keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Eilisen pienet ostokset ja meikki

Heipsböö!
Eipä jatketakaan vielä loppuneista, sillä aattelin sittenkin esitellä eilisen aamun/aamupäivän pikkuostokset, jotka tein, kun oli treffit rakkaan R:n kanssa ja sain jopa toimia pienenä kosmetiikka-neuvonantajana :D. Täytyy toivoa, että tuotteet toimii, eikä R hauku mua lyttyyn :'D. Vaikka tietystihän kosmetiikka toimii täysin yksilöllisesti ja se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella :).
Mutta itsellenikin tosiaan lähti taas pari pientä juttua kassan kautta kotiin...

Urban Decay-pisteellä taas hurahdin... Mutta tuota itse-täytettävää luomiväripalettia olen jo hetken miettinyt, että saisin siihen omistamani mono-luomivärinapit näppärästi yhteen.
Lisäksi mukaan tarttui 24/7 Glide-on Eye Pencil rajauskynä sävyssä Abyss, joka vähän korvaa kuivunutta tummansinistä rajausta nyt. Ei tuo ihan niin tumma ole, joten pitää mun varmaan kotiuttaa vielä Sabbath-sävy jossain vaiheessa, joka tuntui nyt liian tummalta... Ehkä noista kahdesta saan sitten kivan ja sopivan yhdistelmän tummansinisten luomivärien kanssa :).

Mutta tämä paletti oli kyllä todella kiva ja tykkään ihan mielettömästi tuosta ulkonäöstä! Todella kaunis ^_^.

Sain siihen siis laitettua nyt nuo mun 3 omistamaani sävyä eli monoista tulikin trio ;).
Yksi paikka olisi vielä tyhjänä, mutten vielä keksinyt millä sävyllä sen täyttäisin... Noh, mietiskellään rauhassa, mihinpä tässä valmiissa maailmassa kiire on :D.

Käytiin myös The Body Shopissa, josta en itse ostanut tällä kertaa mitään, mutta R:n piti pari juttua sieltä saada.
Sain kuitenkin yllättäen parit näytteet (olikohan ensi viikolla) tulevista kasvonaamioista! Todella ystävällistä oli myyjältä antaa minullekin nuo näytteet, vaikken niitä odottanut saavani, kun en ostanut mitään! Isot ruusut siis Valkean TBS:n myyjälle hyvästä palvelusta ^_^.

Ja jälleen eilen innostuin tekemään meikkiä silmiin, niin taas tähän loppuun yhteenvetoa siitä:
Rajaukset:
* Sisänurkka: Avon Glimmerstick Waterproof Eye Liner, Pearly
* Ulkonurkka: Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil, Ether
Voidemaiset:
* Kulmaluut: Avon Color Trend Eyeshadow Pencil Non-retractable, Peach Nectar
* Sisänurkka: Seppälä The Brilliant Highlighting Eyeshadow Pen, 772 Light Gold
* Ulkonurkka: Seppälä The Brilliant Highlighting Eyeshadow Pen, 925 Light Lilac
Luomivärit:
* Kulmaluut: Yves Rocher Luminelle Mono Eyeshadow, Beige Nacré
* Sisänurkka: NARS Dual-Intesity Mono Eyeshadow, Callisto
* Ulkonurkka: Oriflame Giordani Gold Venetian Affair Marbleised Eye Shadow, Starry Nights

Ja tässä lopputulosta!
Vähän hempeämpi, mutta edelleen runsaasti sitä tuttua hohtavuutta ja metallisuutta, mitä rakastan luomiväreissä yli kaiken <3. Ja hitsi, että mä tykkään tuosta NARSin luomarista, niin ihanan metallinen, varmaan kostealla siveltimellä tulisi vieläkin intensiivisempi sävy, mutta kuva ei todellakaan tuo esiin sitä todellista ihanuutta!

Mä suunnittelin tänään järjesteleväni vaatehuonetta ja meneväni jumppaan, vaan mitä olenkaan tehnyt:
syöpötellyt kana-caesar-salaatilla, hedelmäsalaatilla ja tiramisulla, jotka ostin eilen Sokos Herkusta ja täydentänyt toivomuslistaa BeautyBay:ssa xD.
Joooo, ei ole enää kosmetiikka-koomasta tietoakaan :p.

Tosin päivä meni hieman pilalle, kun aamulla postin mukana tuli lasku yliopistolta.... Joku Kesä-Uuno oli sitten mun palkan laskenut täysin päin p*rsettä ja mulle oli aivan liikaa maksettu lomarahaa >:(. Tuota mä ihmettelinkin palkkapäivänä, kun oli tullut niin paljon rahaa, mutta kun katsoin palkkakuitin, niin katoin vaan, että okei lomarahat oli tullut palkan lisäksi.
Ei mulla ole koskaan ollut noiden lomarahojen kanssa mitään tietoa, minkä verran sitä tulee milloinkin, varsinkin, kun oon välillä apurahalla ja välillä palkalla, enkä osaa aatella sitä ollenkaan sellaisena "oikeutena", minä hyvin monet muut tuntuvat sitä pitävän.
En siis taaskaan osannut odottaa koko lomarahaa tulevan, eikä se mulle ole todellakaan mikään itsestään selvyys :D. Viime kesänäkin mä säikähdin, kun oli yhtäkkiä tullut rahaa tilille, että mitä hemmettiä tämä homma on :D.

Mutta joo, onneksi olin säästötilille siirtänyt kaikki "ylimääräiset" (samaan syssyyn oli tullut kesäajan 3kk apurahat), niin en ole vielä ehtinyt humputella kaikkia kosmetiikkaan :p.
Vaan kyllä tuo aika reippaasti ottaa päähän, kun ei mistään pienestä summasta ole kyse (lisäksi maksuaikaa tuohon on jäänyt huikeat 4 päivää...) ja miten ei ole sillä Kesä-Uunolla jo hälytyskellot soineet päässä, että meniköhän nyt homma oikein...
Noh, pitää ensi vuonna olla tarkkana (jos taaskaan muistan...), kun tulee viimeinen palkkapätkä, että jos jälleen tulee yhtä outo summa tilille, niin soittaa ja kysyä heti asiasta.

Tällaista siis tänne tällä erää :p. Jospa huomenna saan sitten loppuneiden kanssa jatkettua juttua :D.
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Oi joi! Kasvonaamiot näyttää kivoilta, muutenkin TBS:n kasvonaamiot on jääneet vähälle huomiolle vaikka niitä valikoimassa on.

    Mie tein ale-tilauksen Sokokselle ja ostin vain MUSin luomivärejä, kun halusin sen täyttöpaletin (sitä ei taideta erikseen missään myydä, mutta arvo oli kuitenkin pelkästään sille 33 €.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkään en oo kasvonaamioita vielä TBS:ltä kokeillu, kaikkea muuta kyllä :D.

      Oi hitsi, mä oon monesti nuita MUSin luomareita kuolannu, mutta vielä en oo repsahtanut, haluisin kyllä niitäkin ostaa kokeiluun jossain vaiheessa. Työkaveri on kehunut niitä tosi hyviksi!

      Poista
  2. UD:n paketti on tosi makeen näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D.
      Joo, tuo paletti on kyllä tosi sievä (ja luomivärit tietty aivan ihania ;D).

      Poista
  3. Palkkojen laskemisessa pitäs olla kyllä tarkempi ja niiden mokahan se on joten saat varmasti maksuaikaa sovittaessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tuo oman stressinsä tuo asioihin :/.
      Maksoin jo pois tuon, mutta todella paljon ikävämpi yllätys olisi tuo ollut, jos me oltaisiin oltu jossain reissussa!!

      Poista
  4. Tosi nätti meikki, ihana!! :) Ja tuo Nars ON aivan upea livenä! ;) Oooh, uusia naamioita TBS:ltä, kivaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, upeilla luomiväreillä saa kyllä aikaan vaikka mitä kivaa ^_^.
      Saa kyllä nähdä, millaisia nuo naamiot on :D.

      Poista

Suositut tekstit