, että kohta sieltä Livboxista kuitenkin tulee joku täysikokoinen tapaus jälleen :D.
Silmämeikinpoistoaine loppuu, jos meikkailen ahkerasti, riittoisa tapaus kyllä tuokin on ollut toisaalta...
Sain lisäksi jo 1.päivä ensimmäisen tuotteen loppumaan, joten sitä ei ole kuvissa :).

Näiden lisäksi pyrin taas näytteitäkin vähentelemään parhaani mukaan :).
Eli nyt lähden kokeilemaan 12 täysikokoisen ja 4 minikokoisen käyttämistä, lisäksi 2 siis on jo loppunut. Epäilen kyllä tämän perusteella, että plussa-kuukausi tulee ihan varmasti, kun nyt on jo plussaa melko paljon tullut, enkä ole vielä Avonin tilausta tehnyt ja Hulluilla Päivillä tai Sokoksen avajaisissa käynyt :D. Niin ja Livboxikaan ei ole vielä tullut!
Tosin mitäpä voi taas olettaa, kun takana 2 miinus-kuukautta... Noh, en luovuta, kyllä tämä tästä :D.
Palaillaan seuraavaksi asiaan vaikka sen mun Sokos-3+1-päivien tilauksen kanssa :).
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. No, onhan nuita nyt kumminnii useampi pullo :D LivBoxi tulee luultavasti loppuviikosta, jos huomenna lähtevät matkaan (toivottavasti olisi jotain kivaa ja järkevää, ne paljastukset hieman on pelottanu).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan tuo parempi kuin ei mitään :D. Vaan oishan se ollut huippua, jos olisin jälleen päässyt miinuksille ;).

      Aaa, no sitten saattaa Livbox olla noudettavissa jo viimeistään torstaina smart-postista, hyvällä säkällä ehkä keskiviikko-iltana :D.
      Mä en ookkaan muistanu niitä paljastuksia lukea! Voisipa melkein käydä lukaisemassa blogia :D.

      Poista
  2. Tosi hyvin purkkeja kasassa! Tuo silmämeikin puhdistusaine on minun aivan lemppari, ei kuitenkaan aina raski ostaa ilman hyvää tarjousta, koska mulla näyttää normi pullo 125ml loppuvan melkein kuukaudessa.. Lapun pitää olla märkä :D Sokoksen avajaisia pelkään kans, eli pitänee tulevan häämatkan (ja Sephoran takia) kiertää kaukaa xD veikkaan, että jokunen Benefitin tuote lähtee mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toki voisi nuita purkkeja olla muuan enemmänkin ;D. Vaan onhan tuo parempi kuin nolla ^_^.

      Ohoh, sullahan sitten menee tuota putsaria :D. Mullakin yleensä melko märkä on lappu, mutta se on 1/3 kokonaisesta lapusta :D.
      Putsaan ensin naaman 2-vaiheisesti ja mitä tuosta jää rippeitä silmiin, niin loput putsaan silmämeikki-putsarilla :D.

      Ooo, milloin on häämatka?? Onnea paljon ^_^.
      Ja Sephoraan kyllä kannattaa säästää rahaa (Sokokselle kyllä ehtii) :D.
      Voin suositella ainakin omalta osalta Rockateur-poskipunaa :D

      Poista
  3. Joo, vanulappu ei saa olla kuiva :D siksi valitsenkin useimmiten sen Garnierin version :D mulla on tapana putsata eka silmät ja sitten jatkaa kasvojen puhdistamista muilla tuotteilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän ihme tässä kommentoinnissa mättää.. Äsken jo olin julkaissut toisen kommentin kun edelliset eivät onnistuneet ja nyt sitä ei enää näy. Edellinen kommenttiin piti jättää puoliväliin kun pidemmälle ei antanut kirjoittaa :( jospa noin viides kerta toden sanoisi..

      Häämatkaa odotellaan aivan valtavalla innolla ja vielä pitäis reilu kaks viikkoa jaksaa, huh! Pääsen matkan varrella koluamaan Amsterdamin, Bangkokin ja Pariisin kentät ja oon todellakin tutkinut shoppailumahdollisuudet xD Bangkokissa sitten sephoralle! Toivottavasti jostain löytyisi TooFacedin tuotteita myös! Benefitiltä himoitsen kesäkokoelman korostustuotteita ja Roller Lash ripsiväriä. Saapa nähdä mitä tarttuu mukaan :)

      Poista
    2. No tuossa tapauksessa kyllä ymmärtää litimärän vanulapun, jos puhdistat ensin silmämeikin ^_^.

      Poista
  4. Kommentointi tökkii kyllä pahemman kerran, on jo varmaan kolmas kerta kun yritän kirjoittaa..

    Meillä odottais häämatka noin kahden viikon päässä ja en kyllä sitten millään enää jaksaisi odottaa :D matkan varrella on Amsterdamin, Bangkokin ja Pariisin kentät ja arvaa vain onko niiden shoppailutarjonta jo ehditty katsoa läpi :D Bangkokissa on sitten myös se Sephora! Toivottavasti jossain olis myynnissä TooFacedia kun nuo sinun esittelemät tuotteet on niiiin herkun näköisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kommentti oli joutunut roskaposti-puolelle :O !!!
      Mitähän tuo Blogger on taas temppuillu >:(

      Oiii, ei oo enää pitkä odotus häämatkaan!!
      Kuulostaa kyllä sulla olevan huiput mahdollisuudet kosmetiikan ostamiseen :D.
      Toivottavasti löytyy myös Too Facedia, niillä on kyllä niin ylisuloisia tuotteita <3.

      Poista

Suositut tekstit