torstai 26. huhtikuuta 2018

Käsisaippuaa, päivitys Glamcor-peilipostaukseen ja tunnustuksia

Heissan!
Nyt olisi seuraavana vuorossa, jälleen totuttuun tapaan, parit käsisaippuat!
Mennään pidemmittä puheitta asiaan!

Päätin laittaa tämän 40g minikokoisen JOIK Rose & Red Clay Handmade Soap palasaippuan nyt jämäpussiin, kun tämä olisi ennemmin tai myöhemmin livennyt meidän lavuaarin rikkinäisen vesi"sihdin" (se mihin tulppa tulee, you know...) läpi. Tämähän pajastui JOIKin joulukalenterista.
Muahan hieman epäilytti tämä, koska ruusu. Kyllähän tämä alussa tuoksui selkeästi ruusulle, mutta aika nopeasti se kuitenkin laimeni (tai nenä tottui). Ei se kuitenkaan paha ollut!
Pesutehot oli mielestäni hyvät, ihan niin kuin muissakin palasaippuoissa. Ei ehkä samalla lailla kuivattanut käsiä kuin meinaa esim. teollisemmat palat tehdä, siitä plussa! Ja olihan tuo ulkonäöllisesti kaunis :).
Tuoksun takia en siis tätä versiota ehkä ostaisi, mutta ehdottomasti voisin jotain muuta kokeilla :).

Päätin ottaa seuraavaksi käyttöön vielä toisenkin kyseisestä joulukalenterista tulleen minisaippuan, kun näissä ei ollut mitään muuta suojaa ympärillä :).

Sain myös käytettyä tämän 290ml IDC Institute Scented Fruits Strawberry Hand Wash nestemäisen käsisaippuan, jonka ostin Sokokselta joskus hetken mielijohteesta.
Ulkonäöltään kivan vaaleanpunaista, mutta yhden asian tässä huomasin, mikä ei ole aiemmin kiinnittänyt huomiota: osa geelistä tippui pienempänä klönttinä altaaseen, jos ei kunnolla ehtinyt heti hieroa käsiin. Ei siis myöskään samalla lailla päässyt vaahtoamaan kunnolla.
Tuoksukaan ei säväyttänyt, oli aika laimea, eikä mitenkään selkeä mansikan tuoksu..
Jätti siis aika plaaahh-fiiliksen, enkä tiedä, aionko haksahtaa vielä joskus kokeilemaan muita tuoksuja kuitenkin. Voisihan sellaisen sitten johonkin vessaan ostaa, hinnan kirous ei ollut :).

Mutta muistatteko, kun kerroin eleveniltä tilaamastani Glamcor-peilistä ja jonka kanssa ei mennyt niin kuin strömsöössä?
Sehän toimi siis hienosti 2 päivää, mutta sitten akun ladattuani se lakkasi toimimasta eli valoa ei tullut tai se vain välkkyi tai sammui muutaman sekunnin välein.
Loistavasti tapahtui reklamaatio elevenin aspan kanssa! Viikon verran odottelin, mitä tapahtuu, mutta sitten sain lähettää peilin takaisin (veloituksetta) ja laitettuani aspaan lähetystunnuksen, olivat laittaneet uuden peilin tulemaan ja sain myös 15% alekoodin seuraavaa tilausta varten ^_^.
Tänään peili oli sitten haettavissa ja jännityksellä avasin paketin. Mukana oli yllätyksekseni myös kuvassa näkyvät näytteet :).
Sen huomasin, että nyt akkua näyttävässä palkissa paloi kaikki 3 valoa, kun edellisessä paloi vain 2 palkkia. En siis nytkään laittanut heti lataukseen, vaan päätin että käytän tuota normaalisti ja kun akku näyttää loppumisen merkkejä, niin lataan sitten :).
Nytkin se pysyi edellisen tapaan oikein päällä, joten ei auta kuin toivoa, että vihdoin olisi parempi onni matkassa :D. Tahdon tuon peilin kunnon käyttöön, niin kuvien ottamisen avuksi kuin myös meikkaukseen :D. Pitäkää mun puolesta peukkuja!!

Mitähän muuta tänne... Töissä on viikko mennyt kirjoittelun osalta edelleen ok, vaikka tänään tulikin hetkellinen epätoivon aalto. Jospa mä sen kirjan saan loppuun, vaikka tänään oli (taas) usko loppumassa täysin, kun meinasi olla niin hankalaa.

Niin joo ja vielä parit tunnustukset: tein eilen tilauksen Avonille pitkästä aikaa, mutta tein myös ensimmäisen tilaukseni Clionadh Cosmeticsille, vaikken ole raaskinut vieläkään kokeilla voittamaani arvontapalkintoa :D. Syynä tilaukseen oli heidän eilen esitilaukseen tullut Archeo-luomiväripaletti ja laitoin mä saman tien tilaukseen muutaman muunkin tuotteen. Lisäksi onni oli myöten ja saan tilaukseeni ilmeisesti mukaan ilmaisen luomivärin, jota tekivät vain 118kpl tuon Archeo-paletin ja Instagramin 18k seuraavan kunniaksi ja aikoivat siis laittaa nuo 118 ensimmäiselle joko Archeo-paletin, Paleo-paletin tai molempien palettien tilaajille :).
Tilaus käsitellään vasta toukokuun puolen välin jälkeen, kun tulevat lomalta eli saan tilauksen käsiini todennäköisesti vasta kesäkuun puolella :D. Eipä siinä, onpahan sitten jotain piristystä elämään siinä vaiheessa :p.
Päätin nyt tilata tuolta, kun on pakko lompakon nyörejä alkaa kiristää oikeasti, joten nyt ei jää vaivaamaan sieltäkään mikään ja saan merkkiä testata kunnolla :).

Avoniltakin tilasin kunnolla tuotteita, kun tammikuussa oon edellisen tilauksen tehnyt, eikä tosiaan ole tietoa, milloin seuraavaa aion tehdä. Paria laukkua tosin kattelin, alkaa nykyinen työkassi olla jo hieman nuhjuinen, vaikka toki sitä pystyy kyllä käyttämään vielä. Katsotaan siis, pyörränkö päätökseni :p.
Mutta palaillaan taas asiaan loppuneiden kera!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie tilasin hyvällä omatunnolla yhden laukun Avonilta, kun möin parilla eurolla kaksi pois ja yhden pistin roskiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuossa tilanteessa on kyllä ihan sallittua ostaa :D. Mulla kyllä laukkuja löytyy, ihan hyväkuntoisiakin, niin en aivan vielä saanut itselleni tilaamista perusteltua :D.

      Poista

Suositut tekstit