sunnuntai 19. elokuuta 2018

Bette Box Elokuu 2018

Heissan!
Tässäpä viimein tulisi tämä Elokuun Bette Box esittely!
Oon taas vältellyt kotona koneella istumista, kun oon vaihteeksi huimauksesta saanut pari viikonloppua kärsiä :/. Oon viikolla käynyt väikkäriä vähän muokkailemassa siihen monografia-muotoon, kun tuskastuin tähän odotteluun ja kun asiat eivät etene mihinkään. Siellä sitten hartiaseutu taas stressistä jännittyy, niin ei sitten kotona ole kovin paljoa uskaltanut tietokoneella istua.
Mutta nyt, kun sain yhden työhakemuksen laitettua ja kuvat muokattua tähän, niin voin läppärillä vähän rennommin naputella sohvalla :).

Todennäköisesti kaikki jo tietävät sisällön, mutta laitetaan tämä tuttu aloituskuva silti :).

Arkeen paluu oli teemana boksissa tällä kertaa ja sisältä löytyi 2 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta sekä 2 näytettä. Jaottelua oli taas pitkäaikaistilaajille.

Voiteita löytyi...
* Dove Replenishing Ritual Body Lotion vartalovoide (ovh. n. 3,39e/250ml)
* 8ml mini Hohde Anti-age Tehovoide (ovh. n. 44,90e/40ml)
Nyt kyllä petyin, jälleen kropparasvaa, toinen kuukausi peräjälkeen :(. Se plussa tässä oli, että tuoksui aivan ihanalle mangolle, mitä vähän nuuhkin. Saa sitten nähdä, ehtiikö tuoksu haihtua, jos joskus 2-3v päästä pääsen tämän kimppuun... :/
Tehovoide vaikutti mielenkiintoiselle, mutta lähti myös kaappiin odottamaan käyttövuoroaan.
Iso miinus tuosta isosta "ilmainen näyte"-tekstistä tuubin kyljessä.
Listoihini tämä tuli kuitenkin mininä, koska 5ml ja yli ovat mulle minejä, kestävät kuitenkin käytössä 2-3 viikkoa.

Ja hiuksille löytyi tuotteita myös:
* 100ml mini Love Beauty & Planet Coconut Water & Mimosa Flower Volume and Bounty Shampoo (ovh. n. 9,90e/400ml)
* 100ml Love Beauty & Planet Coconut Water & Mimosa Flower Volume and Bounty Conditioner hoitoaine (ovh. n. 9,90e/400ml)
Vaikuttivat molemmat mielenkiintoisilta, kun en ole merkistä aiemmin kuullut.
Olin kuitenkin hieman pettynyt, koska shampoota ja hoitsikkaa tuli jo edellisessäkin boksissa, vaihtelua tuotteisiin kiitos!!
Testasin toissapäivänä, kun käytiin naapurissa saunomassa, niin shampoo pesi aika takkuiseksi ja aika paljon piti hoitoainetta laittaa, jos halusi sillä selväksi hiukset. Hoitoaine ei siis täysin vakuuttanut.

Sitten pitkäaikaistilaajille löytyi:
* 10ml näyte Yes To Clear Skin Detoxifying Charcoal Mud Mask kasvonaamio (ovh. n. 4,90e/10ml)
* Ibero meikkisienet 8kpl (ovh n. 3,90e/8kpl pkt)
Naamio vaikuttaa jälleen mielenkiintoiselta! Tämän listasin näytteeksi, kun riittää vain 2-3 käyttökertaan.
Meikkisienet muuten oli jees, mutta edellinenkin setti, joka tuli aikoja sitten rasiassa, on vielä käyttämättä, kun on monia muitakin sieniä käytössä.
Oli tylsä siis, mutta kyllä mä näitä käyttää voin.
Lyhytaikaisille tilaajille oli 4kpl setti.

Ylimääräisenä extra-tuotteena oli:
* 2ml näyte Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Eau de Toilette hajuvesi
En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta kuvauksen perusteella voi olla mulle taas liian kukkainen tuoksu... Mutta katsotaan, miten käy!

Tällainen oli sisältö tällä erää...
Täytyy myöntää, että nyt olin aika pettynyt, koska toistoa tuli liikaa tuotteiden kanssa, vaikka sinällään mielenkiintoisia olivatkin. Lisäksi boksin arvokin jäi selvästi todella matalaksi :(.
Itse lunastin tämän vielä pisteillä ja 1 boksin saisin vielä ilmaiseksi, mutta syyskuu tulee maksettuna. Veloitus ehti tapahtua just muutama päivä tämän boksin saannista.
En nyt oikein tiedä, mitä siellä Bettessä on meneillään nykyisin, kun boksit lähtee liikkeelle todella myöhään, tuotteet ovat yhä enemmän markettipuolelta ja sitten Facen sivuilla eivät enää vastaile palautteeseen, mitä ennen tapahtui paljon :(.
Niin kuin olen aiemmin sanonut, niin mulla tulee tämä alkuperäisellä 13,90e hinnalla ja sillä voin tätä tilata, mutta viime ajat ovat näyttäneet selvästi, etten todellakaan maksaisi nykyistä 18,90e hintaa, minkä takia olenkin vähän jumissa tämän kanssa, koska en voi keskeyttää tilausta menettämättä tuota halvempaa hintaa (toki muistaakseni 2kk voi jättää tilaamatta ilman tuota menetystä)...
Nooh, jospa ensi kuussa ei olisi shampoota tai kroppavoidetta (hoitsikkaa voi mun puolesta tulla, kun niitä ei löydy varastosta kuin nuita minejä ja pari täysikokoista pulloa).

Tällaista tällä kertaa, jatketaan sitten seuraavassa postauksessa vihdoin loppuneiden kanssa, kunhan hartiat eivät ala taas temppuilla!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Joo mulle boksi oli myös aika pettymys.:/ Shampoo ja hoitoaine kyllä kiinnostaa paljon, en oo vielä ehtiny kokeilemaan. Tosin oon kans pelänny tota hoitoaineen tehoa... Luonnonkosmetiikasta noin muuten plussaa boksissa. :)

    Tuoksunäyte oli melkein seuraavaksi kiinnostavin tuote. :'D Kasvovoide on tietty kiva kokeilla, tosin en jostain syystä innostunut täysin siitäkään, en tiedä miksi. Vartalovoidetta en tosiaan olisi nyt tarvinnut. :D Naamiokaan ei houkuttanut kovin täysillä, oon niin paljon matkoilta ostanut vuodem sisällä naamioita ja vissiin tuotakin merkkiä.

    Mut plussaa tosiaan luonnonkosmesta ja uutuuksista! :) Oon ihmetellyt samaa että mitä ihmettä Bette Boxissa oikein tapahtuu nykyään ja miksi eivät vastaa fb:ssa enää mihinkään?? Lisäksi ollut jotain kommenttia, että sieltä ois jotain haukkuja / ja arvosteluja poistettu, häh?!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva on tosiaan testailla luonnonkosmetiikka-puolelta uusia merkkejä! Harmillisesti vaan nuo hoitoaineet ei monestikaan riitä itselleni takkujen selvittämiseen eli mulle täytyy kyllä olla niitä silikoneja jonkin verran hoitsikassa :).
      Kasvovoide ei ehkä siksi inspaa, kun niitäkin tullut aika paljon boksista? :D

      Mua kyllä kieltämättä mietityttää, että alkaakohan tuo homma olla lopun alkua Bettessä... En vaan oo ollenkaan tottunut tuohon nykyiseen touhuun, kun aina aiemmin on aspa ollut siellä loistavaa :/.

      Poista
  2. Muistan kun aikoinaan pähkäilin lopettaako tilaus vai ei, mullaki kun oli tuo halvempi hinta ja se vähän pidätteli. Näköjään helmikuussa 2016 on tullut viimeinen boksi ja täytyy sanoa, että en oo katunu ratkaisuani, hyvin usein boksien sisällöt on olleet vähän blääh =/

    Tämän boksin mielenkiintoisimmat tuotteet olisi olleet shampoo ja hoitsikka, mutta varmaan minäki olisin pettynyt niihin, takuttava shampoo ja tehoton hoitsikka ei kuulosta kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on tosi hankala itselleni päättää mitä tehdä, kun kuitenkin halvalla (varsinkin nyt kun on työttömänä) saa kuitenkin kosmetiikkaa kokeilla ja myös sellaisia, mitä ei itsellä tulisi muuten ostettua.
      Sinällään tykkään, että tulee marketti-puolen kamaa, kun ei oikeasti sieltä tule kauppareissuilla juuri koskaan ostettua mitään. Kuitenkin tasapaino olisi hyvä pitää tuossakin eli vuorotellen tulisi marketti-painotteisempaa ja sitten selkeämmin arvokkaampaa ja semi-selektiivistä.
      Mutta katsotaan, mihin tuo boksi tuosta kehittyy! Kyllä tuo arvo saisi silti olla selvästi korkempi kuin mitä se on nyt ollut viime aikoina. Mielestäni ihan vähintään kaksinkertainen boksin nykyiseen ostoarvoon nähden saisi olla sisältö eli ainakin sen 35-40e minimissään arvo.

      Poista

Suositut tekstit